Testy
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
KANKUNEN
0
Ty jsi však čistý jak lilie, když se dávalo tak jses nenechal poškodit. >😁
Schválně,za jak dlouho vymění šestivílec za čtyřválec s pěticí turb a osmerem kompresorů >😒]
Audi vždycky bylo mým favoritem v premiové německé trojce. A novými modely to jen umocňuje. Nová A6 je po designové stránce oprvadu skvost. Elegantní koráb se sportovním švihem. Těžko hledat vadu na kráse. O interieru, který je tradičně skvělý nemá cenu ani psát.
Nyní Audi v Dieselech v A6 neztrácí a motory má na nejvyšší úrovni. Ale škoda těch benzínů, kde by to chtělo určitě rozšíření, nebo změny. Sice standardní základ 2,0 TFSI je podobný jako všude, ale pak už jen 2,8 FSI a 3,0 TFSI. Motor 2,8 FSI určitě není špatná volba a pro méně pospíchavé dálkové cestovatele, co nechtějí naftu, je to super volba. Pro rychlejší uživatele je tu kompresorová 3,0 kde po dinamické stránce problém není, ale pokud by se spotřeba dokázala držet v dlouhodobém průměru do deseti litrů, znělo by to jinak.
Nyní Audi v Dieselech v A6 neztrácí a motory má na nejvyšší úrovni. Ale škoda těch benzínů, kde by to chtělo určitě rozšíření, nebo změny. Sice standardní základ 2,0 TFSI je podobný jako všude, ale pak už jen 2,8 FSI a 3,0 TFSI. Motor 2,8 FSI určitě není špatná volba a pro méně pospíchavé dálkové cestovatele, co nechtějí naftu, je to super volba. Pro rychlejší uživatele je tu kompresorová 3,0 kde po dinamické stránce problém není, ale pokud by se spotřeba dokázala držet v dlouhodobém průměru do deseti litrů, znělo by to jinak.
Dát za auto 2,3 mega, které je vevnitř hlučné?....A tento test není první, který poukazuje na tuto vadu
Ano je to zmíněno ve VŠECH testech (a zřejmě to NENí dáno velikostí kol)
Tonoucí se stébla chytá...
Kylie, to jsou starosti s těmi novými Audinami, když už na tom dokonce ani ty, nemáš moc co kritizovat... 😲 :😉 >😒]
Kylie, to jsou starosti s těmi novými Audinami, když už na tom dokonce ani ty, nemáš moc co kritizovat... 😲 :😉 >😒]
To jste napsal "pro publikum"? 😉
PS: Myslím že (všechny) ty testy jsme četli oba = o tom problému s HLUKEM od kol tedy (moc dobře) víte SÁM, nebo? 😄
PS: Myslím že (všechny) ty testy jsme četli oba = o tom problému s HLUKEM od kol tedy (moc dobře) víte SÁM, nebo? 😄
Vypadá to, že asi čteme každý trošku jiní testy, v těch které jsem četl já, byla nová A6 vždy velmi úspěšná (pochopitelně mám na mysli výhradně verze s quattrem, předokolka, natož s multitronicem, je v A6 nesmysl) a případná srovnání s konkurencí (těsně) vyhrála.
