Novinky
nikdo asi nemuze VW vycitat jak maj spatny marketing a prodeje apod. ale konkretne tenhle golf variant (nehlede na to, ze neni vubec spatnej) je snad skoro uplne stejnej jak ten puvodni >😁 dokonce ten zadek puvodniho byl o tu kapicku hezci 😄
nekomu to nevadi. a tech co jim to nevadi je spousta... nehlede na jeho kvality, ja radsi preferuju neco, co nema kazdej druhej "nemotorista". golfa totiz podle me nemuzete vybrat srdcem. pozor vsak - jeho kvality tim rozhodne nezpochybnuju !
nekomu to nevadi. a tech co jim to nevadi je spousta... nehlede na jeho kvality, ja radsi preferuju neco, co nema kazdej druhej "nemotorista". golfa totiz podle me nemuzete vybrat srdcem. pozor vsak - jeho kvality tim rozhodne nezpochybnuju !
Kompaktní kombi od VW. Tím je řečeno vše. Kdo to ví, stojí ve frontě.
Mimochodem, v Rakousku provedl tamní autoklub test schopností kompaktů tahat za sebou přívěs. S přehledem byl první, jistě, Golf. Na druhém místě skončila Astra, třetí byl Focus, čtvrtý byl peugeot 308 a na posledním místě skončil... Mégane.
Golf zvítězil (cituji - Jasný vítěz) mj. i proto, že - díky asistentu jízdy a dobře dávkovatelné spojce byly rozjezdy i do kopce hračkou. ESP se stabilizátorem pro přívěsy mu zajistilo jasnou jízdní převahu.
Mégane skončil poslední - vůz nebyl podle testérů schopen udržet s přívěsem rovnou stopu, jízda vyžadovala neustálé korekce volantem. Nízká je i nosnost vozu jako takového, Kufr je prý velký, ovšem v praxi může převážet jen malou zátěž.
Zdroj - Hospodářské noviny 24.9.2009.
BRAVWO GOLF :yes:
Mimochodem, v Rakousku provedl tamní autoklub test schopností kompaktů tahat za sebou přívěs. S přehledem byl první, jistě, Golf. Na druhém místě skončila Astra, třetí byl Focus, čtvrtý byl peugeot 308 a na posledním místě skončil... Mégane.
Golf zvítězil (cituji - Jasný vítěz) mj. i proto, že - díky asistentu jízdy a dobře dávkovatelné spojce byly rozjezdy i do kopce hračkou. ESP se stabilizátorem pro přívěsy mu zajistilo jasnou jízdní převahu.
Mégane skončil poslední - vůz nebyl podle testérů schopen udržet s přívěsem rovnou stopu, jízda vyžadovala neustálé korekce volantem. Nízká je i nosnost vozu jako takového, Kufr je prý velký, ovšem v praxi může převážet jen malou zátěž.
Zdroj - Hospodářské noviny 24.9.2009.
BRAVWO GOLF :yes:
Dobrá zpráva..., nás potěší a ten "zbytek" tady (jasná většina), zas hezky od srdce..., pěkně n a s e r e... >😁
>😁 :yes: Koukal jsem nyní ještě na snímky vnitřku, no to je žrádlo. Fantastické. To je takřka... "prémiovej kokpit", a to včetně volantu.
Zvlášť v té světlé, pro tu já mám slabost.
Slovo "slabost" tady sedí, neznám ale zatím nikoho, kdo by si tu "světlou" (v interiéru) objednal i "příště" zase znovu... 😉
Objedná ho ten, co v tom nikdy nejezdí. Prodejce, aby na něj chytil nějakýho joudu v showroomu.
No jo chlapci máte pravdu. Sám mám tmavý interiér. Ale stejně tu světlou jednou zkusím. Mám slabost pro světlý interiér a pro Alfu, ale ani jedno jsem zatím neměl odvahu koupit.
Tak tu světlou klidně zkus..., ale např. pod džíny to chce aspoň třeba kus papíru 8-s 😉
...a na tu alfu už ti pak stačí "jen" trpělivost... :😉 😄
...a na tu alfu už ti pak stačí "jen" trpělivost... :😉 😄
Hlavně aspoň kůži. Dneska jsem zrovna očumoval takový malý MG s beige a bylo mi ho líto. Vypadá to možná hezky, ale udržet se to prostě nedá. Taky jak máš trochu špinavý okna, tak se ti tam odráží třeba palubka.Chce to vyzkoušet a podívat se třeba po bazarech, jak to vypadá za pár let.
No, mam 70 tis km (tedy rok stari) auto se svetlym, bezovym kozenym interierem a ze by se to nejak extra spinilo, tak to tedy ani ne.
Jednak máš aspoň tu kůži a asi v tom jezdíš sám a většinou ve světlým kvádru... 😉 >😒]
Dost taky zachrání, když si připlatíš za kvalitní potahy a gumový koberečky přes originální velour 😉 >😁
To sa ti také potem stokrát vrátí... při dalším prodeju... >😁
A hlavně celé auto zafóliovať do oranžovéj (k vůliva bezpečnosti) fólie a až to budeš prodávať, tož ti nikdo neuvěří, že ten kočár v tej tmavej metli není funglovka... >😒]
A hlavně celé auto zafóliovať do oranžovéj (k vůliva bezpečnosti) fólie a až to budeš prodávať, tož ti nikdo neuvěří, že ten kočár v tej tmavej metli není funglovka... >😒]
Na to je top ten Saab... "auto nacelý život", jak říkají němci.
