Novinky
... bych tedy dodal, že svět se v * obrací, ale to už asi víte ;-\
Ano, zvuk řadového atmosférického šestiválce vyvolává pocity uspokojení a úsměvy banánového tvaru, parametry jsou však na straně foukaných čtyřválců, nejde pouze o spotřebu, lepší je i zrychlení, pružnost a hmotnost auta. Ostatně ani Fabia RS 1,4T nemá špatný sound. Dnes už dávno nepotřebujeme k dosažení 180 kW 6 válců a objem okolo 3,0 l, vývoj nezastavíš. O vyspělejších automatických převodovkách netřeba sáhodlouhých debat, stejně bychom do roadsteru spíš volili manuál.
Ale kdeby. Je tady k přečtení test 535i ve kterém auto uvádí spotřebu od 11,5-13 litrů. To je auto s řadovým šestiválcem a jedním turbem. Mám 650i a jezdím dlouhodobě za 12,2. A přitom mám o 70 koní víc, nádherný zvuk, dokonale lineární nárůst výkonu a okamžitou reakci na plynový pedál. O to vše se turbo motor může snažit, nicméně nikdy se mu to nepodaří.
Mimochodem v testech X1 s tím přeplňovaným dvoulitrem se většina novinářů shodla, že dostat spotřebu pod deset litrů je krásný sen...
Mimochodem v testech X1 s tím přeplňovaným dvoulitrem se většina novinářů shodla, že dostat spotřebu pod deset litrů je krásný sen...
Porovnávání spotřeby dvou různých řidičů nikdy nebude objektivní, moje BMW 3 má kombinovanou 7,8 a já dlouhodobě jezdím za 6,6 a jiní by mohli jezdit za 8,8. Shodněme se na tom, že nasazování turba je zapříčiněno legislativou a nesmyslnými normami měření spotřeby a BMW se s tím vyrovnává se ctí tak, aby se EU nažrala a řidič zůstal celý.
Já pamatuji doby kdy motor 3,5 u BMW byl V8 - ten trend prostě NEjde zastavit..
PS: 12,2? To NEní špatné, já mám ještě o dalších 113 koní více (než vy v BMW 650) a většinou se průměr drží okolo 13 l 😉
(ale i tak se ten trend NEzastaví...)
PS: 12,2? To NEní špatné, já mám ještě o dalších 113 koní více (než vy v BMW 650) a většinou se průměr drží okolo 13 l 😉
(ale i tak se ten trend NEzastaví...)
řeknu vám to slušně: děte do * a přestaňte mně votravovat. fakt mně vaše pindy vůbec nezajímají, reagoval jsem na někoho a nechápu, proč máte tendence se do toho montovat.
Urážet jste ZAČAL vy - NEtuším proč ;-\
Já si NAOPLÁTKU jen trochu "hraji" 😉
PS: Vím že se svou pravdomluvností občas "naštvu" (Co to bylo tentokrát? Těch "113 +"? 😄
Já si NAOPLÁTKU jen trochu "hraji" 😉
PS: Vím že se svou pravdomluvností občas "naštvu" (Co to bylo tentokrát? Těch "113 +"? 😄
ježíš dejte mi pokoj vy rachejtle....
URAZIL (a "napadl") jste mne PRVNí (hlavně BEZ důvodu) vy (v diskuzi pod Audi 3.0 TDiR) - "pindy z Vlasty" jste (si) to moc NEvyžehlil (ani tou rachejtlí) - vy jste OPRAVDU čekal "že vám to projde"? 😄
PS: Takže to BYLO těch 113 PS navíc - no to CHÁPU, to už JE cítit 😉
PPS: NEtrapte se, i já občas potkám někoho kdo má víc koní pod kapotou (i když teď si zrovna NEvzpomínám... 😄
PS: Takže to BYLO těch 113 PS navíc - no to CHÁPU, to už JE cítit 😉
PPS: NEtrapte se, i já občas potkám někoho kdo má víc koní pod kapotou (i když teď si zrovna NEvzpomínám... 😄
Chlape, tahle ženská je fakt jak osina v *. To, jak přispívá v diskuzi, to jeden neviděl. Styl jejích příspěvků, naprostá katastrofa (stylisticky)... no a názory... C5 the king of the road... masakr >😁 Dal jsem ji na hate-list, udělej to taky, jinak se toho moru, co se tu objevil opět, nezbavíš.
