Být s tímhle motorem do 40000tis km 2x v servisu, že při jízdě škube a podruhé že přeskočí řetěz není zrovna dobrá vizitka. Za motor za mě :no:
Frantizsekk
0
Chce to chvili opckat, nez tomu vychytaji mouchy. Ale to preskakovani retezu- o tom museli vedet stejne to prodavaji.
djgkef
0
Chvili opckat,nez se tomu vychytaji mouchy? To se delalo za komancu u embecek apod.,ale dnes? To snad ne. Mozna u VW , ze je to normalni. Ha,ha... >😁 1,2 Tsi je jen dalsi koncernovy brak
JayDeeSq
0
je úplně jedno jaká je kvalita..důležitý sou přeci prodeje 😉 marketing udělá víc než investeci do kvality.. :no:
LudaBaxa
0
To se dělalo možná za komančů, ale dělá se to i teď a je to naprosto běžné u všech automobilek.
Nerez
0
V jednom tištěném speciálu o ojetinách bylo napsáno, že redaktoři tento motor nedoporučují, kvůli vysoké poruchovosti. Konkrétně šlo o použití ve Fábii. Motory VW mění za nové a proto jsou čekací doby na nové vozy s motorem 1.2 TSI tak dlouhé, protože se motory nestíhají vyrábět.
djgkef
0
Jsou auta z kterymi jezdis do servisu pouze na predepsane kontroly a zadne vychytavani tzv.much neexistuje. A tak by to melo byt. Coz zjevne u koncernovych masovek neplati. Bohuzel
LudaBaxa
0
Vychytávat mouchy nemusí nutně znamenat poruchovost.
Navíc, dneska mi to přijde, že je to o štěstí. Jsou lidi co koupí Passata 2.0 TDi s DSG převodovkou a nikdy si na něj nepostěžujou. Pak sou lidi co koupí to samé a sype se jim po rukama(stejný případ může být samozřejmě i u jiných automobilek). Dneska prostě člověk musí mít štěstí na kus.
Katikakus
0
Tak konkretne 1.2 TSI je svou "spolehlivosti" uz povestny.
LudaBaxa
0
To ano.
Vencos
0
Majitel se při psaní "příjemně tvrdý" jistě upsal o "ne", když chtěl nsapt "nepříjemně tvrdý"
Však přeci příjemně tvrdý je holý nesmysl 😉
Bertold
0
Majiteľ sa „neupsal“. Nepríjemne tvrdý je napríklad kostitras. 😄
GTI
0
Jak kdy, prober to se svojí holkou,. ta ti o příjemné tvrdosti určitě ledacos napoví... 8-s >😁 😉
Navíc, dneska mi to přijde, že je to o štěstí. Jsou lidi co koupí Passata 2.0 TDi s DSG převodovkou a nikdy si na něj nepostěžujou. Pak sou lidi co koupí to samé a sype se jim po rukama(stejný případ může být samozřejmě i u jiných automobilek). Dneska prostě člověk musí mít štěstí na kus.