Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz A 2012: Co zůstalo z šanghajského konceptu?

21 komentářů

CHerokee
Tak tohle auto se mi opravdu líbí! Současné bubliny jsou nákupní tašky, ale tohle má šmrnc! Za mě jednoznačně :yes:
webpaja
Ano, tohle už je důstojným konkurentem BMW1, lepších verí Golfu nebo A3.
iudex
No to 1er to základnými líniami karosérie posunutej dozadu a s dlhou prednou kapotou aj pripomína.
kari.laz
Tohle se mi líbí. Nejslabší článek mi přijde zadní partie. Ta mě moc nezaujala, ale boční a přední pohled je super. Dost se to podobá na BMW 1 z boku.
iudex
Nie som fanúšikom vyhlásení: Auto X vyzerá úplne ako auto Y, ale na bočnom pohľade zadná časť vyzerá až príliš podobne Mazde 3.
Asi jsem čekal víc... Ale se soudy počkám, až auto uvidím před sebou na ulici nebo na výstavišti. Zatím ale celkem zklamání.
karasjan14
Je to samozřejmě můj objektivní dojem, ale s konceptem se to srovnávat nedá. Mohli toho upravit míň. 😉 Nepiště mi sem, že jsem úplnej vůl, ale já to tak vnímám. ;-\
Pekelná Micinka
Proč vůl, já s tebou souhlasím. Chtěl jsem napsat taková lepší Ibiza, ale nechtěl jsem tu čelit a vypořádávat následné reakce. 😄
beibej
Nebejt kulatýho loga tak by to mohla bejt kia rio :no:
CHerokee
Tak to asi těžko 😄 . Bez ohledu na techniku a kvalitu zpracování a použité materiály.
pallas
pouzite materialy? konkretne ktore?
CHerokee
Sedni do Mercedesu a do Kii a a uvidíš...plasty, kůže, dřevo, prošití atp. A nemusí jít o nové vozy, ještě více je to vidět, když se porovnají dva 5 let staré vozy obou značek. A to je důvod proč Kia ztratí už za dva, tři roky ne 30-40% ceny, ale 60 - 70%.
da_b0mb
Pěkný to je...ale z konceptu nezůstalo snad vůbec nic ;-\ A já doufal...
Blue Sun
Že by Mercedes postavil designově odvážné auto? Nečekal jsem, nejsem zklamaný.
RS
Naopak jsem rád, že ten konceptový tuning-masakr dali do normální formy.

Za mě jen škoda, že auto má tvar rozšlápnuté boty ala 1er, jinak +- dobré :yes:
bonoslav
myslim ze vem co kupim ako dalsie 😄 :yes:
jediny problem tam vidim tie francuzske motory, dufam ze ich Mercedes dobre naladi 😡.
delphino
No snad bude i 3D a ta by mohla být podobnější konceptu - dravější, tak jak to má opel s astrou a kia se pro'ceedem rozhodně by tomu prospělo sklonění těch posledních sloupků zase dolů, jinak s tím problém nemám. Pěkný autíčko.
twistedTSD
Koncept má šťávu, tohle mi přijde, jak když pejsek s kočičkou vařili dort...
CHerokee
Každý pes jiná ves. Mi to přijde právě naopak, že to dotáhli a vyhladili. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat ve finále.
kachta
Podle mě naprosto strašný. Koncept byl jednoduše geniální, úžasné tvary :yes: . Ale ten sériový model mu vůbec není podobný, až na tvar předních světel. A úplně nejděsivější je ta záď, kterou skoro úplně okopírovali od nové generace BMW 1. Podle mne se u konkurenta z Mnichova inspirovali i při tvorbě bočních linií. ;-\
jary72
suhlas koncept vypadal dravě, měl štávu, říkal jsem si konečně se MB odvázal, sériovka se až moc podobá zmenšenému Béčku nebo BMV1, zadní partie vypadá jak okopírovaná od 1
Otázkou je na koho tehle model podle MB míří, koncept byl jednoznačně zaměřen na mladé, sériovka ale podle mě moc mladých neosloví, je nudný takže se asi zaměření změnilo?? 😒