1) teď VÁS NEchci trápit, ale s "vyřazením" multironic(u) z diskuze SOUHLASím
2) NE už tak s předokolkami, kterých se prodá VÍC než "by mělo" (vy možná i "z hlavy" víte kolik %
3) těch testů jsem četla myslím DOST (v několika jazycích) a MŮJ pocit (když informace "protřepu a promíchám") je takový jaký jsem v minulé diskuzi pod A6 již napsala (víceméně citovala):
Nové Audi A6 rozhodně NEní špatné auto! Ale za svými soupeři "zaostává"
a) v onom předním pohonu s kterým se jich prodá (prosím doplňte 😉 ) xy % 😉
b) ve vyšším hluku od kol (mám VELMI konkrétní pocit, že toto jsem četla i česky - byť už nevím kde 😄
c) v jakési "celkové sladěnosti" vozu
OPRAVDU jste NIC takového (nikde) NEčetl? 😉
Pěkný den (a ještě jeden "skorocitát" - nová A6 udělala velký krok a vpodstatě se srovnala s konkurencí - že to tak je si ale představuje SPOUSTA lidí už roky a roky - dodávám já 😄
2) NE už tak s předokolkami, kterých se prodá VÍC než "by mělo" (vy možná i "z hlavy" víte kolik %
3) těch testů jsem četla myslím DOST (v několika jazycích) a MŮJ pocit (když informace "protřepu a promíchám") je takový jaký jsem v minulé diskuzi pod A6 již napsala (víceméně citovala):
Nové Audi A6 rozhodně NEní špatné auto! Ale za svými soupeři "zaostává"
a) v onom předním pohonu s kterým se jich prodá (prosím doplňte 😉 ) xy % 😉
b) ve vyšším hluku od kol (mám VELMI konkrétní pocit, že toto jsem četla i česky - byť už nevím kde 😄
c) v jakési "celkové sladěnosti" vozu
OPRAVDU jste NIC takového (nikde) NEčetl? 😉
Pěkný den (a ještě jeden "skorocitát" - nová A6 udělala velký krok a vpodstatě se srovnala s konkurencí - že to tak je si ale představuje SPOUSTA lidí už roky a roky - dodávám já 😄
U A6 je poměr quattra a předku v poměru cca 80:20, ale to už jsme tu jednou (poměrně nedávno) podrobněji probírali... 😉
80% je bráno pro vyšší střední, jen pro doplnění. V Autosalonu říkali, že celkový poměr (napříč všemi modely) v ČR je zarážejících 60:40 pro čtyřkolky, což je (prý) víc i než ve Skandinávii. Češi quattro milují, jiné vysvětlení nebude 😄 .
Vždyť jsem napsal doslova "U A6", což je vyšší střední... 😄
U A4 to bude podstatně méně a u A8 zase naopak o poznání víc...
U A4 to bude podstatně méně a u A8 zase naopak o poznání víc...
Pravda, přehlédl jsem. Nicméně to bylo myšleno jako doplnění, nikoli oprava. Já vím, že ty víš 😄 Protože dávám nové číslo, tak jsem chtěl jasně odlišit jejich význam.
U A8 je to zatím 100%. A těch 60% napříč portfoliem je opravdu pořádná rána. Příjemné překvapení.
U A8 je to zatím 100%. A těch 60% napříč portfoliem je opravdu pořádná rána. Příjemné překvapení.
Ano, A6 vydává větší hluk od podvozku resp. pneumatik zvláště při přejezdu příčných spar, dokonce větší než BMW 5 s RF. Jinak jí lze objektivně pramálo co vytknout.
Ano - zhruba PŘESNĚ tohle jsme četla opakovaně v mnoha různých testech v několika jazycích 😉
Můžeš být klidný, jednak ty 2,3 mega nadá dohromady ani komplet vaše vesnice, a pak ten hluk... nepředstavuj si, že je to jako když drncáš ranní drezínou do roboty, kdyby ses v tom svezl, myslel by sis, že jsi hluchý...
Já s novou A6 3,0 TFSI občas jezdím (ovšem na 18") a hluk ve voze ve 160 km/h se mi zdá být naprosto stejný jako v Golfu VI 1,2 TSI/77 kW při stejné rychlosti.
Nová A6 je dobré auto! Ale rozhodně jsem se nezamiloval... Zhodnotil bych ji jako nudnou skorodokonalost :-!
Nová A6 je dobré auto! Ale rozhodně jsem se nezamiloval... Zhodnotil bych ji jako nudnou skorodokonalost :-!
Jestli OPRAVDU h(l)učí A6 s šestiválcovým třílitrem stejně jako Golf s naturbovaným motůrkem 1.2 - tak to (pro Audi) NEbyla moc pochvala 😉
Motoricky určitě ne, myslím, že se to týkalo hlučných rázů od kol.
