Novinky
velmi elegantne auto, skoda, ze mnoho konceptov sa nedostane do vyroby, pripadne v pozmenenej forme.
Európske automobilky to budú mať zas raz ťažšie. Toto auto sa mi zdá byť celkom podarené. Uvidíme, čo a ako, ale ak Kia udrží svoju cenovú politiku, tak Exeo, Superb, Avensis ba dokonca aj trio Mondeo, C5 a Insignia môžu mať poriadne problémy. Kia si buduje svoju pozíciu a ak presvedčí európskeho zákazníka kvalitou a spoľahlivosťou, tak tu ešte bude cenová vojna európa vs. kórea. Ako zákazník sa teším na nižšie ceny. Nie je normálne, aby automobilky predávali o tretinu drahšie v EU ako napr. v USA.
Oproti Opirusu a Magentisu je to poriadny krok dopredu. Ak to takto pôjde ďalej tak Ceed po čase vymením za niečo také : ).
Tento voz vyzerá nadmieru dobre, aj keď najmä zboku mi príde trošičku lexusoidný. Čo sa mi nepáči, a nie je to vec len tohto auta, ale drvivej väčšiny aktuálnych modelov, je mohutný vysoký predok. Stále väčšie bezpečnostné nároky čoskoro spravia z áut nie iba ťažké, ale už aj ťažkopádne vyzerajúce malé tanky na kolesách... ;-\
Dávám sem ještě odkaz hi-res obrázky [odkaz] a na pelmel různých fotek [odkaz]
Mimochodom, díky za odkazy. 😉 :yes: