Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Nissan GT-R: První oficiálně dovezený vůz je vystaven na Autoshow Praha 2009

18 komentářů

Tymkoo
a hned pod tím inzeráty na GT-R 2008 za 2580000kč😁DD
Wick
...podle mě je to fantastickej stroj 😄
hehe, mno jedině souhlas!!! 😄
pelikoš
při pohledu na tenhle nissan mě vždy stoupne tep a mám i mírnou husí kůži...tohle není auto roku,ale století...bravo nissan,bravo gt-r
oIoo
Celkem rád bych slyšel jaký přínos ta oficiálnost má? Slyšel jsem, že tato evropská verze má definitivně ošetřeny problémy s převodovkou a lepší software a možná další věci - a přímo jsem zaslechl že jakmile se bude prodávat evropská, ty šedé US-dovozy půjdou kvůli něčemu strašně z ceny, popř. budou neprodejné. Kdo ví víc?
Invelt to dovážel za nějakých 2,6 mio, to ted asi skončí. Software prý není problém, umí ho tam (podle mých info přímo od bosse) nahrát i invelt.
oIoo
njn, když je na skle ta cedulka "již od 2,3M" - ze Států to jde ještě pořád o trošku levněji, ale už to nemá smysl.
Otázka je, co na to pořadník.
V nedelu ma na ceste zo Ziliny do Povazskej Bystrice tento fesak inej farby predbiehal. Nesiel rychlo. Ale nerozumiem, co je na tom unikatne. Podla mna ich uz po nasej krajine, a tipujem, ze aj CR, beha viacero uz nejaky ten tyzden.
Ghostyx
Unikatni je na tom to, ze je to supersport za neskutecnou cenu, ktery to nanda naproste vetsine z konkurencnich (i nasobne drazsich) supersportu... 😉
tak tady je jeden z tý menšiny [odkaz]
white label
Tak tento odkaz se bude zdejší většině rozhodně moc líbit..., "plejstejšnových" jezdců je tu totiž určitě většina... 😉 >😒]
oIoo
a ti bohatší pak přesedají rovnou do GT-R :-!
brrr, nechápu lidi co by brali GT-R proti Fordu GT
nesmíš to zavřít po prvních 10sec
oIoo
nově auto se šestiválcem, 1.6 tuny, větší než Lexus IS-F = supersport?
Nee nee, je to veeeelký GTčko
pelikoš
počkej na GT-R Spec.V,bude minimálně o sto kg lehčí,to bude jinej mazec 😉
oIoo
jojo uznávám dovybavit CF dílama od Passwor😜JDM a 315kama, tak to bude rychlý jako Starship Enterprise (ale pořád néé supersport)
pelikoš
to je tuning,to není spec.v.řekni mě jestli porsche 911 je supersport a nissan gt-r,který mu natrhne prcinu není supersport?
pelikoš
přesně tak