To je fakt potom tak neprodejné... >😒]
...jak to tvoje "Uno", co už nikdo nechce ani za odvoz...? >😁
...jak to tvoje "Uno", co už nikdo nechce ani za odvoz...? >😁
Ne ne, teď budu mít novej techničák, co jsem ztratil a ještě za něj dostanu tak bůra + převod! Musím k němu teda nechat i lano 😉 Kdybych ho zprovoznil, tak i víc, ale na to nemám muňky. Na druhou stranu mě přes deset let sloužilo, tak mám takový ty výčitky a dostala ho tenkrát moje manželka k svátku.
Asi si před jízdou meješ pr.de.l od sazí, nebo používáš pouze white velour theplaky od asiatů.
To je kucí koukám na Hromadnou povwluci >😒] ...Kolik málo stačí...
Si to bereš zbytečně osobně..., přitom zrovna o tobě jsem vůbec nepsal, takže ani netuším jak si k tomu "došel"...? 😉 >😒]
no jo, rakouský automotoklub, to budou asi odbornící co? Teda jestli skutečně napsali to co píšeš, tak si soudný člověk názor o jejich "názoru" už udělá.... ;-\
Tak já za autem vozík nikdy nevezl, takže mě osobně by to při nákupu auta nijak přímo nevlivnilo..., ale "chalupářů" v ČR potkávám celkem dost...
Chápu, že není nutné brát hodnocení rak. autoklubu jako nějakou normu, ale podobně nechápu, kde bereš jistotu, že je to naopak naprostý nesmysl... ;-\
Chápu, že není nutné brát hodnocení rak. autoklubu jako nějakou normu, ale podobně nechápu, kde bereš jistotu, že je to naopak naprostý nesmysl... ;-\
Tuším, že Kuko staví nějaký bydlení, ale rozhodně nevypadá, že by někdy držel cihlu v ruce, takže asi tak... >😁 >😁
bydlení už stojí, ale já to jenom platil, takže nic netahám a ani to neplánuji >😒]
ale kecy tipu "Megan není schopen udržet s přívěsem rovnou stopu"... no jo, kdybych to četl na Novinkách, ale prej to tvrdí rakouský automotoklub... Jestli oni s ním nevjeli do nějaké zatáčky a museli korigovat směr tím volantem :-!
ale kecy tipu "Megan není schopen udržet s přívěsem rovnou stopu"... no jo, kdybych to četl na Novinkách, ale prej to tvrdí rakouský automotoklub... Jestli oni s ním nevjeli do nějaké zatáčky a museli korigovat směr tím volantem :-!
Ty mi, ty odborniku ukaz jine auto typu kombi nizsi stredni tridy, ktere ma verzi 4x4 a moznost objednat si jej ve verzi se zvysenym podvozkem... >😒]
Octavia? Altea?
Ja už chcem nového Golfa, ktorý už nebude odvarom predchádzajúceho, nebude preberať jeho diely ani dizajn, a založí novú éru automobilov Volkswagen. Konečne by mohli prísť s niečím úplne, ale úplne novým, po tých rokoch, patrilo by sa.
Proč měnit koncepci auta, které je technikou, výbavou a prodeji na špičce třídy ?
Jen kvůli zdejším diskutérům ?
Jen kvůli zdejším diskutérům ?
Pane Láník, tento článek mě donutil se zaregistrovat. Nezlobte se, ale věta "...Golfem Plus (mj. obchodně úspěšným modelem značky VW)." je pro mě favoritem na PR žvást roku. Když Golf Plus potkám v CZ, tak je to svátek a i při mé poslední cestě v DE jsem potkal (pokud se dobře pamatuji) 2ks. A to proti tomu autu nic nemam a podílel jsem se na jeho vývoji (přístrojovka).
Jedině snad v rámci demagogie PR by se dalo napsat, že je s přehledem neprodávanější v kategorii vozů s přídomkem "Plus" ...
Jo, a ještě tohle "a s 1,2 TDI (77 kW), který nahrazuje atmosférický 1,6 MPI.", to mi taky hlava nebere, nejspíš jste chtěl napsat 1,2 TSI... Holt, ne vždy se zadaří.
Jedině snad v rámci demagogie PR by se dalo napsat, že je s přehledem neprodávanější v kategorii vozů s přídomkem "Plus" ...
Jo, a ještě tohle "a s 1,2 TDI (77 kW), který nahrazuje atmosférický 1,6 MPI.", to mi taky hlava nebere, nejspíš jste chtěl napsat 1,2 TSI... Holt, ne vždy se zadaří.
>😒]
Kazdopádne je to len vec marketingu VW a pár ludí, ktorí sa tu toho vehementne drzia; to vela nemení na skutocnosti, ze tak Golf, ako i golf Variant je ak nie najlepsie, tak jedno z najlepsích áut, co si clovek v tejto triede moze kúpit, osobitne teraz, ked motory z mladsieho paleolitu idú na zaslúzený odpocinok a nastupujú malé TSIcka.
Vtedajsí Golf Cabrio bol tehnicky stará generácia, z ktorej sa ani neplánoval nástupca. Kedze ale Cabrio prislo az v druhej polovici zivotnosti hatchbacku a zakrátko sa zacal vyrábat nový Golf, capli na kabriolet novú masku a pár features z aktuálneho Golfa, aby sa kabrio trochu podobalo aktuálnej verzii. Uz vtedy ale nik z VW netvrdil, ze je to nová generácia Golfu Cabrio.
Znalým netreba veľa vysvetľovať... 😄
Jinak ty zadní lampy jsou bomba, s přehledem nejhezčí kombík segmentu.
😉
To že je zadní partie u tohoto Golfu (variant) "poněkud nesourodá" se "zbytkem" vozu, je věc celkem známá a zde mnohokrát diskutovaná...
😉
U hatche bych s tím i souhlasil, v kontextu s korejským zadkem Méganu 5dv i bez výhrad >😁
Jinak souhlas... 😉