Novinky
Avantime a Vel Satis, to jsou díla automobilové architektury. Renault by měl udělat luxusní odnož, stejně jako Citroen, Toyota, Nissan a produkovat luxusní vozy tohoto typu. Měl jsem to štěstí i smůlu, že jsem vlastnil Vel Satis 3.0dCi, Initiale. Luxusní svezení, nádherný vůz - limuzina jak se patří, ale holt spolehlivost a hlavně servisy o ničem, bohužel. Dodnes se rád dívám na fotky tohoto krasavce.
Avantime a Vel Satis :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Avantime a Vel Satis :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Bohužel 3.0dCi dost zlobí, ale benzínové verze jsou ok :yes:
...isuzu no.... ;-\ ale tenhle benzin je krásné svezení.... 😉 :yes:
Tak tak Isuzu rádo hicovalo ;-\ ale benzínová V6 to je jiný kafe. 😄 Ale hlavně ty křesla! To bych chtěl do obýváku >😁 :yes:
Jj, nejednou mi zahicovalo až mi horko oblilo... křesla, ano, to je přesné. Vidím, že dýcháme stejný vzduch. 😉 :yes:
Strašně rád bych si Satise koupil.... problém není cena, ale nemám odvahu 😒 teda ne kvůli designu to určitě ne, ale ta spolehlivost ;-\ Seděl sem v hodně autech, ale tohle bylo jediný kvůli kterýmu bych si vzal na týden neplacený volno, zavřel se v něm a hledal optimální polohy sedaček >😁 A klidně i ten atmo. dvoulitr, ať se klidně plouží jak lemra, byl bych opravdu spokojenej. Ale můj osobní názor je, že do tohoto auta patří spíš automat. :yes:
Dodnes mne uchvacuje u Vel Satise nejen exterier ve stylu berlinety(zadní zaoblené,svisle téměř kolmé okno) ,ale i pojetí interieru,způsob jeho řešení.Měl jsem před mnoha lety jej možnost řídit v ropě , konkrétně kritizovaný 2,2 l (na průjezdy dveřma napřed ten vůz nebyl myšlen 😉 ),ale ta pohoda.Patřil majiteli tamního místního zastoupení,tak "šlapal".
Brácha měl 2,2dCi v Satisu a 210tis. šlapal jako švýcary...pak šel z domu a v pohodě dodnes. Ano, ta pohoda, ten jiný svět... 😉 :yes:
Interiér v Tvé vrcholné verzi byl jinde a v něm se teprve bydlelo 😉
Světlá kůže, intarzované dřívko, u šaltpáky hliník.... máš pravdu. Každé nastoupení bylo úžasné.... pak karta a hlasový syntetizér už hlásil co všechno je faulty.... 😒 ale dodnes se rád otočím... bylo to krásné svezení a nádherný život v tomto díle opravdových automobilových architektů... 😄 :yes: :yes: :yes:
Mě ve Vel Satisu nejvíc dostal ten prostor...na velké cestování po Evropě je to naprostá dokonalost. :yes:
Osobně si myslím, že luxusní odnože by měly budovat jen ty automobilky, které na výbornou zvládají hromadnou produkci. Jak Honda tak Toyota patří co se týče provedení ke špičce a i jejich prémiové odnože tomu hrají druhou notu. Naproti tomu Nissan vidím až za japnskou trojkou T-H-M a podle toho tak i dle mě vypadá jejich prémiový segment. Ten je sice hodně líbivý, dynamický a dobře se prodává, ale u dost FX jsem viděl oloupané plasty na palubce apod. Myslím, že Citroen vlastně ani neumí udělat kvalitní auta ani teď a tak jsem jejich vysněný výlet do prémie ani nepochopil. Sice designově DS3 hodně super... ale za dobrým designem se podle mě nemusí k prémii. A u Renaultu si už tu prímii nedokážu představit >😁
S tím Citroenem jsi se hoooodně moc netrefil.... a nový FX má plasty na palubce? No nevím, které myslíš, ale tam je hodně kůže a osobně jsem oloupané plasty neviděl nikde - teda pokud nebyly nějak poškozené. Vím zase o Panamerách, kterým odlítaly chromované lišty.... někdy nevybereš 😉 Jinak, když už píšeme o prémii a např. DS, tak zkus si srovnatelné vozy a pak si sám sobě řekni, co a jak.... možná sám sebe překvapíš.
Já si právě myslím, že jsem se trefil😊
Sednu do Toyoty, Hondy, VW a cítím nějakou jistotu v provedení ( nemám na mysli Aygo, Jazz, Fox 😄 mám ted na mysli dospěješí třídy), ale sednu do Nissanu, ten pocit tam chybí...ale halvne sednu do Citroenu a ten pocit tam chybí taky.
