Novinky
R32 ma pravdu. Elantra bude, aj keď to bude viac menej testovacia séria /cca 50 kusov pre SR/, kde sa budú skúmať reakcie na ňu-potom sa rozhodne, či sa bude dovážať.
Motor bude iba jeden 1,6, ale nevedel som o GDi...ja mam info, že 1,6i, ktorý sa dáva do aktuálnej i30.
Cena by mala byť cca 16-17.000,- EUR v maximálnej výbave.
Sú to informácie priamo od importéra😉
Motor bude iba jeden 1,6, ale nevedel som o GDi...ja mam info, že 1,6i, ktorý sa dáva do aktuálnej i30.
Cena by mala byť cca 16-17.000,- EUR v maximálnej výbave.
Sú to informácie priamo od importéra😉
S jednou špecifikáciou a jedným benzínovým motorom veľa vody pri sedanoch nenamútia. Mne to vyhovuje, chcem auto s benzínovým motorom (dúfam, že to bude GDi ;-\ ) a výbavu mám radšej plnšiu... Cena 16-17 je pre mňa prijateľná, akurát je tu pár otázok ohľadne naladenia podvozku. Má identický rázvor ako i30 sw, tak dúfam, že je vzadu tiež multilink a nie nejaká skrutná tyč. O kvalitu a spracovanie sa nebojím, tu by sa mohli učiť aj vyhlásenejšie značky plus 5 rokov záruka... mám v tom na 80% jasno, budem testovacia vzorka, hehe. 😄
A nevies ake to bude mat oznacenie? Bude sa to vymykat z tej nomenklatury znacenia "i" a ostane tomu textovy nazov Elantra / Avante, alebo to bude mat nejake oznacenie typu "i30s"?
Inak robit "prieskum trhu bojom" - ak je to teda pravda - tym ze doveziem par desiatok kusov a potom uvidim, je dost nezvykla strategia (povedal by som az trochu divoka). Co ak sa potom rozhodnu, ze dalej nie.. Aka bude servisna podpora pre tych co si to zaobstarali? A za aku cenu?
Inak robit "prieskum trhu bojom" - ak je to teda pravda - tym ze doveziem par desiatok kusov a potom uvidim, je dost nezvykla strategia (povedal by som az trochu divoka). Co ak sa potom rozhodnu, ze dalej nie.. Aka bude servisna podpora pre tych co si to zaobstarali? A za aku cenu?
Bolo mi povedané, že to bude nová Elantra...nič čo by začínalo na "i".
S Elantrou sa absolútne pre Európu nepočítalo, že ale istá skupina zákazníkov, ktorá sedan vyhľadáva a povedzme narovinu, že i40 sedan bude pod 20-21.000 len veľmi ťažko.
Viac informácii nateraz neviem, ale zisťujem od zdroja😄
S Elantrou sa absolútne pre Európu nepočítalo, že ale istá skupina zákazníkov, ktorá sedan vyhľadáva a povedzme narovinu, že i40 sedan bude pod 20-21.000 len veľmi ťažko.
Viac informácii nateraz neviem, ale zisťujem od zdroja😄
Ak by Hyundai mal zaujem sem znova uviest Elantru, myslim, ze uz by to tu urcite odpremieroval na nejakom autosalone - minimalne preto, aby upozornil kupcov R.Fluence & spol. ze maju chvilu pockat a budu mat vacsi / zaujimavejsi vyber. Prosto, nedavalo by velky marketingovy vyznam cakat tak dlho...
Dalsia vec, ktora nepriamo hovori proti Avante: Hyundai i30cw je teraz e😜ortovane do USA ako Elantra Touring. V novej generacii ale i30cw ostane tu a americania dostanu kombi na baze svojej Elantry (John Krafcik povedali .... 😄 ). To by mohlo poukazovat na to, ze sa tieto dva rady definitivne oddelia a budu presne lokalizovane.
A naviac este toto: i40 je cisto europsky projekt, ktory bude v strednej triede potrebovat silnu podporu. Nemyslim, ze by v case jeho uvedenia bolo dobre aby Hyundai "oslaboval" jeho poziciu s o pol triedy / triedu mensim a inym sedanom.