Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Paříž 2006 - Speciální příloha Auto.cz

Ondřej Láník
Diskuze (62)
Francouzský automobilový průmysl v minulém roce vyrobil poprvé více než 6 milionů automobilů, asi 75% ve Francii provozovaných automobilů je používáno každý nebo téměř každý den a průměrný věk provozovaných vozidel je pouze 7,7 roků.

Francie je tak zdánlivě zemí autům zaslíbenou. Realita již tak jednoznačná není.

Na cestě z Prahy do Paříže sice využijete dokonalé dálnice s pouze mírným provozem, ale zaplatíte za to minimálně 20 euro. Asi i kvůli tomu mnoho řidičů jezdí po státních nezpoplatněných silnicích. V Paříži samotné je vzhledem k hustotě dopravy a konstantním dopravním komplikacím použití automobilu čirým nesmyslem. Chcete-li cestovat kamkoliv uvnitř centra ohraničeného okružním bulvárem Périphérique je městská doprava nejen levnější, ale také rychlejší řešení.

Přesto automobil zůstává fenoménem i v Paříži. Jednou za dva roky se sem sjedou všichni významní výrobci, kteří chtějí v Evropě něco dokázat. Auto.cz bylo již počtvrté u toho…

Ondřej Láník
Diskuze (62)
6. 10. 2006 22:29
Re: 28 EREKCÍ
:-) :yes: :yes:
5. 10. 2006 09:26
Re: Kočičí volba
:yes: Jo, to je ona... ten původní snímek vyšel lépe... já musel proto volit zde č. 28...
4. 10. 2006 23:42
Re: Kočičí volba
:-) :yes:
Avatar - donPedro
4. 10. 2006 23:25
Kočičí volba
Tož já bych to viděl za 30. Jen škoda že zrovna ona má jen jednu fotku, a taky by bylo docela zajímavé ji vidět jen tak po ránu (nejen) bez make-upu. Ovšem ty oči oříškovomléčné čokolády, mňam, to je na tři :yes: :yes: :yes: Třicetjednička sa krútí jak z nevalného Péčka a ta blondina z Londyna co to vede, tož snad asi jen kvůli tomu že ukázala relativně nejvíc. Ešče musím dát aspoň jeden :yes: pro 28, neb vypadá jak mladší (a méně vyvinutější) ségra jedné mojí dobré kámošky. Tož tak. P.S. V Ženevě byly baby hezčí, tož to se teda Paríž zrovna moc nevycajchnovala.
4. 10. 2006 21:05
Re: Zas je to tu
:-) :yes: