Ekonomika
pelikoš
0
to je tuning,to není spec.v.řekni mě jestli porsche 911 je supersport a nissan gt-r,který mu natrhne prcinu není supersport?
Přejít do diskuze
jojo uznávám dovybavit CF dílama od Passwor😜JDM a 315kama, tak to bude rychlý jako Starship Enterprise (ale pořád néé supersport)
nově auto se šestiválcem, 1.6 tuny, větší než Lexus IS-F = supersport?
Nee nee, je to veeeelký GTčko
Nee nee, je to veeeelký GTčko
a ti bohatší pak přesedají rovnou do GT-R :-!
brrr, nechápu lidi co by brali GT-R proti Fordu GT
brrr, nechápu lidi co by brali GT-R proti Fordu GT
Tak tento odkaz se bude zdejší většině rozhodně moc líbit..., "plejstejšnových" jezdců je tu totiž určitě většina... 😉 >😒]
Unikatni je na tom to, ze je to supersport za neskutecnou cenu, ktery to nanda naproste vetsine z konkurencnich (i nasobne drazsich) supersportu... 😉
V nedelu ma na ceste zo Ziliny do Povazskej Bystrice tento fesak inej farby predbiehal. Nesiel rychlo. Ale nerozumiem, co je na tom unikatne. Podla mna ich uz po nasej krajine, a tipujem, ze aj CR, beha viacero uz nejaky ten tyzden.
njn, když je na skle ta cedulka "již od 2,3M" - ze Států to jde ještě pořád o trošku levněji, ale už to nemá smysl.
Otázka je, co na to pořadník.
Otázka je, co na to pořadník.
Invelt to dovážel za nějakých 2,6 mio, to ted asi skončí. Software prý není problém, umí ho tam (podle mých info přímo od bosse) nahrát i invelt.
Celkem rád bych slyšel jaký přínos ta oficiálnost má? Slyšel jsem, že tato evropská verze má definitivně ošetřeny problémy s převodovkou a lepší software a možná další věci - a přímo jsem zaslechl že jakmile se bude prodávat evropská, ty šedé US-dovozy půjdou kvůli něčemu strašně z ceny, popř. budou neprodejné. Kdo ví víc?
při pohledu na tenhle nissan mě vždy stoupne tep a mám i mírnou husí kůži...tohle není auto roku,ale století...bravo nissan,bravo gt-r