Ten pocit, že nejen sedím v pěkným interiéru, ale hlavně to, že s tím interiérem taky někam pravidelně dojedu. Ergo citroen se nechyta s kvalitou na Toyoty, Hondy, VW... DS třída nemá přece šanci se chytat na takový jména jako Audi ( A3), "malý" lexuse, mini.. Když se chytnu té A3, ta vyrostla sice na nudném, ale precizním golfu...ds nemá podle mě tu preciznost kde čerpat.
Prostě zatím si stojím😊
Sednu do Toyoty, Hondy, VW a cítím nějakou jistotu v provedení ( nemám na mysli Aygo, Jazz, Fox 😄 mám ted na mysli dospěješí třídy), ale sednu do Nissanu, ten pocit tam chybí...ale halvne sednu do Citroenu a ten pocit tam chybí taky.
Ten pocit, že nejen sedím v pěkným interiéru, ale hlavně to, že s tím interiérem taky někam pravidelně dojedu. Ergo citroen se nechyta s kvalitou na Toyoty, Hondy, VW... DS třída nemá přece šanci se chytat na takový jména jako Audi ( A3), "malý" lexuse, mini.. Když se chytnu té A3, ta vyrostla sice na nudném, ale precizním golfu...ds nemá podle mě tu preciznost kde čerpat.
Prostě zatím si stojím😊
Ono to nemá logiku. Jakýkoliv pokus Renaultu o luxusní vůz dopadl prodejním fiaskem....
...to víš, frantícká nabubřelost.... oni vlastně Satise a Avantima zabili sami. Já když přijel do servisů, tak i prodejci chodili koukat na Satise....protože ho na vlastní oči neviděli... a servisáci koukali ještě víc....a já pak úplně nejvíc. 8-s ;-\
Renault nemá co nabídnout zákazníkům luxusního segmentu, aby jim to stálo za opuštění svých dosavadních značek. Výhodná cena a bohatá výbava v dnešní době nestačí, proto se to snaží dohnat extravagancí a zvláštností designu ( leč zatím neúspěšně ). Já to vítám, aspoň je na silnicích rozmanitost.
Je to už tak dávno a přesto považuju Avantime za nejlepší auto které jsem kdy měl. Nemyslím technikou či vlastnostmi, ale zážitky. Ve své době nejezdilo nic zvláštnějšího a kontroverznějšího než Avantime. Mohl bych popsat stovky příběhů sahajících až do červené knihovny... 😉
PS: jo a s lidma odsuzující Avantime nekamarádím. Dle mého to jsou lidi bez fantazie, bez radosti ze života... 😉
PS: jo a s lidma odsuzující Avantime nekamarádím. Dle mého to jsou lidi bez fantazie, bez radosti ze života... 😉
Je to už tak dávno a přesto považuju Vel Satise za nejlepší auto, které jsem kdy měl... Zážitky. No .... dále pak souhlas :yes:
Avantime jsem sice neměl, ale jinak s tvým názorem beze zbytku souhlasím...... 😉 Ještě bych podotknul, že Avantime je na mém žebříčku aut na 5 místě. >😁
Jen pro zajímavost:
1.Renault Mégane RS R26.R
2.Peugeot 205 T16
3.Peugeot 205 GTI
4.Fiat Multipla
5.Renault Avantime
Tahle auta bych chtěl, pokud možno najednou, vlastnit..... >😁 Je to nemožné, ale když snít je tak hezké..... Jen tak pro zajímavost, jak to máte vy? Která auta byste chtěli do garáže nejvíce...... >😁 >😒] 😉
Jen pro zajímavost:
1.Renault Mégane RS R26.R
2.Peugeot 205 T16
3.Peugeot 205 GTI
4.Fiat Multipla
5.Renault Avantime
Tahle auta bych chtěl, pokud možno najednou, vlastnit..... >😁 Je to nemožné, ale když snít je tak hezké..... Jen tak pro zajímavost, jak to máte vy? Která auta byste chtěli do garáže nejvíce...... >😁 >😒] 😉
Dobré volby...obzvlášť kvituju Multiplu. :yes😒br />
1.Lancii Deltu Integrale Evoluzione 2
2.Alfu Romeo 75 Turb👋3.0 V6
3.Renault Safrane Biturbo
4.Renault Avantime
5.BMW M5 E28
To jsou takové ty reálné sny, do kterých mi jen chybí odvaha...
A ten jeden nereálný je Delta S4...
2.Alfu Romeo 75 Turb👋3.0 V6
3.Renault Safrane Biturbo
4.Renault Avantime
5.BMW M5 E28
To jsou takové ty reálné sny, do kterých mi jen chybí odvaha...
A ten jeden nereálný je Delta S4...
