Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
RPR evidentně přes 10 let spí tvrdým spánkem, když tady máme fiktivní "ceny od ..." a přitom pohled do ceníku říká něco jiného ...
mitman
Nevidím nic špatného na tom že reklama obsahovala větu: "Modelová řada Auris již od .... ", což je pravda, jen někteří občané této republiky asi začínají strácet rozum....
PS: Z ceníku Toyoty😒br /> Hatchback, 5dv. 1.33 Dual VVT-i 6 M/T Terra Cool 299 900 Kč
PS: Z ceníku Toyoty😒br /> Hatchback, 5dv. 1.33 Dual VVT-i 6 M/T Terra Cool 299 900 Kč
Rozhodně je špatnější, když je cena od 200 tisíc, ty je vysypeš na stůl, ale auto ti za tu cenu nedají.
Tak samozrejme ze rozumne uvazujici clovek pochopi, oc jde a nemusi si stezovat. Nicmene cenu "jiz od" beru u reklamy na modelovou radu jako takovou, pokud zminim jeden konkretni kus, cela by se mela vztahovat ke konkretnimu kusu. Pokud udelam reklamu na fabku s cenou jiz od, oukej, pokud bude reklama na fabku RS taky s cenou jiz od 199 tis., je to precejen trosku klamani, ale kazdy to pochopi
Chtěl bych vidět tu reklamu naživo, jestli tam byla uvedená i cena HSD nebo ne. Jinak tvůj příklad s RS je stejné klamání jako u Toyoty. Pokud tedy u Fabie toto klamání zlehčuješ a u Toyoty ne, jsi stejně zaslepený jako ten stěžovatel.
Pockej, asi si muj prispevek precti znova, pisu, ze je to klamani, ale rozumne uvazujici clovek to pochopi a rekne si neco o zlodejich a mavne rukou. To same i u te Fabky, je to lautr to stejne. Klidne si tam dopln FoFo RS nebo co je libo, vzdycky to bude klamani, ale co uz, nejsem blby abych jim na to naletel, klamani to ovsem je bezpochyby. Zadne zlehcovani jsem nikde nenapsal, take it easy 😄
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
P.S. Ona Toyota toho má obecně na triku v poslední době dost a dost... 😉
Nebo tě jen štve, že Toyota vyrábí auta kvalitnější než je to tvoje?
Když to trošku přeženu, tak je to stejné, jako bych k reklamě na Superb dodal cena "již od" 219tis Kč na vozy Škoda.....a myslel tím Fábku.
Suma sumárum - v reklamě padne, že "cena Aurisu již od...", a každej musí pochopit, že to není to samé jako "cena Aurisu hybrid již od...".
Ale jak jsem psal výše, tohle byla reklama přímo na hybrida a to mi příjde něco jako samostatný model a něco úplně jiného než spalovací modely...Čili v tomto mi to příjde silně zavádějící.
Ono se není na druhou stranu Toyotě co divit, uvádět v televizi cenu u auta nižší střední "již od" 550tis? To může lidi co neví, co znamená hybrid mírně řečeno šokovat >😒]
No že kvůli hybridu ztratím dneska tolik času, by mě fakt nenapadlo >😁
Je přeci normální, že modelová řada se nabízí s různými výbavami a s různými pohonnými jednotkami.
Je to proboha stejný modle s jinou pohonnou jednotkou.
Co kdyby to nebyl hybrid, ale pohon na LPG?
A Mercedes S-Klasse Hybrid taky považuješ za samostatnou modelovou řadu?
To, co udělala Toyota je podobné, jako když v reklamě na Superb je verze 3,6 FSI 4x4 s nejvyšší výbavou, kde ti vychválejí všechny její vlastnosti. A pak ti řeknou "modelová řada Superb již od..."
Na to, co uvádíš, by to musela být reklama třeba na Land Cruiser a u ní cena za Aygo.
Já tady neplivu jen na Toyotu a netvrdím, že reklamy ostatních jsou OK - přečti si znovu moje příspěvky.
U hybridního Aurisu mi to příjde jako do očí bijící. Já prostě beru hybridní technologii ( zejména u tak malých aut, kde oproti srovnatelnýmu benzínu neadekvátně zvýší cenu) jako jinou kategorii.
Můj názor. Tečka.
Jasne, ze to normalni clovek pochopi, ale ta reklama je opravdu delana na hybridni Auris, na nic jineho. Nevidim tedy duvod udavat tam cenu Aurise obecne.