Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Nissan GT-R: První oficiálně dovezený vůz je vystaven na Autoshow Praha 2009

18 komentářů

pelikoš
to je tuning,to není spec.v.řekni mě jestli porsche 911 je supersport a nissan gt-r,který mu natrhne prcinu není supersport?
oIoo
jojo uznávám dovybavit CF dílama od Passwor😜JDM a 315kama, tak to bude rychlý jako Starship Enterprise (ale pořád néé supersport)
pelikoš
počkej na GT-R Spec.V,bude minimálně o sto kg lehčí,to bude jinej mazec 😉
pelikoš
přesně tak
nesmíš to zavřít po prvních 10sec
oIoo
nově auto se šestiválcem, 1.6 tuny, větší než Lexus IS-F = supersport?
Nee nee, je to veeeelký GTčko
oIoo
a ti bohatší pak přesedají rovnou do GT-R :-!
brrr, nechápu lidi co by brali GT-R proti Fordu GT
white label
Tak tento odkaz se bude zdejší většině rozhodně moc líbit..., "plejstejšnových" jezdců je tu totiž určitě většina... 😉 >😒]
tak tady je jeden z tý menšiny [odkaz]
Ghostyx
Unikatni je na tom to, ze je to supersport za neskutecnou cenu, ktery to nanda naproste vetsine z konkurencnich (i nasobne drazsich) supersportu... 😉
V nedelu ma na ceste zo Ziliny do Povazskej Bystrice tento fesak inej farby predbiehal. Nesiel rychlo. Ale nerozumiem, co je na tom unikatne. Podla mna ich uz po nasej krajine, a tipujem, ze aj CR, beha viacero uz nejaky ten tyzden.
oIoo
njn, když je na skle ta cedulka "již od 2,3M" - ze Států to jde ještě pořád o trošku levněji, ale už to nemá smysl.
Otázka je, co na to pořadník.
Invelt to dovážel za nějakých 2,6 mio, to ted asi skončí. Software prý není problém, umí ho tam (podle mých info přímo od bosse) nahrát i invelt.
oIoo
Celkem rád bych slyšel jaký přínos ta oficiálnost má? Slyšel jsem, že tato evropská verze má definitivně ošetřeny problémy s převodovkou a lepší software a možná další věci - a přímo jsem zaslechl že jakmile se bude prodávat evropská, ty šedé US-dovozy půjdou kvůli něčemu strašně z ceny, popř. budou neprodejné. Kdo ví víc?
pelikoš
při pohledu na tenhle nissan mě vždy stoupne tep a mám i mírnou husí kůži...tohle není auto roku,ale století...bravo nissan,bravo gt-r
hehe, mno jedině souhlas!!! 😄
Wick
...podle mě je to fantastickej stroj 😄
Tymkoo
a hned pod tím inzeráty na GT-R 2008 za 2580000kč😁DD