Novinky
nasua23
0
Vždyť z ní zůstal ona autě snad jen to jméno😊
nálepka socialního auta neni lákadlo prokaždýho, ale účast ve sportu a ještě k tomu úspěchy, no to je jiná káva >😁 ale i tak to moc nechápu proč raději nenasadí Renaulty, vždyť tohle má do Dáčie tak daleko jako já k novýmu Mercedesu >😒]
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nechápen tie komenty, že to má s Dáciou spoločný len znak (prípadne svetlá) ... Vážení, takmer žiadne auto kategórie Unlimited nemá spoločné s pôvodnou značkou takmer nič ...
Je to perfektní auto.samotný Duster se prodavá velice dobře.Na českém trhu už šlape na paty až na můj vkus šeredné Škodě yeti.doufám že se jí to povede.
Až na můj vkus příliš šeredná Dacia Duster se naštěstí na auto, na ketré se dá, narozdíl od Dusteru, na ulici koukat, nijak nedotahuje. Ba naopak, začíná čím dál více ztrácet.
A jediné na tom autě perfektního je cenovka. Zbytek je jen parodie.
Viz. prodeje duben 2011, Yeti 412, Duster 179.
Ale jinak jsem zvědav jak dopadnou, třeba se jim konečně povede dostat po 10 min. S Dacií to má opravdu stejné jen logo.
A jediné na tom autě perfektního je cenovka. Zbytek je jen parodie.
Viz. prodeje duben 2011, Yeti 412, Duster 179.
Ale jinak jsem zvědav jak dopadnou, třeba se jim konečně povede dostat po 10 min. S Dacií to má opravdu stejné jen logo.
Nemyslim si, ze Duster prekona hranici 10min(ale pral bych mu to) nepovedlo se to mnohem mensim a vykonejsim vozum nez je duster napr. suzzuki escudo( pripoustim je to trosku starsi kousek) ale byl o polovinu mensi a mel skoro 1000k a byl navis postaven ciste na pikespeak. Ale uvidime jak se Jean-Paul predvede a jak to dopadne.
Ale souhlasim ze Duster na evropskem trhu nebude mit uspech a pomalu se vytrati. Je to obluda(subjektivni nazor)
Ale souhlasim ze Duster na evropskem trhu nebude mit uspech a pomalu se vytrati. Je to obluda(subjektivni nazor)