Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Aston Martin Virage: První dojmy

Virage je čtvrtým dvanáctiválcovým GT v portfoliu Aston Martin a je to opět o něco jiné auto, než ty ostatní.
Zpět na článek
2. 3. 2011 15:06
2. 3. 2011 20:50
3. 3. 2011 18:29
17. 3. 2011 18:03
Avatar - Rojin
2. 3. 2011 15:06
.
Co k němu říci, stále více čí méně stejné, to ale znamená, že stále velmi pohledné a exkluzivní. :yes:
Hodně se mi líbí ten tmavý interiér zvýrazněný zlatýma linkama
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Pekelná Micinka
2. 3. 2011 15:13
OMG AMV LV
Můj první dojem bylo znechucení z tý mrkvový metalízy. Nechápu, kdo a proč vybral na premiéru tuhle barvu. Očekával jsem metalickou zlatoměď z promo fotek, Kvituji čistší tvary než u DB9 a interiér v té světlotmavé variantě z oficiálních fotek.
Rozbalit vlákno
8
Avatar - Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Re: OMG AMV LV
Ono to je auto z oficiálních fotek, jen nemáme aplikované takové filtry, které použili fotografové od Astonu.
2. 3. 2011 19:41
Re: OMG AMV LV
Tomu nerozumiem. Aký má význam dať autu alebo vôbec akémukoľvek produktu takú farbu, aby ho potom sama firma musela na svojich oficiálnych fotkách maskovať? Prečo tomu autu nedali rovno takú farbu aká sa javí po použití filtrov?
Avatar - Pekelná Micinka
2. 3. 2011 19:54
Re: OMG AMV LV
To je tedy docela šok. Zrovna u AM bych až tak masivní úpravy nečekal. Jsem zvědavý, co budou říkat zákazníkům, až tam budou klepat na fotky v katalogu. Škoda, že se mě to netýká, i když vést nějaké diskuze ve Vysočanech by asi stejně nemělo smysl, protože tam to auto budou mít tak za rok. Snad nějakej shake-al-bady by si to mohl vyvzdorovat.
Avatar - Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Re: OMG AMV LV
Oběma: nejde o "maskování", je to řekl bych spíš "umělecký prostředek". První fotky Nissanu 370Z byly taky laděné do takového našedlého oparu.
2. 3. 2011 20:11
Re: OMG AMV LV
Každopádne sa určite zhodneme na tom, že to tak vyzerá zaujímavo, ako je to na odfiltrovaných fotkách, aj podľa samotnej firmy, čiže je to zvláštny krok. Alebo možno len chceli ukázať aká vie byť tá farba zaujímavá, no o tom pochybujem, pretože naživo sa takto jednoducho nikdy javiť nebude.
Avatar - Pekelná Micinka
2. 3. 2011 22:26
Re: OMG AMV LV
Rozumím, ale nečekal bych takový rozdíl mezi skutečností a uměleckým ztvárněním, pokud jde o prezentaci něčeho nového, co zákazník ještě nezná, tím spíš, že to je Aston, na který asi většina lidí nahlíží spíše z konzervativnější strany a dojem ze skutečného odstínu, či spíše barvy je dle mého názoru víc nepříjemným, než příjemným překvapením.
2. 3. 2011 20:50
Re: OMG AMV LV
Občas se to dělá. Hlavně pokud auto nebo barva nejsou fotogenické, tak se doladí fotka tak, aby se dosáhlo podobného estetického dojmu. Neříkám, že to je tento případ. Popřípadě pro kompenzaci zobrazovacích schopností monitorů/tiskáren - tento typ postprodukce je běžná záležitost. Jen ten, kdo ho viděl na ulici za denního světla, může říci.

A pak je tu vždy možnost nechat si lak namíchat. Tohle není Japonec, který se prodává v šesti barvách a basta.
Avatar - Pekelná Micinka
2. 3. 2011 22:34
Re: OMG AMV LV
Domnívám se, že kvůli různému podání barev na monitorech tyhle úpravy neproběhly. Nějak mi nedává smysl, nastříkat auto barvou, pak ho poslat na focení, a nafotit a upravit fotky tak, aby to úplně pozměnilo charakter fotek a zejména barvy auta a pak ho přivést na salón ve zdánlivě úplně jiné barvě, která se IMHO k autu nehodí. Jestli by nebylo nakonec lepší auto nastříkat rovnou nějakým střídmějším odstínem nebo předvést na premiéře i v jiné barvě. Mám takový pocit, že se v Gaydonu snažili srovnat s novinkou ze Sant Agaty, k čemuž ale žádný rozumný důvod neměli. Ale třeba dojdou ke stejnému závěru a nabídnou i podobný odstín jako z oficiálních fotek (který tak vypadá i ve skutečnosti).
Avatar - beibej
3. 3. 2011 18:29
Facelift?
Tak tohle auto nechápu! Nejen že se mi líbí míň než DB9 a DBS, ale je i svýmy výkony mezi nimi, tedy v místě kde není místo. A navíc je z 95% stejný s oběma zmiňovanými. Jako facelift bych to bral, ale takle?
Rozbalit vlákno
0
Avatar - CIZEK
17. 3. 2011 18:03
paráda!!!
Naprosto úžasný :yes: :yes: . Osobně nechápu jak může pro tohle auto být jiné známkování než 1.
Rozbalit vlákno
0