Novinky
Již delší dobu při jízdách za sluncem před Výškovem odbočím na normál cestu a jedu až k Rohlence. Tam sjedu zpět na dálnici a pokračují kousek po D1 a pak výjezdem na R 52 .Za tento stav se snad stydí i ty panely ,co tam komouši bez dalších úprav nechali. :no:
Prd komousi, D1 byla zkratka stavena podle takrka 40 let starych standardu a dneska uz tim padem dalece presluhuje. Navic na ni narostly intenzity takovym zpusobem, jakym se tehdy nikomu ani nesnilo. Proc D1 vypada jak vypada si muzes precist treba tady - [odkaz] . Za jeji soucasnej stav jsou naopak zodpovedny vlady poslednich 10-15 let, protoze s rekonstrukci uz se melo davno zacit.
Ona jednou přijde ta doba kdy se po D1 nebude dát jezdit už vůbec (a že už se ta doba blíží) a všichni přejedou na soubezné okresky.
Delší dobu (několik let) jsem po D1 nejela a před pár týdny jsem absolvovala trasu Praha - ještě kus za Brno a večer zpět a byť docela "izolována" slušně zatlumeným vozem s vrstvenými skly a vůbec NE špatnou "filtrací" od okolí, tak D1 opradu NEní dobrá silnice - a CHÁPU vlády ČR jak jedna za druhou od věci dávají (víceméně) ruce pryč - tohle totiž (skoro) vyřešit NEjde ...
Odborníkem mi bylo vysvětleno, že u D1 nestačí opravit povrch, je NUTNÉ kompletně opravit i (nedostatečné) základy = de facto postavit komplet NOVOU dálnici (a to opravdu JE problém) ... těžko říct KAM až to dojde (a je BIG chyba že dááááávno není dostavěna "náhradní" trasa Praha - Hradec Králové - Olomouc
Howgh 😄
Jestlipak nahradí škody na autech 8-s
Btw koho zajima deni kolem ceskych dalnic/silnic, necht zavita na urcite nejlepsi webovky na toto tema - [odkaz] . Je tam i velmi dobry forum s tunama real-time informaci (fotky prubehu stavby etc.)