Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
shark11
Keď chceli kúpiť rodičia nové auto a v auguste 2010 sa dozvedeli, že dodávky budú až v marci 2011 !!! tak sme to už ďalej neriešili ...
Kto by si pomyslel pred pár rokmi, že bude treba čakať na Daciu 😉
Osobne ma Dacia neláka, pre nízke výbavy a pomerne zastaralé motory, ale ako alternatíva ojazdených vozov je to určite super.
Kto by si pomyslel pred pár rokmi, že bude treba čakať na Daciu 😉
Osobne ma Dacia neláka, pre nízke výbavy a pomerne zastaralé motory, ale ako alternatíva ojazdených vozov je to určite super.
Ano, jako alternativa k jakékoliv olítané plechovce nad 4-5 let stáří je to super volba.
A nejen jako alternativa k "olítané plechovce", ale i k novejm autům ... srovnává se s Yetim, takže než Yetiho, to radši tohle, protože je Duster daleko praktičtější - lepší 4x4, o dost větší kufr a těch ušetřenejch 200táců je pro nenáročnýho člověka sakra velkej argument ...
chetoos
Já vědel že to tento rumun dotáhne daleko. U nás už dotahuje škodu yeti. Jinak pro víc informací zde [odkaz]
ljube
to je fakt docela vtipný výsledek :yes: . bez ohledu na cenové zařazení považuju Dustera za snad jediné smysluplné SUV na trhu - prostě auto, u kterého skutečně využiješ jeho vlastnosti/schopnosti. auto pro chlapy, žádnej módní doplněk :-! .
ale vypadá docela hezky...
proč "ale" - spíš bych řekl, že k tomu všemu se jedná o velmi pohledný auto, který si na nic nehraje = tvarově naprosto dokonalý zástupce SUV s vyváženými proporcemi a sympatickou vizáží :yes:
No jo, to je sice všechno pravda, ale s tou všude omýlanou cenovou bombou si nejsem tak jist. Ta platí je u extra levných verzí bez výbavy. Ale pokud chceš 1.6 s 4x4 a aspoň nějakou výbavu, tak musíš jít do té nejvyšší a tam už je cena kolem 350. A za ty stejné peníze se prodává Suzuki SX4 4x4 vybavené stejně. A tam bych už asi neuvažoval a šel do Suzuki.
jozephko
Možno je to tam auto hlavne pre Arabov, tak ako u nás Rómovia jazdia hlavne na ladách a fordoch 😄 .
Ada je zase tady
Když jsem viděl tu záplavu škodovek coby taxíků v Paříži, když VW Polo tam má stejné prodejní výsledky jako nejlépe se prodávající rendlík a když nejprodávanějším vozem na francouzském trhu je auto z Romanie, je vidět, že myšlení běžných obyvatel této země, téměř stejně velké jako Ukrajina, se pomalu mění k lepšímu. Už jenom hlavy duté si myslí, že Fluesence je nejlepší limuzína na trhu >😒]
Jde jen o čísla za jeden týden ty šášulo. Octavia je na 90 a fabia na 65 místě / jinak ty taxíky ti dal dostatečnou odpověď Kuko /. POLO je na POLOvičních prodejích než Clio, 207 nebo C3.
[odkaz] Ještě, že u nás taxikáři ví, co je dobré.
Ty si pleteš Paříž se svým výletem do Tesca na 20 dkg pařížského salátu, to ano, před Tescem opravdu stály taxíky Octavie 😉
Ty si pleteš Paříž se svým výletem do Tesca na 20 dkg pařížského salátu, to ano, před Tescem opravdu stály taxíky Octavie 😉
V Paříži jako taxíky Octy jezdí hodně, to je pravda, ale že by to byl nějaký extrém to zase ne. Koneckonců ty prodeje to dokazují.
funny picture >😁 Tak chlapi,pojedete po tom můstku nahoru,je tam cedula terminál 2 odlety.Zmačkni čudlik a vyjede ti lístek-ale bacha-je to jenom na 15 minut,takže fofrem do řady,uděláme foto na Tondovo nokii a mažem pryč,nebo nas ti v passatech zvalchujou 😄 ...Jinak nic proti fluence,za ty peníze slušný auto.
Já zase viděl v Madridu záplavu taxíků od škodovky. Důvodem tak velkého zastoupení ale byla cena, za kterou se taxikářům Octavie a Superby dodávaly.
Vezl jsem se tam v pěkným šrotu (Octavia) - nefunkční tlumiče, vše vrzalo, atd. - ale měla ujeto na 750 000 km !
Vezl jsem se tam v pěkným šrotu (Octavia) - nefunkční tlumiče, vše vrzalo, atd. - ale měla ujeto na 750 000 km !
Jo, jo Ádo, o tom to je...
Sakra, jen mi vysvětli, jak to ti hlupí, neschopní, líní francouzi dělají, že jsou stále tak daleko (minimálně ekonomicky) před námi. Nebo např. před Rakouskem, Španělskem atd., atd. - a to vyrábějí auta na F a kupují Dustery!
Sakra, jen mi vysvětli, jak to ti hlupí, neschopní, líní francouzi dělají, že jsou stále tak daleko (minimálně ekonomicky) před námi. Nebo např. před Rakouskem, Španělskem atd., atd. - a to vyrábějí auta na F a kupují Dustery!
