Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Legendy na Moje.Auto.cz: Renault Avantime

David Bureš
Diskuze (72)
Renault Avantime patří svým vzhledem i počtem vyrobených aut mezi rarity. Co na tento třídveřový automobil říká jeden z jeho majitelů?

Třídveřový kříženec luxusního kupé a velkoprostorového vozu – Renault Avantime – byl vyráběn mezi lety 2001 a 2003, kdy vzniklo asi 8.500 exemplářů. Roční výroba přitom měla podle plánů automobilky dosahovat 10.000 kusů.

Podle statistik Svazu dovozců automobilů se do Česka v roce 2002 a 2003 dovezlo 15 kusů. Podle uživatele Dylana-McKaye, který zveřejnil recenzi na svůj bývalý modrý Avantime na Moje.auto.cz, to je víc než hodně.

Dylan-McKay vlastnil modrý Avantime v nejluxusnější šestiválcové verzi Privelege, která svou cenovkou 1.680.000,- Kč patřila mezi nejdražší Renaulty v Česku. Podle majitele měl Renault vyrábět atypický vůz ještě v menších počtech, aby mu zajistil větší exkluzivitu a kvalitnější výrobu.

Karoserie reprezentativního vozidla, které skloubí vzdušný prostor velkoprostorových vozidel s exkluzivitou a emocemi, prý svoji funkci plní dokonale. Dylan-McKay dokonce uvažuje o koupi dalšího Avantimu, tentokrát však s automatem. Právě manuální převodovka byla podle jednou z mála slabých stránek Avantimu.

Více informací o autě, které zaujme hlavně ty, kteří prahnou po originalitě, se dočtete v recenzi na Moje.auto.cz.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (72)
Avatar - Dylan McKay
25. 3. 2011 22:33
Re: Avantime
Ahoj, koukal jsem na email, máš moc krásnou 911tku!!! :yes:
Avatar - Dylan McKay
15. 3. 2011 07:43
Re: Avantime
V SZ máš můj email... ;-)
Avatar - Ji/Ri
13. 3. 2011 23:20
Re: Avantime
Rád bych, ale nevím, jak tu vložit ten obrázek :-(
Avatar - Dylan McKay
13. 3. 2011 21:10
Re: Avantime
Tak to je jasné. Avantime a Vel Satis nasidily laťku příliš vysoko, že jediným východiskem je Porsche 911... ;-)
PS: to je ona: [odkaz] Ukaž ji! ;-)
Avatar - Ji/Ri
13. 3. 2011 21:03
Re: Avantime
No to si děláš pr.del >:D
Ty: Avantime - teď 911
Já: Vel Satis - teď 911 997S Techart
.....tak tohle se povedlo....
Musím Tě opravit - 911 není jedno z nejlepších aut světa, ale nejlepší auto světa. Nejlepší sporťák planety :yes: :yes: :yes: :yes: