Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
pelikoš
krásný auto.a mohl bych ho mít klidně i s tím dieselem.infiniti se mě velmi moc líbí,ať sedany,tak crossovery.je to moje nejoblíbenější značka.moc se těším na JX.
BRAVO INFINITI
BRAVO INFINITI
vosovčelák
kde je GTI? a rozumářský pamflet o tom, jak si všichni kupci infinity rvou vlasy, protože si nekoupili ikonického passata? >😁 >😁 >😁 >😁
...no to by mne tedy zajimalo co by GTI od VW postavil jako konkurenci tohoto, maximalne A5...
Spíše A6, když se v případě tohoto Infinity jedná o vyšší střední třídu, A5 je odvozená od A4.
Dekuji redakci za test vozu s touto pohonnou jednotkou je skvele ze se jeste zde v EU testuji auta takove jake maji SKUTECNE byt a ne jen pro pokriveny evropsky trh tedy naftova nutnost a bida s nouzi vyzdvihovana snad jako ctnost a pokrok...
Konecne normalni automobil takovy jaky ma byt.
INFINITI
Pane Vaverko vybral jste test skvele.
Pekny test :yes:
P.S.: Na těch 100tkč jsi přišel jak optimisto? 😉
100.000Kc je rozdil u dieselu pri prumeru tak 15.000km rocne, tak asi tak...
mám příklad od dvou lidí: X5 3.0d a X6 35i, oba jezdí převážně po Praze a je to 10vs.15l (v průměru). Takže to jsme skoro na dvojnásobné hodnotě tvé konstanty 😉
a další věc - zkus pak po 2-3 letech prodat benzinový 6/8válec v SUV za rozumnou cenu
Samozrejme kdyz srovnavas mastodont X5/X6, tak tam to leze rapidne nahoru kvuli hmotnosti.
Mam porovnani Lexus 3.5L vs 450h: pri hodne svizne jizde 15L vs 11L. Infiniti FX diesel prumer 12L. Takze ne vzdy je diesel lepsi 😉
Ten propad ceny u benzínu je jen v nevědomosti. Lidé radši koupí diesel, který sice žere o pár litrů méně, ale je také mnohem choulostivější na kvalitu nafty, je náročnější a dražší na údržbu, takže co člověk ušetří na palivu, to dá do údržby.
3litry rozdíl bude určitě dosažitelná hodnota, ale nafta bude vždy méně citlivá na typ provozu, a nad 30tis. KM ročně se ti to prostě vyplatí i při vyšším riziku nákladnějších oprav, které když to kupuješ jako nové máš stejně v záruce
já moc velkých dieslů nejel, třeba 3.0d v první X5 je ještě docela hlučný, ale 3.0TDI v končící A6 je už hodně dobrý co se týče akustiky. Kupoval si jí nedávno známý, který předtím jezdil V6 v benzinu, a chtěl právě pokračovat na benzinu i kvůli komfortu. Projel si oba, benzin i naftu a pak už ani chvíli neváhal.
A neobhajuji naftu, jen mi plky typu, kdo má na auto za 2mio, musí koupit benzín připadají směšné a scestné.
Takze za 5 let jsem usetril maximalne 10% ceny auta, ja mit 2 mega na auto, tak na tohle tedy kaslu... A nafta je vetsinou drazsi...
Jojo, i japonci je umí.