Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Paříž

Autosalon Paříž

Autosalon v Paříži má mezi světovými autosalony nejvyšší návštěvnost a opírá se o skutečně dlouhou tradici.

Už v červnu 1898 se v Tulerijské zahradě uskutečnila první výstava automobilů. Tak se začala psát historie jednoho z největších a nejznámějších světových autosalonů. Tehdy se přišlo podívat celkem kolem 140 tisíc návštěvníků a vystavovalo 269 firem. Podle čísel byl zatím historicky nejúspěšnější rok 2004, kdy přišlo celkem 1.461.000 návštěvníků.

Autosalon se do roku 1976 konal každý rok. Protože se ale akcí konalo více, dohodlo se nakonec střídání ob jeden rok s autosalonem ve Frankfurtu.

Autosalon Ženeva

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Paříž 2018Autosalon Paříž 2016
Autosalon Paříž 2014Autosalon Paříž 2012
Autosalon Paříž 2010
Zpět na článek

Dacia v Paříži 2006

17 komentářů

taky si ho kupju, je super, pro rodinu idealni vuz a za ty prachy bezva !!! :yes:
No pokud máš na auto za půl milionu tak proč ne ;-\
Ty budes asi dealer Skodovky 😄 😄 a uz sa trasies od strachu, ze prides o robotu 😒 😒
Pozinkovane plechy nema ale zato si mozes byt isty, ze karoseriu ti do ukoncenia zaruky snad opravia - uz po zopar mesiacoch zacina hrdzaviet zvycajne na streche, popri dverach ......
Takze jazdit len v suchu!!!!!!!!!! :no:
Cena by se měla pohybovat kolem 240.000,- za nejlevnější benzínovou verzi. Při odpočtu daně se můžou dostat i pod 200.000,-
... ako som cital, tak tretia rada je ta priplatok, inak standard je 5 ks ludi
Moze mi niekto povedat, ako to dopadlo pri teste s Loganom a ci uz ma pozinkovane plechy. Dakujem
Jen si tak brouzdám a koukám!!!Otci se logan líbí,líbí se starší generaci a za tu cenu!!! Pro mne vyhozených 300.
je: [odkaz]
Tam nějaká 3 řada je ??
Nevíte jestli třetí řada sedaček je na stálo umístěna v autě, nebo se musí vyndavat a ven a zandavat dovnitř podle potřeby?
Klaudius
Kombi LOGAN, to je gol. Dnesne dacie su robustne a spolahlive. A o to ide. Dizajn a luxus, to nie je prvorade, urcenie auta je uplne inde. Ak ma pohodlne odvezie po meste po tych deravych a znicenych cestach, nalozim do neho rodinu s kopou batoziny, a nebudem kazdu chvilu stat na benzinke, potom je Logan jasna volba. Som si isty, ze Logan nebude najrychlejsi, ani najistejsi v zakrutach, ale ja nezavodim. Hlavne je, ze aj ked sa trochu pohojdam, jamy na ceste budem citit menej nez v Passate a tlmice mi vydrzia o dost dlhsie, pretoze Logan je stavany prave na take podmienky. Myslim, ze podobne auto zacnu robit aj ini. Podaktori to skusaju. VW s vacsim autom na podvozku Fox, Peugeot spravil sedan z modelu 206, Honda hodila sondu menom City...Jednoduche, robustne a lacne auta maju, zda sa, na mnohych trhoch zelenu.
No, tak to teda koukam, rozhodne je nova Dacia prijemnym ozivenim jinak celkem nudnych a stojatych vod tohoto segmentu. Designove to vubec neni spatne, vezmeme-li v uvahu, jak malo penez designeri mohli investovat. Rekl bych, ze nova Dacia muze celkem smele konkurovat ostatnim autum tohoto segmentu. A kdo videl nove studie Dacie, da mi za pravdu, ze to Renault s Dacii mysli celkem vazne :-!
Zatim co obycejny Logan knkuroval svoji cenou ojetým Fabiim, toto bude konkurovat ojetým Kangoo, Corsam combo, Partnerum, Berlingum. Proste docela solidni pick up s vlastnostmi kombiku. Možná po case bude konkurovat i ojetym Zafiram, Multiplam a Touranum ( napr. Zafira r.v. 1998 1.6 200000km cena 210 000 kc). Sam jsem o tom uvazoval, ale po prezentaci manzelce jsem musel uznat ze ta Zafira je hezcí - to ze to pro nas bude drazsi je pry mene podstatne. No pockame mne se moc nelibi, ale zda se mne ze budo mít vysoky parametr cena/uzitna hodnota. Komu se toto vozidlo hnusi nemusi reagovat znam jich dost.
Přijedeme, uděláme, odvezeme, namontujeme. I pole zoráme. >😁
A maj tam taky Maufíld? :-!