Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
pinkys
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jak SUV kategoricky nemám rád, tak tohle auto se mi sakra líbí. Počkám si až na osobní kontakt, nicméně je to horký kandidát na porušení mého slova - že SUV nikdy nekoupím. Doufám, že mu zůstane pořádný kus terénní DNA.
Je to SUV Range Rover - bude spíš na silnici. Vzduchový podvozek a terrain response asi nebude...
Terrain response tam je, vzduch už nikoliv, proto taky dostal adaptivní tlumiče. Podstatné je, co mu zůstalo z Freelandera, ze kterého vychází a který je v podstatě jedním z nejterénnějších SUV na trhu... ;-)
Aha, tak to mi uniklo. Ale např. větší bratříčci mají jak adaptivní tlumiče, tak vzduch (nebo je to nějaká kombinace? Je to standardem u 5.0 SC a níže za příplatek).
Přesně jak říká Anonym... Je tam Terrain Response a tlumiče MagneRide s příplatkovým režimem Adaptive Dynamics. A i vzhledem k řadě publikovaných údajů o prostupnosti terénem předpokládám, že bude dost schopný. 90% Freelandera bych považoval za velký úspěch (to by mělo stačit na všechny terénní překážky, které zdolávám) a opravdu bych ho zvažoval jako praktické auto - protože pro mě je praktické až dost. Kufr to má větší než A7.
Ty terénní schopnosti jsou pro mě klíčové, protože dávají tomu autu (v mých očích) právo na život. V téhle kategorii si nekupuji podle líbí/nelíbí, ale podle skutečného přínosu. A podle dostupných údajů zaplatím celkem malou daň za rozšířené schopnosti v terénu. Jedinou otázkou je, jestli jsou dostatečné pro to, abych se zbavil terénního auta. To bude rozhodující pro to, jestli ho budu zvažovat, nebo nebudu.
Ty terénní schopnosti jsou pro mě klíčové, protože dávají tomu autu (v mých očích) právo na život. V téhle kategorii si nekupuji podle líbí/nelíbí, ale podle skutečného přínosu. A podle dostupných údajů zaplatím celkem malou daň za rozšířené schopnosti v terénu. Jedinou otázkou je, jestli jsou dostatečné pro to, abych se zbavil terénního auta. To bude rozhodující pro to, jestli ho budu zvažovat, nebo nebudu.
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Sdílení komentáře
po zkusenostech s touto firmou bych spis 4 roky pockal nez u toho vychytaji detske nemoci a tez nez se mistni servisove sluzby nauci s vozem v dilne patricne pracovat.
Ty tlumice hm dobra vec ale jestli na tom budou 18-19 palcove kola na 35-45 mm slupičkou gumy je to vse pak jen usmevne cereni vody na zdejsich silnicich.
Elektronika i v tlumicich je zajimava vec a snad to zakazniky uchvati..
HLAVNE ABY SE JIM TO NEW EVOQUE PODARILO UZ S KVALITOU AUTO JE HEZKE BYLO BY SKODA ODRADIT ZAKAZNIKY JAKO V MINULOSTI..