XTad
Tak to bude muset Renault Dacii trochu omezit, aby jim nekazila prodeje...
Není žádný důvod, pokud Dacia na nějakém Renaultu neparazituje. Stejně Renaultu patří. Holt v Německu se nejlépe prodává lidový vůz Golf, ve Francii lidový vůz Duster. Oba vozy se trefili do vkusu místních lidí.
Je faktem, že řada konkurentů jen tiše závidí. Společně s dalším "koncernovým" autem, Nissanem Kaškaj, si Duster založil svůj vlastní segment a boduje. (Kaškaj jako crossover a Duster jako nalé SUV).
Je faktem, že řada konkurentů jen tiše závidí. Společně s dalším "koncernovým" autem, Nissanem Kaškaj, si Duster založil svůj vlastní segment a boduje. (Kaškaj jako crossover a Duster jako nalé SUV).
Ja se jenom snazil zneuzit situaci, ktera vznikla po souboji Superb x Passat. Jasne, ze Renault nikoho omezovat nebude, ale kdyby si nekdo vzpomel, ze misto kazdyho Dustera by mohl stat Koleos, bylo by v diskuzich pomerne zivo. Jinak samozrejme, ze by nestal, jina cenova atd...
Ve Francii se ale také do nedávna nejlépe prodával lidový vůz Golf. A ten existuje i ve 4x4. Spíš je otázka, proč se Francouzi vrhli na dost nevzhledný 4x4 s ne moc dobrými jízdními a provozními parametry. 😲
Asi se jim líbí?
Jen poznámka - na rozdíl od ČR si ve Francii pravidelně kupují nové vozy i důchodci. Pro ně, zajména pro ty, kteří žijí na vesnici, je to ideál. I tak se domnívám, že tento výsledek patrně ovlivnil nějaký fleetový prodej.
Takže doporučuji nehledět na západní trhy přes naší středoevropskou optiku.
Jen poznámka - na rozdíl od ČR si ve Francii pravidelně kupují nové vozy i důchodci. Pro ně, zajména pro ty, kteří žijí na vesnici, je to ideál. I tak se domnívám, že tento výsledek patrně ovlivnil nějaký fleetový prodej.
Takže doporučuji nehledět na západní trhy přes naší středoevropskou optiku.
Emel
Za chvíli tu bude článek, že v neděli odpoledne prodal nejvíc Jaguar... i měsíční prodeje na jednom trhu podléhají různým výkyvům, ale týdenní, to tu ještě nebylo 😡.
superkutil
Duster má problematické zpřevodování a není vhodný pro dálnici. Tam se motor přetáčí a má zbytečně vysokou spotřebu. Ale jako dělník za ty peníze - SUPER! 😄
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ale kto plánuje auto používať kratšie ako cca 10 rokov, tak by som sa absencie pozinku nebál. Inak sa frantíkom nečudujem, duster je za tie prachy skvelá ponuka, a je to prvá dacia, čo vyzerá naozaj k svetu..bez ohľadu na cenovku.
Nevím co pořád vadí na tom interiéru. V černé ve vyšší výbavě to odpovídá ceně. Že nejsou měkčené plasty? No jo, lowend 😉
Mě by teda na Dusteru vadily jiné věci.
Kapitolou sama pro sebe jsou dodávky. Pokud se člověk dívá kolem sebe, tak se nestačí místy divit. MB Viano, Sprinter tragédie. Porezlý je každý druhý kus. A to mluvím o současných generacích, o předešlých už jen v minulém čase, ptž ty už snad shnily všechny na prach 8-s . Nebo Crafter, který je dvojče Sprintera. Je tomu týden co jsem na něj zíral u benzinky. Fleky po celém autě a v zadních dveřích dírka.
Takže být vámi, tak zanechám přetahování, které auto rezne a které ne, ptž si myslím, že taková konverzace nemá valného smyslu. Dnes rezne snad vše ;-\
O Mazdách 6 jsem to slyšel, dokonce i viděl, prý to opravovali s faceliftem. Mondea 2. generace taky.
Ono máš víceméně pravdu, jen tedy nesouhlasím, že čím novější, tím horší, spíše naopak. Ono i to Viano oproti minulé generaci je na tom lépe, i když ono to už aso hůře nešlo >😁
A dal jsem na Renault foru v sekci Laguna II vyhledat pojem koroze😒br /> [odkaz] >😁
Jo jo, favorit a Laguna je skok. To už pak zjistíš, že do moderního auta pak opravdu jen liješ benzín, jelikož ti odpadá sezónní "údržba" 😉
je tam i více odkazů a nejsou to firemní auta.
Neříkam že za ty prachy je to zlý, ale fakt jen 3 roky a poslat do p...
Dle podobné logiky můžeme napsat, že ty se třeba nikdy nedostaneš domů, protože "Fordem tam a vlakem zpátky"
Za ty peníze čeká někdo něco extra? To přeci nikdo neříká...
A nebo zde buď za šaška.
Ale ak aj - Dacia ma na prehrdzavenie 6-rocnu zaruku...
To nebude zrovna refereční kus, že?
Ps. Ten obouchaný Logan v odkazu - ano, o tom to je.
Čímž nijak nevyvracím tvrzení o případném reznutí těchto vozů - nemohu soudit. Jen tvůj příklad je tímto poněkud Off Topic.
Ten motor by tam hodně sedl.