Ekonomika
A ESP je kde? Všade za príplatok či?
Je to tak náročne kliknúť na stránku😒odkaz]
To GTi není zase tak drahé...
Neni, 147 kW koniku ladenych v BMW a bohata vybyva je temer bezkonkurencni
Facelift vylozene pomohl. S motorem 1,6 THP a vybave active to vypada na papirovou trefu (proste nema co se tyce motorovych vlastnosti konkurenci) otazka je jestli to tak funguje i v realu?
Ma nekdo nejake zkusenosti (osobne jsem nejel)?
Ma nekdo nejake zkusenosti (osobne jsem nejel)?
Je tu hodne testu, Perunuv blog. Jel jsem jen naftu a 1,6 vti. Podvozek naladeny mekceji, ale z meho pohledu nezaludny, hlavne dobre odhlucneny, takze idel na nase cesty, pokud nejsi zavodnik. Jinak interier paradni po vsech strankach. A me boduje, pokud nechces dsg nebo 4x4 >😒]
Mám info přímo z Peugeotu, že motory s BMW mají častější poruchy než staré Peugeoťácké. Věř, nevěř, každý si chválí své, já to beru s rezervou. Jisté je, že turbobenzín se spotřebou nehodí pro ty co rádi šlapou na plyn.
To môže byť, keď logicky porovnáš technickú komplikovanosť motora THP (priamy vstrek, twin-scroll turbo) so starými pežoťáckymi motormi (jednoduché 16v atmo s nepriamym vstrekom), je logické očakávať, že komplikovanejší motor sa skôr pokazí, ako jednoduchý. Ale napriek tomu by som radšej bral turbo od BMW-PSA, ako atmosféru od PSA. 😉
Jeden malý problém verzie THP 115 kW je ten, že THP 147 kW v GTI je len o 50t drahší (plus detaily výbavy ako 18´´ v GTI vs. 17´´ v Allure a pod.). Paradoxne kto by pozeral po THP, oveľa výhodnejšie tak vychádza GTI.
ten GTi sa u nás aj predáva? nejako som ho na stránke nenašiel... ;-\
Trošku klišé, nemyslíš?
Preto som napisal, ze dufam, ze novi majitelia novej verzie Pjuzotu na tom budu lepsie. Ak by mali chodit do servisu ako na klavir, s niektorymi zavadami opakovane, neboli by z Pjuzotu nadseni, podobne ako nadseny nie som ja.
Ale proti gustu ziaden disputat, ked sa ti P308 paci a nemas obavy o kvalitu, smelo do toho. Ja som sa uz poucil na vlastnej kozi a penazenke.
Jak se chováš k autu, tak se chová k tobě. (ale to nevylučuje vážně špatně postavený kus)