Novinky
CHerokee
0
Tak tohle auto se mi opravdu líbí! Současné bubliny jsou nákupní tašky, ale tohle má šmrnc! Za mě jednoznačně :yes:
webpaja
0
Ano, tohle už je důstojným konkurentem BMW1, lepších verí Golfu nebo A3.
iudex
0
No to 1er to základnými líniami karosérie posunutej dozadu a s dlhou prednou kapotou aj pripomína.
Tohle se mi líbí. Nejslabší článek mi přijde zadní partie. Ta mě moc nezaujala, ale boční a přední pohled je super. Dost se to podobá na BMW 1 z boku.
Asi jsem čekal víc... Ale se soudy počkám, až auto uvidím před sebou na ulici nebo na výstavišti. Zatím ale celkem zklamání.
Je to samozřejmě můj objektivní dojem, ale s konceptem se to srovnávat nedá. Mohli toho upravit míň. 😉 Nepiště mi sem, že jsem úplnej vůl, ale já to tak vnímám. ;-\
Nebejt kulatýho loga tak by to mohla bejt kia rio :no:
Tak to asi těžko 😄 . Bez ohledu na techniku a kvalitu zpracování a použité materiály.
pouzite materialy? konkretne ktore?
Pěkný to je...ale z konceptu nezůstalo snad vůbec nic ;-\ A já doufal...
myslim ze vem co kupim ako dalsie 😄 :yes:
jediny problem tam vidim tie francuzske motory, dufam ze ich Mercedes dobre naladi 😡.
jediny problem tam vidim tie francuzske motory, dufam ze ich Mercedes dobre naladi 😡.
No snad bude i 3D a ta by mohla být podobnější konceptu - dravější, tak jak to má opel s astrou a kia se pro'ceedem rozhodně by tomu prospělo sklonění těch posledních sloupků zase dolů, jinak s tím problém nemám. Pěkný autíčko.
Koncept má šťávu, tohle mi přijde, jak když pejsek s kočičkou vařili dort...
Podle mě naprosto strašný. Koncept byl jednoduše geniální, úžasné tvary :yes: . Ale ten sériový model mu vůbec není podobný, až na tvar předních světel. A úplně nejděsivější je ta záď, kterou skoro úplně okopírovali od nové generace BMW 1. Podle mne se u konkurenta z Mnichova inspirovali i při tvorbě bočních linií. ;-\
suhlas koncept vypadal dravě, měl štávu, říkal jsem si konečně se MB odvázal, sériovka se až moc podobá zmenšenému Béčku nebo BMV1, zadní partie vypadá jak okopírovaná od 1
Otázkou je na koho tehle model podle MB míří, koncept byl jednoznačně zaměřen na mladé, sériovka ale podle mě moc mladých neosloví, je nudný takže se asi zaměření změnilo?? 😒
Otázkou je na koho tehle model podle MB míří, koncept byl jednoznačně zaměřen na mladé, sériovka ale podle mě moc mladých neosloví, je nudný takže se asi zaměření změnilo?? 😒