Díky za radu, to mně nenapadlo.
Názory jsou mi celkem ukradené, to co mně rozčiluje je debilní styl psaní. Odvolává se na dobré způsoby, ale že psát caps lockem se pokládá za neslušné jí nikdo neřekl. Chodila na tipcars až do té doby, než naráz vypěnili úplně všichni a vy.pi.čo.va.li ji...
Názory jsou mi celkem ukradené, to co mně rozčiluje je debilní styl psaní. Odvolává se na dobré způsoby, ale že psát caps lockem se pokládá za neslušné jí nikdo neřekl. Chodila na tipcars až do té doby, než naráz vypěnili úplně všichni a vy.pi.čo.va.li ji...
nehodnotím,nevím jestli je to lépe jen se musím smát té spotřebě,ta je platná jen když tlačíš a věřím že bude vyšší jak u původních motorů,turbo benzin vždy žral a žrát bude!
KOUKÁM ŽE JE TO TU SAMÝ "RAMENÁČ" CO SE UMÍ JEN NAVÁŽET DO ŽENSKÝ,MYSLÍM ŽE JEJÍ NÁZOR MNOHDY JE CENNĚJŠÍ JAK VAŠE PUBERTÁCKÝ KECY,opravdu chování dobytka,že MiG 35! A to bych čekal od tvého věku nadhled a rozum,ani bych se nedivil kdyby ti ve skutečnosti bylo 17,aspon vyjadřováním na to odpovídáš!
KOUKÁM ŽE JE TO TU SAMÝ "RAMENÁČ" CO SE UMÍ JEN NAVÁŽET DO ŽENSKÝ,MYSLÍM ŽE JEJÍ NÁZOR MNOHDY JE CENNĚJŠÍ JAK VAŠE PUBERTÁCKÝ KECY,opravdu chování dobytka,že MiG 35! A to bych čekal od tvého věku nadhled a rozum,ani bych se nedivil kdyby ti ve skutečnosti bylo 17,aspon vyjadřováním na to odpovídáš!
Ta ženská provokuje kudy chodí a evidentně se tím baví. Když budu kálet na Václavském náměstí, logicky to většinu lidí popudí, ale já budu pořád dokola opakovat, že si každý může dělat co chce a že nikoho nenutím se na to dívat. Totéž se děje tady. Kdybych byl jediný, kdo s tím má problém, určitě bych přiznal, že jsem zaujatý, ale co jsem si všimnul, rozčiluje to naprostou většinu lidí.
A od teď už to s nadhledem beru, její příspěvky se mi nezobrazují a tudíž mně ani nemůžou rozčilovat.
A od teď už to s nadhledem beru, její příspěvky se mi nezobrazují a tudíž mně ani nemůžou rozčilovat.
Tobě je fakt 38? To seš eště panic po lobotomii nebo co? Když začneš diskuzi s ženskou perlama ať si nechá svý pindy, ať tu babu vezme čert, že jí v garáži smrdí vylítanej citrón nebo že jí botox leze na mozek tak pak si stěžovat že provokuje a navíc jí to baví je fakt nahlavu >😁
Pamatuj si že jestli tohle nějaký uděláš naživo tak bys panic moh bejt taky navždycky >😒]
Pamatuj si že jestli tohle nějaký uděláš naživo tak bys panic moh bejt taky navždycky >😒]
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Sakro, dej mi pokoj nebo si tě všimnu...
mě si nevšímej,já nejsem ženská a nějaký prskání po netu mě nechává chladným!
já jsem asi natvrdlej ale nechápu, co jsi tou větou chtěl říct. A ještě se tě bojím na té fotce se tváříš hrozně tvrďácky ještě bys mně zbil. radši už jsem zticha.
je úplně jedno jak se tvářím,za svůj ksicht se nestydím a už se neperu,dneska zabiješ šaška a zavřou tě za cirkus 😉 jen jsem ti řekl že se chováš nevhodně a měl by jsi být k ženám přívětivější.
