Ekonomika
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ono by ti potom spadla brada az by Cinane a cela Asie udelali to same! Pote by cely evropsky automobilovy prumysl by v prde...!
objekt21
To ti preju ze jsi byl v Asii, ale to te neposadi do kresla o rozhodovani co je a co neni dobre pro automobilovy prumysl!
Ja zil 6 mesicu v Zurichu a ziji jiz 7 let v Londyne a to ze mne nedela cloveka co muze posuzovat trh v techto statech!
Vetsina automobilek v Evrope az na nektere Francouzske maji jen jedinou moznost zvyseni prodeju skrze Asijske trhy, jelikoz v Evrope je trh jiz plny a neni velka moznost rustu! Proto jsou naprosto zavisle na Asii! Mimochodem v Japonsky se Audi prodava velmi velmi dobre!
Ja zil 6 mesicu v Zurichu a ziji jiz 7 let v Londyne a to ze mne nedela cloveka co muze posuzovat trh v techto statech!
Vetsina automobilek v Evrope az na nektere Francouzske maji jen jedinou moznost zvyseni prodeju skrze Asijske trhy, jelikoz v Evrope je trh jiz plny a neni velka moznost rustu! Proto jsou naprosto zavisle na Asii! Mimochodem v Japonsky se Audi prodava velmi velmi dobre!
Ja som zas pobudol nejaky cas v Japonsku a precestoval ho a mozem povedat ze europskych aut je tam ako safranu.
Co sa tyka velkych luxusnych, lietali tam rozne obrovske auta od toyoty a dalsich tradicnych jap. znaciek, ake som nevidel nikde inde (EU, US)
Co sa tyka vecneho boja nemecke auta japonske auta, statistiky su na strane Azie. V Nemecku sa preda viac japonskych aut ako nemeckych v Japonsku, co povazujem za neuspech VW ako firmy orientovanej hlavne na marketing.
Co sa tyka velkych luxusnych, lietali tam rozne obrovske auta od toyoty a dalsich tradicnych jap. znaciek, ake som nevidel nikde inde (EU, US)
Co sa tyka vecneho boja nemecke auta japonske auta, statistiky su na strane Azie. V Nemecku sa preda viac japonskych aut ako nemeckych v Japonsku, co povazujem za neuspech VW ako firmy orientovanej hlavne na marketing.
objekt21
objekt21
Viete si predstavit ake zdesenie by cakalo japoncika po presadnuti z ticheho, luxusneho, kultivovaneho Lexu do Passatu???? >😁 >😁
Clovece, porovnavaj porovnatelne! Ak Passat, tak proti nemu postav povedzme Avensis. Ak Lexus, tak k nemu napriklad Phaeton. Ale neporovnavaj luxusnu triedu s mainstreamom...