interier vynikajici, na exterieru jsou pohledy, na ktere bych si musel chvili zvykat, ale jako celek perfektni
tohle je infinity, ktere bych si dovedl predstavit ve sve garazi, snad to nepo.urvi nejakymi el. nesmysly, at se s tim da normalne jezdit
silenter1
0
Naprostý souhlas, infinity má parádní design jak exterierů tak interierů. jednoznačně :yes: :yes:
zino
0
Pripájam sa! :yes: Toto je ten typ extravagantného dizajnu, ktorý by som bez najmenšieho problému dokázal akceptovať aj vo svojej garáži...
white label
0
A to bys byl ochoten "akceptovat" i v případě, že bys za to musel zaplatit (plnou cenu)? >😒]
Dinar
0
Jako fanoušci značky už byste mohli vědět, jak se jmenuje. :-!
webpaja
0
Tohle je extrem: [odkaz]
>😁
Cara Binieri
0
To naštve >😁
Ale tak aspoň mohou plynule přejít k obdivování audiotechniky. 😄
Shr3k
0
Asi měli na mysli Infiniti s muzikou od Infinity. 😉
GTI
0
>😁 Trefa roku.
Navtech
0
Mazda?
Dinar
0
Nee, to je auto, které neslyšíte, Infiniti je auto, které nevidíte.
webpaja
0
Já myslel, že to je přezdívka do kalhot... >😒]
twistedTSD
0
:yes:
hard to kill
0
co to je za paskvil vypada to jak huyndai z china >😁 auto ktery si hraje na nejaky BMW nebo MB,ale je to jen nespolehlivej renault/nissan >😁
webpaja
0
No, uvedl jsi se dobře 😉
twistedTSD
0
je to jen taková větší Thalia viď? 😉
pelikoš
0
názor skutečného odborníka na auta.doufám,že tě někdo hard to kill >😒]
pelikoš
0
samozřejmě jsem reagoval na prvního 😉
mwy-autocz
0
Normální auto, který tak nějak roztálo... 😄
pelikoš
0
to co clarkson řekne není vždy pravda.jako každý novinář je vždy zaujatý,ať máně nebo více.a infiniti není normální auto.obecně.uvidíme,co se z tohoto konceptu vznikne.mě se líbí 😉
tohle je infinity, ktere bych si dovedl predstavit ve sve garazi, snad to nepo.urvi nejakymi el. nesmysly, at se s tim da normalne jezdit
>😁
Ale tak aspoň mohou plynule přejít k obdivování audiotechniky. 😄