Ano - to je zmiňováno ve všech (resp. většině) testech včetně tohoto, NEmyslím že by se recenzenti "všech zemí" vůči A6 "spikli" - to je opravdu trochu NEdostatek 😉
PS: Že by "obyčejný" Citroën C5 (s vrstvenými skly) byl ve vyšších rychlostech v interiéru TIŠŠí než Audi A6? NEmožné! Nebo že by přece? 😄
PS: Že by "obyčejný" Citroën C5 (s vrstvenými skly) byl ve vyšších rychlostech v interiéru TIŠŠí než Audi A6? NEmožné! Nebo že by přece? 😄
Spravil som zopar stoviek km s novou generaciou a hluk od kolies (255)sa mi zdal o dost nizsi ako na predchadzajucej s 235kami. Dokonca nove CLS sa mi zdalo podstatne hlucnejsie od podvozku.
Vnímání hluku je hodně individuální záležitost. Mohlo to být lepší (vždy může něco být lepší), ale neobtěžoval mě. Mezigeneračně se podle mě dostavil pokrok. A nejsem typ, který vyhodí 150 tisíc za B&O a místo hudby poslouchá hluk od kol. Tenhle problém má jednoduché řešení.
A6/7 nejsou dokonalá auta, ale mají řadu drobností, které mi čím dál tím víc chybí jinde. Například do přístrojové desky jsem se zamiloval, není tu otravná nožní parkovací brzda Mercedesu, v nabídce je špičkový audio systém (už i u Mercedesu pochopili, že B&O je správná volba; nedávno jsem viděl B&O i u BMW, tak uvidíme, jestli se dostane do sériové produkce) atd. Problém je asi v tom, že Audi si drtivou většinu nevýhod táhne po generace a postupně na nich pracuje, kdežto BMW a Mercedes si ty své nově vyrábí. Na nevýhody Audi jsem zkrátka zvyklý, a proto je tolik nevnímám.
A6/7 nejsou dokonalá auta, ale mají řadu drobností, které mi čím dál tím víc chybí jinde. Například do přístrojové desky jsem se zamiloval, není tu otravná nožní parkovací brzda Mercedesu, v nabídce je špičkový audio systém (už i u Mercedesu pochopili, že B&O je správná volba; nedávno jsem viděl B&O i u BMW, tak uvidíme, jestli se dostane do sériové produkce) atd. Problém je asi v tom, že Audi si drtivou většinu nevýhod táhne po generace a postupně na nich pracuje, kdežto BMW a Mercedes si ty své nově vyrábí. Na nevýhody Audi jsem zkrátka zvyklý, a proto je tolik nevnímám.
Ano, pokud zůstaneme u srovnání 5er a A6, tak po ohlédnutí na předchozí dvě generace udělalo Audi větší kus práce s celkovým doladěním vozu. Přitom ještě s 5er E39 mělo BMW celkově výraznější náskok nad A6 C5 (ale i nad tehdejším Ečkem). O tento náskok však BMW přišlo a dnes má F10 dost práce aby stačilo na současnou A6... Hlavní vinu vidím v tom, že se u E60 evolučně nenavazovalo mnohem víc na (ve své době skvělou) E39, na kterou částečně navazuje až F10, která se přitom (úspěšně) snaží vychytat hlavní nedostatky E60 (např. interiér).
Už jsem to napsal jinde, podle mě BMW zaspalo na vavřínech. Jak říkáš ty, ladili mouchy předchozí generace, a já dodávám, zapomněli se pohnout kupředu. Audi přineslo systémy, které mu chyběly (jako například HUD, noční vidění) a přidalo k tomu něco navíc. A právě ty drobnosti, to sladění celku posouvá použitelnost jednotlivých systémů. Například noční vidění mi u Audi připadá nejlepší z D3. Tak, jak bylo původně představeno, mi připadalo jako zbytečnost. Dnes bych si ho do Audi pořídil.
Když si stoupnu k 5er, hlavně šikmo zezadu (předky bavoráků se mi už od Bangla povětšinou tolik nelíbí), tak je to nádherné auto. Pro mě definice klasického sedanu. Ale celkový zážitek má hořkou příchuť zklamání. Když pominu podvozek, motor, to v čem je Audi historicky horší, tak to auto není tak dobré, jak by mohlo být. A ne kvůli tomu, že by u Audi byli géniové, ale kvůli tomu, že u BMW spali. A to mě štve. Zkrátka, nehledě na to, kdo je lepší, BMW mě zklamalo, Audi naplnilo má očekávání. F10 je skvělé auto, ale té hořké příchuti se nemohu zbavit. To je však můj osobní problém, ne toho auta.