Tvoje volby nelze než kvitovat s palci nahoru :yes: :yes: Alfa, Lancia a ty Renaulty....... >😁 Delta S4..... >😁 Jak se tak na ta svá auta dívám, asi je ta Multipla první reálnej sen........ Bohužel co jsem měl zatím možnost vidět, tak jsou všechny ve stavu, mírně řečeno, hrozném....... 😒
Na Multiplu budeš hlavně potřebovat notnou dávku exhibicionismu. Tolik pozornosti nevyvolá ani nejnovější Ferrari. 😄 :yes:
Tak to se o sebe nebojím....... >😁 Ne že bych byl exibicionista, ale když se mi něco líbí, tak je mi jedno, co si o mě ostatní myslí, já to stejně dělám nebo si to stejně koupím..... >😁 Jediný problém bude, počkat ještě rok na řidičák a bude to OK. Jo a ještě na tu Multiplu našetřit..... Pak si ji koupím a budu dělat machra a všichni se mě budou bát a budou se mi smát....... >😁 :-! 8-s
Od majitele Cayenne a RR to má svou váhu :yes:
Teď jezdím s 911tkou. Je to jedno z nejlepších aut světa, přesto byl Avantime něco víc- nedokážu ale vysvětlit proč.
No to si děláš pr.del >😁
Ty: Avantime - teď 911
Já: Vel Satis - teď 911 997S Techart
.....tak tohle se povedlo....
Musím Tě opravit - 911 není jedno z nejlepších aut světa, ale nejlepší auto světa. Nejlepší sporťák planety :yes: :yes: :yes: :yes:
Ty: Avantime - teď 911
Já: Vel Satis - teď 911 997S Techart
.....tak tohle se povedlo....
Musím Tě opravit - 911 není jedno z nejlepších aut světa, ale nejlepší auto světa. Nejlepší sporťák planety :yes: :yes: :yes: :yes:
Tak to je jasné. Avantime a Vel Satis nasidily laťku příliš vysoko, že jediným východiskem je Porsche 911... 😉
PS: to je ona: [odkaz] Ukaž ji! 😉
PS: to je ona: [odkaz] Ukaž ji! 😉
Myslím, že kdyby Renault nakládal s Avantime rozumně, mohl se tento avantgardní počin v produkci zachovat minimálně stejně dlouho, jako Vel Satis. Výrobce ho pojal příliš masově, což se vymstilo.
Přitom se jedná o velmi pozoruhodný model. Považuji ho za ukázkovou reprezentaci karosářského futurismu v praxi, přičemž soulad smělosti, tvůrčí invence a vášně, plynoucí z každého tahu na karosérii, představuje skutečný unikát.
V Avantime vidím jeden ze strojů, který není jen pouhým vozidlem, sloužícím převozu pasažérů či nákladu. Cítím z něj kreativní produkt extravagantního stylu, který představuje svébytný estetický solitér.
Sen zůstává i nadále snem. Avšak velmi těžko splnitelným...
Přitom se jedná o velmi pozoruhodný model. Považuji ho za ukázkovou reprezentaci karosářského futurismu v praxi, přičemž soulad smělosti, tvůrčí invence a vášně, plynoucí z každého tahu na karosérii, představuje skutečný unikát.
V Avantime vidím jeden ze strojů, který není jen pouhým vozidlem, sloužícím převozu pasažérů či nákladu. Cítím z něj kreativní produkt extravagantního stylu, který představuje svébytný estetický solitér.
Sen zůstává i nadále snem. Avšak velmi těžko splnitelným...
Škoda, že rendlík ve výrobě téhle zrůdy nepokračoval. Dnes už jsme mohli mít od kreatur designové kvality firmy Ssang yong konečně pokoj.
BTW: tenhle krám znám in natura. Příšerné... :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
BTW: tenhle krám znám in natura. Příšerné... :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Ádo, co jsi požil, než jsi tento příspěvek napsal? Hádám, že zcel střízliv bys toto nenapsal..... Pokud jo, tak nechci vidět co si představíš pod pojmem deignově zajémavé auto..... :-! :no:
Ale zase neměl na palubce kelímky,což je potěšující skutečnost,ne? >😒]
Chápu,že tvůj šálek kávy to není - nedisponuje pohonem 4x4 a chybí nesmrtelný TDI , tak nech trocha radosti pomýleným 😉
Chápu,že tvůj šálek kávy to není - nedisponuje pohonem 4x4 a chybí nesmrtelný TDI , tak nech trocha radosti pomýleným 😉
Kdyby si asi těch deset lidí co je tu z Avantime a Vel satis na větvi tento model koupilo, mohly automobilce rrenault znásobit celkové prodeje o tisíce procent. A tyto krásná auto mohla přežít 😉
to to ste uz urcite videli, ale je to stale dobre
[odkaz]
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
[odkaz]
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Avantgardní ty auta jistě jsou, ale to pro mě nepředstavuje estetickou hodnotu. Naopak často ukrutně neavantgardní auto zůstává nadlouho pěkným, ať už je to třeba BMW 5 E39, Jaguar XJ z let 1997-2002, Peugeot 406 nebo celá řada Volv. A doladit již aplikovaný design do elegantní a ze všech úhlů pohledné kompozice dá podle mého stejně práce, jako rozčeřit hladinu s něčím nevídaným.