Novinky
Xawier
0
Chudák ženská v Golu... A borec si asi vydělal... Tď bude makat do důchodu zadarmo ;-\
CHerokee
0
To je tak, když se do takového auta posadí nezralý řidič. K tomu mokrá silnice (neto to tak vypadá) a je průser na světě....
ManInBlack
0
Jestli má pojistku na blbost, tak bude relativně v cajku 😄
To jsem zvědav co za další hodnotné video nám pan Bureš dá příště. Chápu, že natáčení Roadlooku je tisícinásobně dražší než vysedávání u youtube, ale ... vyslání kameramana a fotografa v jednom s pány Jungmannem, Vaverkou a dalšími nemůže být příliš drahé a mělo by to mnohem vyšší informační hodnotu a úroveň než tato "bleskovina"
Mě to spíš přijde jako snaha mít každý den za každou cenu nejvíce článků. No tak se někde v jižní americe srazil Gol s Ferrari a co jako? Informační hodnota respektive její přínos nulový. Od dob redesignu je to čím dál horší. A co mě úplně točí tak ty PR články. Reklamu snesu, ale na motoristickém serveru článek o stojícím, respektive nestojícím údu.... to už je moc. Nemluvě o tom že tyto video-články odsouvají mnohem hodnotnější články na spodní část stránky a v horším případě na stranu vedlejší.
koukam ze to feéroo je pekne rozflakany nato ze se trefilo s takovou sragorou :no: