Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Brno 2011

Zpět na článek

Autosalon Brno 2011: Peugeot přiveze 308 facelift, 508 a více

26 komentářů

Dixik2
Jo v tom máš pravdu. 😄 Ono jde spíš o to,aby ty auta vidělo jezdit hodně lidí a to,že to řeknou známým,že to jezdí dobře atd.To je reklama zadarmo.
R32
To určite... Robil som predajcu pre istú Nemeckú značku, miloval som akcie zamerané na skušobnú jazdu. 8-s Kopec roboty a žiaden osoh a ešte sa tvár že ťa to baví. Autá sa nepredávajú na základe nejakej marketingovej akcie a skušobnej jazdy. Skutočne seriózneho záujemcu medzi takímito "testovačmi" nenájdeš. ;-\
kari.laz
Já ani nevím, že tam nějaká otázka je.
h.onzyk
Bral jsem to úplně stejně, když už tak už :yes:
Ronault.
Taky o tom teď tak přemýšlím, ale jak koukám, tak nebudou mít dostatek aut.

A pánové, už víte správnou odpověď na tipovací soutěž? Brousím po fr webech a mé matné vzpomínky na francouzštinu na gymplu jaksi nestačí >😁
rohYpnol
To budou mít soudruzi v Peugeotu radost, že osloví tolik zákazníků >😁
martin0102
Presne tieto boli v Bratislave na autosalone ako testovacie... ja som bol s 508SW GT ale povodne som chcel 508 e-hdi ale to bolo akurat vonku
rohYpnol
Tak pravda je, že RCZ bylo ve stejném barevném provedení :yes: Ale myslím, že bez polepů. Ale tohle barevné provedení jsem měl na mysli. Fakt mu to seklo.
Dixik2
Možné to je,ale koukni se sem 😄 : [odkaz] viz Fotogalerie
rohYpnol
myslím, že obě byly soukromé. Ale kdo ví.
kari.laz
Tak to je dobrá zpráva. Aspoň ho taky uvidím. U nás mají sice dvě předváděčky, ale jen v té klasické černé.
Dixik2
To si asi potkal auta co jsou na Testuj a Vyhraj. 😄
kari.laz
Jediné co se m na něm nelíbí je to zadní okno ve tvaru prd*ele a na živo vypadá předek oproti zadku dost těžkopádně, ale je to spíš jen detail. Každopádně v té barevné kombinaci, co jsi popsal by to mohlo vypadat hodně zajímavě. Jsem na tu jízdu s tím zvědavý.
kari.laz
Já to mám v příbrami. Volna tam bylo docela dost, ale nakonec jsem si dal jenom dva modely.
rohYpnol
Navíc jsem potkal i RCZ v červenooranžové metle s černými doplňky. Musím uznat, že vzhledově oproti TT zcela jiná liga - nápadité, originální, pohledné a vyvážené :yes:
Dixik2
Jo no. 😄 Taky to mám od 9.30 do 14 hodiny a to tam mají ještě od 12-13 hodiny přestávku.Mám to registrované v Olomouci.Skoro vše,kromě Partnera a 308, 😄
kari.laz
Přesně tak. 308 před fl mě taky neoslovovala, ale udělali docela znatelný fl a ted to vypadá fakt pěkně.
kari.laz
Řekl jsem si, že když už tak už. S RCZ se asi jindy jen tak neprojedu a s 508 GT asi taky ne. Takže jsem to vzal radši takhle.
rohYpnol
jsem viděl 308SW facelift ve zpětném a vypadal fakt pekelně pěkně. Měl i denní LEDky a fakt to byl hezký pohled.
Jak jsem 308 původně odsuzoval za ti nevzhlednou tlamu, tak po tomto faceliftu bych to klidně koupil. Jsem rád, že se navrací starý dobrý Peugeot :yes:
kari.laz
Teda to jsi to vzal od začátku kromě Boxera všechno ne? To je docela slušná řádka modelů. Já jsem to vzal jen střídmě a vzal jsem dva vrcholy.
h.onzyk
Tak to já jdu na testuj a vyhraj do Brna, budou přímo na Výstavišti, jinak koukám že máme s kolegou stejné choutky, taky jsem se neubránil lákání RCZ a 508 GT 😄
Dixik2
5008 Premium 1.6 THP,508 Active 1.6 e-HDI 2Tronic,508 SW GT,RCZ Premim Pack 1.6 THP 200,207 Active 1.4.S 5008 2.0 HDi jsem jezdil minulej rok a v tom byl super.Pak ještě ten samý motor v 3008 a tam byl o něco živejší.
kari.laz
A s čím sji si vybral testovací jízdu? Já jsem nakonec neodolal a vybrak si dva vrcholy. 508 GT a RCZ. Ikdyž by mi asi blíže byla 5008, protože s rodinou by jsem se v RCZ asi neodvezl a 508 GT je přecijenom s cenou o něco výš. Takže kdyby jsem šel rozumem, tak by jsem šel do 5008 2,0 HDi a do 508 2,0 HDI, ale srdce řeklo něco jiného >😁
kari.laz
Já to bohužel pracovně nedám. Ale jinak by jsem se podívat jel moc rád. Ale pokud to vyjde, tak se tam pojedu podívat alespoň na MOTO GP
Dixik2
Já jdu jak na Testuj a Vyhraj,tak jedu do Brna. 😄
kari.laz
Do brna se asi nedostanu, škoda, ale zajdu se podívat k nám k dealerovi. Testovací jízdu s 508 GT už mám objednanou, takže snad o tolik nepřijdu. Už se na to těším. Jako bonbonek jsem si dal i testovací jízdu s RCZ.