Ekonomika
Průměrné stáří os. aut v červnu 2011 je dle průzkumu ŘSD 8,5 let? Tak se podívejte na zprávu Sdružení automobilového průmyslu z února tohoto roku, podle které naopak u osobních aut stouplo na 13,7 roku, viz [odkaz] No jak říkám, zkreslování faktů a lakování reality na růžovo, aby se zdálo, jak se máme.
mě by hlavně zajímalo jak poznají jestli je auto starý 4, 6 nebo 8 let. Od pohledu asi težko to by to musel měřit samej odborník a i ten by to x krát střílel od boku
Zaznamenávaly se registrační značky a z toho se dohledávaly technické informace a info o emisní hladině. To ty články nečtete nebo co? 😉
To je takovej problém to vytáhnout z registru vozidel??
Když jsem to četl na konci roku 1999, bylu tu registrováno 3 miliony aut, z toho 2 miliony Škodovek a průměrný stáří bylo 17,5 roku. Tak je mi divný, že by se to tak omladilo
Když jsem to četl na konci roku 1999, bylu tu registrováno 3 miliony aut, z toho 2 miliony Škodovek a průměrný stáří bylo 17,5 roku. Tak je mi divný, že by se to tak omladilo
zvlášť když to půjdete počítat na D1 - tedy jen auta s dálniční známkou včetně cizinců
anebo na D5 za plzeň
takze ten vyzkum nebude tak od veci.
Navic bych se nedivil, kdyby to probehlo v casti rozsahu scitani dopravy 2010, kdyz se v textu pise😒br /> "Při sčítání v městských ulicích a na silnicích různých tříd včetně dálnic a rychlostních komunikací se zaznamenávaly registrační značky aut. K nim se následně dohledávaly technické a emisní parametry. "
Ono kdyz se rozhlednu v jakemkoli vetsim meste ci na dalnici nebo silnici I. tridy, tak to prumerne stari pres 10 let rozhodne nejde.