Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Paříž

Autosalon Paříž

Autosalon v Paříži má mezi světovými autosalony nejvyšší návštěvnost a opírá se o skutečně dlouhou tradici.

Už v červnu 1898 se v Tulerijské zahradě uskutečnila první výstava automobilů. Tak se začala psát historie jednoho z největších a nejznámějších světových autosalonů. Tehdy se přišlo podívat celkem kolem 140 tisíc návštěvníků a vystavovalo 269 firem. Podle čísel byl zatím historicky nejúspěšnější rok 2004, kdy přišlo celkem 1.461.000 návštěvníků.

Autosalon se do roku 1976 konal každý rok. Protože se ale akcí konalo více, dohodlo se nakonec střídání ob jeden rok s autosalonem ve Frankfurtu.

Autosalon Ženeva

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Paříž 2018Autosalon Paříž 2016
Autosalon Paříž 2014Autosalon Paříž 2012
Autosalon Paříž 2010
Zpět na článek

Autosalon Paříž 2006 - Speciální příloha Auto.cz

62 komentářů

27 je najkrajsia.
ne 11 je nejkrasnejsi >😁
bez debat je nejkrásnější dívka č 3 :yes:
Ne nejkrasnejsi jsem ja! :-! >😒]
😄 😄 😄
😐
Jasan,super... 😉
suhlasim
Neeee, 27 je otras, tluste ruky... 😢 😢