Když si stoupnu k 5er, hlavně šikmo zezadu (předky bavoráků se mi už od Bangla povětšinou tolik nelíbí), tak je to nádherné auto. Pro mě definice klasického sedanu. Ale celkový zážitek má hořkou příchuť zklamání. Když pominu podvozek, motor, to v čem je Audi historicky horší, tak to auto není tak dobré, jak by mohlo být. A ne kvůli tomu, že by u Audi byli géniové, ale kvůli tomu, že u BMW spali. A to mě štve. Zkrátka, nehledě na to, kdo je lepší, BMW mě zklamalo, Audi naplnilo má očekávání. F10 je skvělé auto, ale té hořké příchuti se nemohu zbavit. To je však můj osobní problém, ne toho auta.
Na té titulní fotce vypadá jak mon***c, nemůžu si pomoct ;-\ ;-\ :no:
Pronesla osoba, ktera se natolik ztotoznuje s timto designem - [odkaz] - ze ma prislusny model dokonce jako prezdivku. Sorry, nemohl jsem si pomoct. >😒]
>😁 😉
P.S. Pohled z odkazu je až lehce "čuníkovský", od očí/světel až po ouška/zrcátka...
P.S. Pohled z odkazu je až lehce "čuníkovský", od očí/světel až po ouška/zrcátka...
Dobře ty. :yes: BMW je ta spravna volba.
Bohužel ani u BMW ne vždy a ne ze všech stran...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
To ale NEní (normální) "5ka", to je "5ka, verze pro DŮCHODCE"! 😄
Od kdy jsou zrovna GéTéčka verze pro důchodce..., sedany a kombíky naopak ne? Proč nevypadá třeba A7 jako verze pro důchodce?
Já vidím 5GT taky spíš pro ty, kterým se nechce již příliš ohýbat v kolenou, X5 jim nesedí a chtěli by BMW 😉
To vidím taky. Otázka ale je, proč se u toho musí nazývat GéTéčke a vypadá u toho (zadek) tak, jak vypadá... 😉
To je (trochu) jako u Citroën(u) řada DS - každý model je trochu JINAK laděný/myšlený ... nicméně označení je ("logicky") JEDNOTNÉ, tedy DS ...
... a stejné je to u BMW, (zřejmě) trochu jinak bude pojaté 5 GT a 6 GT (a časem 4 GT), ale označení "dodatkové řady speciálních modelů" (nebo jak tomu chcete říkat) je ("logicky") JEDNOTNÉ, tedy GT 😉
... a stejné je to u BMW, (zřejmě) trochu jinak bude pojaté 5 GT a 6 GT (a časem 4 GT), ale označení "dodatkové řady speciálních modelů" (nebo jak tomu chcete říkat) je ("logicky") JEDNOTNÉ, tedy GT 😉
Ti "důchodci" to byly samozřejmě trochu nadsázka - prostě to NEbyla "normální" verze 😄
Protože GT (do jisté míry) je OPRAVDU myšleno "pro důchodce" (a tak je konstruováno), zatímco A7 je konstruováno jako vůz "proti CLS" - GT a A7 spojuje JEN (a pouze) to, že jsou "vedlejší" verzí základního modelu 5 resp. 6 (a z toho důvodu bývají občas - docela "hloupě" - srovnávány.
Proti A7 (a CLS) bude (zřejmě) "laděno" BMW 6 GT.
Proti BMW 5 GT ... asi není nic (no možná trochu/vzdáleně R-Klasse 😉
Tak - hotovo! Co VY na to? 😄
Protože GT (do jisté míry) je OPRAVDU myšleno "pro důchodce" (a tak je konstruováno), zatímco A7 je konstruováno jako vůz "proti CLS" - GT a A7 spojuje JEN (a pouze) to, že jsou "vedlejší" verzí základního modelu 5 resp. 6 (a z toho důvodu bývají občas - docela "hloupě" - srovnávány.
