Ekonomika
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
Kubo, ak sa nemylim, tak prispevok bolo o medzirocnom poklese predaja aut v marci.
Nie o Klausovi ci o ochote ludi pracovat.
Nie o Klausovi ci o ochote ludi pracovat.
prodejci japonských značek zdarma rozšířili základní výbavu svých aut o dozimetr a jodové tablety a pořád žádné zvýšení prodejů? >😁
Teď vážně - myslím si, že Japonci se s tím poperou rychle, když jsem viděl jak rychle byli schopní opravit silnice zcela zničené sesuvy po zemětřesení, úžasné. U nás by taková oprava trvala tak rok... Problém ale budou mít zcela jistě s dostatkem elektřiny, hlavně až si všichni pustí klimačky, nahradit tak výkonnou JE nebude jednoduché.
Teď vážně - myslím si, že Japonci se s tím poperou rychle, když jsem viděl jak rychle byli schopní opravit silnice zcela zničené sesuvy po zemětřesení, úžasné. U nás by taková oprava trvala tak rok... Problém ale budou mít zcela jistě s dostatkem elektřiny, hlavně až si všichni pustí klimačky, nahradit tak výkonnou JE nebude jednoduché.
Jj, uz jsem si to nasel, diky, je to dobrej korab teda! Tohle tu potkat, tak mi padne huba a ukroutim si krk, to je stroj! 😄