Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Marko: Lexus – Dobýjanie domáceho územia

10 komentářů

Pekelná Micinka
To je tedy zajímavý, jestli si Toyota zakládá na tom, aby neprováděla akvizice.
Marko
Ano, Toyota nenakupuje. Japonci tvrdia, ze prevzatim inej firmy si kupuju jej specificku korporatnu kulturu, a aj zakaznikov. Ich formovanie do podoby, aku chcu oni, je potom bud nemozne, alebo dlhe a drahe (s neistym vysledkom). Preto nekupili nijaku premiovu znacku, ani nijaky team F1. Je to pre nich jednoduchsie vytvorit z 0 - takto si to od zaciatku mozu budovat podla vlastnych predstav.
kolmar
Zdravim Marko, tak zase pochvala, sice nemam tolko casu ako kedysi a clanok o Toyote som este neprecital, no uverejnuj ich cez vikendy 😉 skor na ne dojde. Zase famozny podrobny clanok so vsetkym co k tomu patri. Dakujeme za osvetu 😉
Marko
😉
Katikakus
Pripojuji se, diky Marko, skvela prace.
Lubos.1
Marko, vsetko je ok az na chybu pri diesli u modelu IS. Zdvihovy objem u oboch motorov je 2.2.
Marko
Ano, pardon ... ja som to opravil este v originalnej verzii, ale neulozil som ju. Zistil som to az dnes doobeda. 😒
pelikoš
bude něco podobného i k infiniti.díky 😉 je mi z celé prémie nejbližší...
Marko
Infiniti nebude. Seria tychto clankov bola smerovana predovsetkym na ponuku na domacom japonskom trhu. A tam Infiniti neposobi. Naviac to je stale iba virtualna znacka. Jej modely su ale spomenute, ako Nissany alebo v lokalizovanych formach priamo ako Infiniti v clanku o domacich Nisanoch. 😉 [odkaz]
Andromeda
jako vždy 😉 ...