Proti A7 (a CLS) bude (zřejmě) "laděno" BMW 6 GT.
Proti BMW 5 GT ... asi není nic (no možná trochu/vzdáleně R-Klasse 😉
Tak - hotovo! Co VY na to? 😄
Ale jo..., přesto všechno by mohla ta zadní partie vypadat přijatelněji a zbytečně nelepit na "skoroMPV" nápis GT...
Děkuji za "pochvalu" 😉
PS: Vaše "ale jo" mne POTĚŠILO 😄
PPS: Ano "mohlo" - nápis GT na "skoroMPV" může mást, na druhou stranu myslím že takové BMW 550i GT v reálu JE docela schopné Gran Turismo
[odkaz]
(četla jsem i "lepší" test, jen už nevím kde 😄
PS: Vaše "ale jo" mne POTĚŠILO 😄
PPS: Ano "mohlo" - nápis GT na "skoroMPV" může mást, na druhou stranu myslím že takové BMW 550i GT v reálu JE docela schopné Gran Turismo
[odkaz]
(četla jsem i "lepší" test, jen už nevím kde 😄
Ale řešíme přece design zadní partie 5erGT, nikoli její schopnosti... 😉
To bylo k vašemu "zbytečně nalepit ... nápis GT" 😉
PS: Vím že lidé tohle auto "ne zcela pochopili" - ale ono to je "skoropravé" GT (i když má trochu divné zadní světlomety 😄
PPS: Podle mne (a pro mne) je momentálně asi "nej" GT Ferrari FF, ale ještě pár let a vůz typu BMW 5 GT pro nás (s Buřtíkem) bude "jako dělaný" :yes: 😄
PS: Vím že lidé tohle auto "ne zcela pochopili" - ale ono to je "skoropravé" GT (i když má trochu divné zadní světlomety 😄
PPS: Podle mne (a pro mne) je momentálně asi "nej" GT Ferrari FF, ale ještě pár let a vůz typu BMW 5 GT pro nás (s Buřtíkem) bude "jako dělaný" :yes: 😄
Mas smozrejme pravdu a napis GT, pokud ho chapem v tradicnim smyslu "gran turismo" jak byl definovan italskymi znackami nekdy ve 20. letech, je na petidverovym hybridu MPV, SUV a kombi uplne nepatricne. Je pritom naprosto jedno, jestli je dotycny auto schopno rychle a pritom komfortne cestovat na dlouhy vzdalenosti, to je totiz az sekundardni charakteristika GTcka. Tou primarni je sportovni pojeti vozu samotnyho, tedy jako kupe s konfiguraci sedadel 2+2. Typickymi zastupci tridy GT jsou proto napriklad vozy jako Bentley Continental GT nebo treba BMW 6. 5GT zkratku GT jenom marketingove zneuziva/vyuziva zcela mimo jeji smysl.
Mě se ale R-Classe taky líbí, prožil jsem s ní nezapomenutelných 60kkm 😄
Verim, ze se ti s Rkem jezdilo dobre - podobne uzivatelsky privetive se muze klidne chovat i jinej designovej paskvil, vyse zminena 5GT. Precejenom kombinace silnyho motoru, perfektniho komfortu a skutecne velkorysy prostornosti jsou na dlouhych cestach zakladem spokojeny jizdy. Docela jina vec ovsem je, jak auto vypada - a zde je nutny rict, ze predfaceliftovy Rko bylo extremne osklivej, disharmonickej hybrid, kterej ze vseho nejvic pripominal kreace jisty jihokorejsky automobilky, ktera se nedavno potykala s existencnimi problemy.
