Brno 2011
Přihlásit pro přidání komentáře
rohYpnol
jsem viděl 308SW facelift ve zpětném a vypadal fakt pekelně pěkně. Měl i denní LEDky a fakt to byl hezký pohled.
Jak jsem 308 původně odsuzoval za ti nevzhlednou tlamu, tak po tomto faceliftu bych to klidně koupil. Jsem rád, že se navrací starý dobrý Peugeot :yes:
Jak jsem 308 původně odsuzoval za ti nevzhlednou tlamu, tak po tomto faceliftu bych to klidně koupil. Jsem rád, že se navrací starý dobrý Peugeot :yes:
Přesně tak. 308 před fl mě taky neoslovovala, ale udělali docela znatelný fl a ted to vypadá fakt pěkně.
Navíc jsem potkal i RCZ v červenooranžové metle s černými doplňky. Musím uznat, že vzhledově oproti TT zcela jiná liga - nápadité, originální, pohledné a vyvážené :yes:
Jediné co se m na něm nelíbí je to zadní okno ve tvaru prd*ele a na živo vypadá předek oproti zadku dost těžkopádně, ale je to spíš jen detail. Každopádně v té barevné kombinaci, co jsi popsal by to mohlo vypadat hodně zajímavě. Jsem na tu jízdu s tím zvědavý.
To si asi potkal auta co jsou na Testuj a Vyhraj. 😄
Tak to je dobrá zpráva. Aspoň ho taky uvidím. U nás mají sice dvě předváděčky, ale jen v té klasické černé.
A pánové, už víte správnou odpověď na tipovací soutěž? Brousím po fr webech a mé matné vzpomínky na francouzštinu na gymplu jaksi nestačí >😁