jestli s tím někdy srazí nějakého chodce, tak může v klidu odjet, protože tělo už nikdy nikdo neidentifikuje...
gld
0
Ochrana chodcov bola zjavne prioritou pri celom projekte 8-s
btw pán kaderník by sa mohol zamestnať v holywoodskom filmovom štúdiu... nenalakovaný pôsobí plechový nissantodor ako auto terminátora >😁
IPace
0
to jo, kam se nato hrabou auta z ruznych holywoodskych filmu >😁
mobilcarl
0
nebo spíš do filmu Death Race >😁
_Teddy_
0
mas pravdu. otazne je len to, ci budu hladat telo chodca, alebo vodica...
Andromeda
0
Čím to, že jsem si vzpomněl na Mad Maxe, mladého Mela G. a v kůži oháklou drdolatou Tinu Turner >😒] ... Stačí přidat pevné pláty s otvory pro kanony a jedém >😁 ...
Pekelná Micinka
0
Já jen připomínám, že i kdyby se srazil s chodcem 10^6 krát, tak se nic nestane. [odkaz]
delphino
0
No mohl by jezdit rovnou po chodníku to je fakt... ale věděl bych i o místech tady v ČR kde by se po chodníku mohl projet a moc by to nevadilo... teda aspoň některým lidem.
BroukJ
0
Já bych věděl o místech tady v ČR i jinde, kam by se mohli izolovat jedinci tvého myšlení.
nasua23
0
😄
BroukJ
0
:no:
BroukJ
0
Teď si určitě myslíš, jak jseš cool. Ne nejseš. Za takovouto stupidní, nesnášenlivou a xenofóbní sra.ku sis akorát vysloužil nálepku méně inteligentního jedince. :no:
KANKUNEN
0
Úžasná práce :yes:
Garfielld
0
teda že si to spletou na idnes, bych pochopil, ale že si ani tady nikdo nevšimne toho že to neni Aventador ale Reventón, to už mě udivuje 😉
Falco
0
jj [odkaz]
ManInBlack
0
Mně to připadá spíš jako takovej kříženeček 😄
jancula9
0
Taký Reventador. >😁
Jan Matějíček
0
"dodělej to, než tě to dodělá" nic jinýho se k tomu nedá napsat >😁
btw pán kaderník by sa mohol zamestnať v holywoodskom filmovom štúdiu... nenalakovaný pôsobí plechový nissantodor ako auto terminátora >😁