Nic se neděje. Jen bych poznamenal že žiješ o generaci zpátky...Ti nezaostlí už vidí věci jinak >😁
Předchozí maska nabyla žádná laciná podbízivá krása... A i když možná nebyla krásná, měla svůj charakter a mongola určitě nepřipomínala. Ba ani to prasátko. Na mě vždy působilo jako chlapské auto a né jako šikmooký pastevec 😉
Předchozí maska nabyla žádná laciná podbízivá krása... A i když možná nebyla krásná, měla svůj charakter a mongola určitě nepřipomínala. Ba ani to prasátko. Na mě vždy působilo jako chlapské auto a né jako šikmooký pastevec 😉
Pokud je mi znamo, tak Rko se dela stale v prvni generaci znaceny jako W251, a to uz nejakych 6 let. Na prelomu lonskyho a letosniho roku samozrejme prisel facelift, kterej dosud neskutecne ohyzdymu autu (viz moje reakce na webpaju vyse) opravdu pomohl. Porad zadnej krasavec, ale aspon se auto zbavilo rybi (jak ty rikas "chlapsky") pride a dostalo masivni a pritom elegantni a preprezentativni masku, jaka se na auto tyhle kategorie slusi a patri. Zaroven auto hraje mnohem lip jako celek. Ty sis kazdopadne dal prezdivku "R-class" jeste v dobe pred faceliftem a proto moje posmesna reakce. 😉
Jak už sem psal, bylo to řečeno koncernovou hantýrkou.
Nicméně mě nevadí kdo si co o R-class myslí, a jestli někomu připadá ošklivá jeho věc.
I kdyby mu to auto připomínalo Náhlovského v posilovně mě je to celkem šumák, určitě to pro mě nebude impuls k tomu abych hledal co má dotyčný za auto a na něm pak hledal mouchy.
Neříkám že příd byla chlapská, auto bylo chlapské... A po FL myslím vypadá velmi dobře...
No a stejně vnímej můj příspěvek, mě A6 příjde zkrátka šikmooká. Prostě můj dojem. Otevřel jsem stránky a říkal jsem si: sakra to tam nemohli dát lepší fotku? Až poté jsem si prošel galerii a zjistil že lepší fotky tam jsou (vyjma intreriéru) jen dvě. Ta kolmo zezadu a pak ta s porovnáním předních diod.
Nicméně mě nevadí kdo si co o R-class myslí, a jestli někomu připadá ošklivá jeho věc.
I kdyby mu to auto připomínalo Náhlovského v posilovně mě je to celkem šumák, určitě to pro mě nebude impuls k tomu abych hledal co má dotyčný za auto a na něm pak hledal mouchy.
Neříkám že příd byla chlapská, auto bylo chlapské... A po FL myslím vypadá velmi dobře...
No a stejně vnímej můj příspěvek, mě A6 příjde zkrátka šikmooká. Prostě můj dojem. Otevřel jsem stránky a říkal jsem si: sakra to tam nemohli dát lepší fotku? Až poté jsem si prošel galerii a zjistil že lepší fotky tam jsou (vyjma intreriéru) jen dvě. Ta kolmo zezadu a pak ta s porovnáním předních diod.
Tak příplatek rovný milion za výbavu oproti základu s identickým motorem je opravdu prémiové 😄 ... Možná to někomu bude připadat jako přiměřený příplatek, mě rozhodně ne. Jedná se o částku, za kterou pořídím třeba GTR (je to samozřejmě malinko mimo mísu)
Většina testovacích novinek dostává plnou výbavu pro demonstraci posledních hightech prvků, proto taková cena. Srovnání s GTR je přesně tak irelevantní jak níže demonstruje Ham. na Loganu.
O tom srovnání s GTR jsem psal, že je to samozřejmě úplně někde jinde. Spíš jsem tím chtěl říci, že konkrétně já bych v dané cenové kategorii uvažoval o úplně jiném druhu auta.
Co se týká těch příplatků u Audi, tak i při přihlédnutí k tomu, že se jedná o demonstrativní výbavu, je cena příplatků obrovská. Ono konfigurovat jakékoli Audi je potvrzením toho, že základní cena toho potenciálnímu kupci moc neřekne. Prakticky vždy to bude o řády větší částka, než by neznalý člověk podle ceníku předpokládal...
Co se týká těch příplatků u Audi, tak i při přihlédnutí k tomu, že se jedná o demonstrativní výbavu, je cena příplatků obrovská. Ono konfigurovat jakékoli Audi je potvrzením toho, že základní cena toho potenciálnímu kupci moc neřekne. Prakticky vždy to bude o řády větší částka, než by neznalý člověk podle ceníku předpokládal...