..nejlepsi je 30 a 24 :yes:
Naj je cislo 12 kto mi zisti jej t.c. tak je macher...
😄 :yes:
😢 😲 ;-\ :no:
GTI
Nejkrásnější ženská na světě je... tvoje maminka, to si laskavě pamatuj, a vždycky o narozeniny ji to velmi láskyplně připomeň. Takže pokud bychm měli tady vybírat z hlediska hloubky. Myslím hloubky pohledu, ty dobytku, pak je tu jenom jedna, která má šanci tě sejmout do kolen pouhým pohledem. Číslo - 28. Tam je svět očí, tam jsou oči světa. P.S. Jinak... některé snímky by koupilo i Leo, bravo fotograf :yes:
s autami nie vzdy s GTI suhlasim, ale so zemami uplne :yes: 28 je vyrazne nad priemerom, je proste ziva, ostatne su len flirtujuce znudene barbiny. A s tou maminkou tiez suhlas :yes: :yes: >😁
GTI
😄 :yes: :yes:
hele 28 má sice život v očích ale 3 je dokonalost sama
presne...tie aziatky su velmi pekne
😄 😄 😄 😐 >😁 >😒] :no: :yes: :😉 >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
zas az tak bych to nenafukoval!!! pohledna zenska - kort ty kukadla !!! ale v jejim pripade - ji zbytek tvare za ocima dosti pokulhava - coz pak pusobi tak trosku nevyrovnane - ale jinak v pohode - jen bych setril superlativama :- )
Očka sou to nádherný ale nějak v nich postrádám takovou tu filuťáckou jiskru😄
Souhlasim.... 😉
Marko
Cislo 33... (Mam pocit, ze od Zenevy zostarla.... Ale ja asi tiez... 😄 )
GTI
Pokud to berete odspodu, chápu že jste se k nejkrásnější slečne s číslem 5 vůbec nedostali ... 😁
Jinak to cítim asi tak, že pokud chceš nevinnost, ber číslo pět, pokud chceš talisman, ber třicítku, pokud žádáš divokou jízdu, ber třicetjedničku a pokud chceš lásku ... pak je tu BMW :yes:
jj, ta je nejpěknější. nejni zmalovaná, jak většina ostatních a je fakt pěkná
Souhlas :yes:
kam si dal oci probuuuh!!!!! >😁
donPedro
Tož já bych to viděl za 30. Jen škoda že zrovna ona má jen jednu fotku, a taky by bylo docela zajímavé ji vidět jen tak po ránu (nejen) bez make-upu. Ovšem ty oči oříškovomléčné čokolády, mňam, to je na tři :yes: :yes: :yes: Třicetjednička sa krútí jak z nevalného Péčka a ta blondina z Londyna co to vede, tož snad asi jen kvůli tomu že ukázala relativně nejvíc. Ešče musím dát aspoň jeden :yes: pro 28, neb vypadá jak mladší (a méně vyvinutější) ségra jedné mojí dobré kámošky. Tož tak. P.S. V Ženevě byly baby hezčí, tož to se teda Paríž zrovna moc nevycajchnovala.
GTI
Ta 30 tady má špatnou fotku!!! Prosím redakci, aby zařadila tu druhou víc z boku, která je v "preview" článku. To je přece ta, nad kterou GTI napsal jeden ze svých památných výroků: něco jako "...zkus se jí dívat do očí a pochopíš, že ve světě žen jsi cizincem.." :yes:
GTI
:yes: Jo, to je ona... ten původní snímek vyšel lépe... já musel proto volit zde č. 28...
28 byla fakt nádherná na vlastní oči byly všechny holky pěkný. Ale nepoznavam tady zadnou od Škodovky tam byl taky jeden pěkny kousek.
:yes:
me teds pride 28 jak hnusna kostnata, nemocna drzka... :no:
stát tam jako trubka, tvářit se duchaplně a celý den se opírat o auto! Pak nemá být málo žen v politice, když spousta dívek má takovýto smysl života. Nevím, co na nich obdivujete. ... a ráno v pořádku vrátit k autu! 😄
První fotka je dokonalá,hned bych jí pomazlil >😒]
[odkaz] SEKCE GALERIE Kouknete se na me fotky z autosalonu v parizi 😉
tyjo pekny mas to dobry 😉
jo? diik 😄
😄 >😒]
ale oproti slovenkam a ceskam su onicom... som rad ze zijem tam de zijem... :-!
si kuknite 31ku strednu fotku--- jej ona sa nam porezala pri holeni pazuchy... >😁 >😁
neklamný dôkaz "tuningu" poprsia >😁
tu jizvu nemá ta hosteska(31čka)od holení,ale plastika,cpou tam tudy silikony
jaaaj, nove zistenie, to som nevedel...
HMM tak musim rict ze zenejhezci ze vsech je cislo 27!!! ostatni sou takove chudinky osklive...
Tak mi se zamlouvá 31. 27 v obličeji právě moc ne. Ale myslím si že vede protože má jednoznačně nejerotičtější fotku. Ten kousek prsu co je jí vidět je opravdu mňamka.
jj,souhlasim,nema chybu 😉
Tak jako se líbí kadýmu jiný auto ,tak se taky každýmu libí jiná baba to je totiž tím že krása je relativní. Já bych hlasoval pro 5. je sice hezká jako ostatní ale je asi opravdu nejmín nalíčená. Možná je to tím že je nejmladší a tak to zatím nepotřebuje.
fakt dobrý
Lidičky ta 27. je fakt bombová >😁
14, 15 - od Ferrari :yes: :yes: :yes:
Suhlas suhlas 14 to je proste Ferrari.
Má to malej háček,není moje >😒] :yes:
myslim ze na ulicich potkate daleko hezci divky.Ne tak zmalovane a nacancane jak u stanku na vystave vseho druhu.Nicmene k tomu staci dobra postava jinak tvar a oblicej vubec se uz domodeluje vizazistkou...pro me fuj fuj...ty tuny makeupu bych nesnesl... ;-\ nelibi se mi ani jedna(jo,na kluky nejsem jen tak pro upresneni) :yes:
cislo 5 je rozhodne najprirodzenejsia. Dostava full pocet bodov :yes: :yes: :yes:
...hele páni, asi jsem divnej, ale mně se líbí opravdu všechny.
Škoda, že bych se jim asi nelíbil já, ale to naštěstí mimo bodování.
>😁
31 bezkonkurecne :yes::yes::yes:
v poho je tiez c 18 a aj 15 a ta 27 tiez neni zla
hroza su ?: c1 (ta ma 40 ci co 8-s ?) lutom mi je aj tej 28
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
:-!
docela good >😁 >😒] :no: :yes:
U mě vede číslo 18!!!