Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Jetta VI: První recenze na Moje.auto.cz

David Bureš
Diskuze (14)
Na Moje.auto.cz byla zveřejněna první uživatelská recenze nové generace Volkswagenu Jetta.

Šestá generace Volkswagenu Jetta se v Evropě prodává pár měsíců. Ta už na rozdíl od svých předchůdců není jen Golf s čtyřdveřovou karoserií, ale samostatný model, stojící mezi Golfem a Passatem. Nová generace Jetty již prošla redakčním testem, co však o ní v uživatelské recenzi na Moje.auto.cz říká sám majitel?

Uživatel Bertold vlastní Jettu s benzinovým motorem 1,2 TSI (77 kW) kombinovaný s šestistupňovou manuální převodovkou, což je mimochodem stejná motorizace, jaká se objevila v redakčním testu. A obě hodnocení se v mnohém podobají.

V obou případech je chválen motor auta. Bertold o něm říká, že si s ním vůz zachová svoji dynamiku i při plném naložení. Nevýhodou je však turbodíra, která je podle majitele velice znatelná v nízkých otáčkách.

Chváleny jsou také pohodlné zadní sedačky. Majitel o nich říká, že je na nich velký prostor pro nohy cestujících.

V redakčním testu byl kritizován horší komfort odpružení na nerovném povrchu, majitel však tvrdí, že podvozek je příjemně tvrdý. Také přejezdy přes běžné nerovnosti jsou bezproblémové.

Zbývající část recenze, včetně důvodů, proč si majitel pořídil Jettu a ne konkurenční Renault Fluence, nebo Chevrolet Cruze, najdete v uživatelské recenzi na Moje.auto.cz.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (14)
27. 6. 2011 11:48
Re: 1,2 TSI
To ano.
Avatar - Nerez
27. 6. 2011 11:20
Re: Hrubka
Ale no tak >:D :no:
27. 6. 2011 11:11
Re: Hrubka
Jak kdy, prober to se svojí holkou,. ta ti o příjemné tvrdosti určitě ledacos napoví... 8-s >:D ;-)
Avatar - Bertold
27. 6. 2011 08:53
Re: Hrubka
Majiteľ sa „neupsal“. Nepríjemne tvrdý je napríklad kostitras. :-)
Avatar - Katikakus
27. 6. 2011 08:43
Re: 1,2 TSI
Tak konkretne 1.2 TSI je svou "spolehlivosti" uz povestny.