Nečekám že si to zrovna odemne vezmeš k srdci ale aspon se třeba zamyslíš nad tím,že je asi něco špatně!
Nečekám že si to zrovna odemne vezmeš k srdci ale aspon se třeba zamyslíš nad tím,že je asi něco špatně!
kdybys chodil na tipcars tak bys chápal souvislosti. nebyl jsem jediný a nadávali jí tam mnohem hůř, ne že bych to schvaloval, ale POKUD ně(KDO) píše TAK-HLE tak se NEní čemu divit, že těm OSTATNÍM brzy do(jde) trpĚLIVOSt
jinak jsem jí nijak nenadával, jediná skutečná nadávka, kterou jsem napsal byla že je to rachejtle...
jinak jsem jí nijak nenadával, jediná skutečná nadávka, kterou jsem napsal byla že je to rachejtle...
Nemá cenu to rozebírat,nevím co tě štve na jejím slohu,vždyt to není podstatné,podstatně je obsah sdělení ale to nebudu řešit.
Chlapovi vynadám,klidně se porvu, ale k ženám chovám úctu a neuznávám jakoukoli formu násilí,ponižování nedej bití atp. Asi jsem tak byl vychován a věř že jsem celý život darebák ale k ženám vždy gentleman.
Vybíjet si sílu na ženě je hnus!!
Chlapovi vynadám,klidně se porvu, ale k ženám chovám úctu a neuznávám jakoukoli formu násilí,ponižování nedej bití atp. Asi jsem tak byl vychován a věř že jsem celý život darebák ale k ženám vždy gentleman.
Vybíjet si sílu na ženě je hnus!!
To jako když ženské napíšu, že je rachejtle, tak si na ní vybíjím sílu? Nazdar bazar 😄
A jestli jsi celý život darebák tak se spolu nemáme o čem bavit, já jsem slušný člověk. Těšilo mně.
A jestli jsi celý život darebák tak se spolu nemáme o čem bavit, já jsem slušný člověk. Těšilo mně.
O pár příspěvků výše o sobě také mluvíte jako o "SLUŠNÉM" člověku - netřeba to stále opakovat 😉
PS: Takhle se "nevinní" spíš NEchovají - to jste nevěděl? 😄
PPS: Nabídla jsem "smír" - za ty rachejtle a pindy a botoxy atd. v podobě (pouhopouhého) "sorry" ... to jste NEchtěl ;-\
Pěkný den (všem SLUŠNÝM fandům do aut(íček) - bez ohledu na (oblíbenou) značku 😄
A ještě k tématu - myslím že (hlavním) důvodem NEjsou emise, ale prostě VÝROBNÍ náklady. "Víceválce" začaly být jednu dobu relativně "masově" dostupné", tahle doba bohužel KONČí a do budoucna budou tyto motorizace vyhrazeny POUZE pro náročné a náročnější (to je eufemismus pro bohaté a bohatější, resp. vyvolené a vyvolenější 😄
PS: Takhle se "nevinní" spíš NEchovají - to jste nevěděl? 😄
PPS: Nabídla jsem "smír" - za ty rachejtle a pindy a botoxy atd. v podobě (pouhopouhého) "sorry" ... to jste NEchtěl ;-\
Pěkný den (všem SLUŠNÝM fandům do aut(íček) - bez ohledu na (oblíbenou) značku 😄
A ještě k tématu - myslím že (hlavním) důvodem NEjsou emise, ale prostě VÝROBNÍ náklady. "Víceválce" začaly být jednu dobu relativně "masově" dostupné", tahle doba bohužel KONČí a do budoucna budou tyto motorizace vyhrazeny POUZE pro náročné a náročnější (to je eufemismus pro bohaté a bohatější, resp. vyvolené a vyvolenější 😄
PS: Vy jste tou Vlastou NĚJAK "posedlý" - COpak za tím je? (do Vlasty NE, ale do nějakého českého ŽENSKÉHO časopisu o vlasech /Bomton?/ jsem pár stránek o autech PSALA 😉
PS: Ok - napište "sorry" a "je to" (tak se to totiž mezi SLUŠNÝMi lidmi dělá)