Jistě, je to přesně opačná (prémiová) filosofie, než třeb u MPS, kde je v základu téměř vše, tedy něco jako * s all inclusive..., A6 je "jen" ***.
Tak pokud do srovnání bereš MPS, pak už můžeš rovnou to GTR 😄 Oboje je mimoň .... Pokud jde o filosofii, kterou popisuješ, tak by bylo na místě srovnávat s Infiniti nebo Lexusem, tam bych souhlasil... Ale pak to nelze nazvat prémiovou filosofií, ale spíše Německou...
Dobře, tak tedy D3 (cenovou) filosofií. Neprémiové MPS jsem vzal pro názornost vzhledem ke tvé podobě nicku a vlastnictví vozu.
MPS je skoro symbol filosofie "all inclusive" i ve srovnání v meinstreamu.
MPS je skoro symbol filosofie "all inclusive" i ve srovnání v meinstreamu.
D3 filosofie je výstižnější. Otázkou ještě zůstává, do jaké míry je tato filosofie opravdu filosofií a do jaké míry se jedná o nevyhnutelnost danou místem výroby. Třeba v případě mého neprémiového 😄 MPS a prakticky všech Mazd by možnost individualizace neskutečně prodloužila dodávky (objednávka, zadání do výroby v Japonsku, převoz, ... ).
Presne tak, moznost nahazet si do auta high-tech a luxusni vybavu za milion i podstatne vic je typickym znakem premiovosti. 😉 Importer Audi zkratka tenhle novinarskej vuz pojal jako ukazku prakticky vsech spickovych vymozenosti, ktery lze do A6ky objednat, vcetne takovych lahudek jako audio za bezmala 200 litru (to znamena temer 20% ceny vsech priplatku). Nikdo ti je pritom v showroomu nebude nutit, vyznamne min nez pul mega tam ale za extras stejne nenechas. Nechci, aby to vyznelo nejak arogantne, ale A6 holt neni pro kazdyho.
Je to slátanina od pejska a kočičky, spotřebu má jak slon, dělá kravál, drahej jak kráva a navrch vypadá jak Mon***c.... No chlapci nic jiného nezbývá než šup, šup utíkejte pro Logana.
Testík zvoní jak hrana Lancii, potvrzuje se, že A6 to dotáhla hodně daleko. Oceňuji testérův kabinový ponor, a jeho vskutku až překvapivě kvalitní sondu do světa vyšší střední. Tohle není žádný polotest, tohle je popis toho nejlepšího, co tenhle svět nabízí, popis, který má taktéž prémiovou kvalitu.
Ano ano, je velký rozdíl jet v prémiovém voze z vyšší střední, než na té střední neprémiově odmaturovat a chlácholit se tím, že jsou to všechno jenom masírky pro zbohatlíky. Nikoliv, většinu těchto aut řídí lidé, kteří umí, znají, ví a... mají. Jsou ještě jiné světy, světy těch, co neumí, neznají, neví a ovšem mají... plnou pusu řečí. Neboť jak známo, umět a mít je něco úplně jiného než neznat a snít...
BRAVO AUDI, BRAVO TEST :yes:
Ano ano, je velký rozdíl jet v prémiovém voze z vyšší střední, než na té střední neprémiově odmaturovat a chlácholit se tím, že jsou to všechno jenom masírky pro zbohatlíky. Nikoliv, většinu těchto aut řídí lidé, kteří umí, znají, ví a... mají. Jsou ještě jiné světy, světy těch, co neumí, neznají, neví a ovšem mají... plnou pusu řečí. Neboť jak známo, umět a mít je něco úplně jiného než neznat a snít...
BRAVO AUDI, BRAVO TEST :yes:
a potom su tu socky ako ty co nikdy na to mat nebudu a budu len kecat a urazat vsetkych ktori maju iny nazor ako ty.
A teraz do mna white label, do mna, miestny obhjaca trotla a jeho chvostik musi sa zastat svojho geroja. >😁 >😁 >😁
A teraz do mna white label, do mna, miestny obhjaca trotla a jeho chvostik musi sa zastat svojho geroja. >😁 >😁 >😁
Tvoje "gerojské tlachy" jsou jen zástěrka.
Hlavně jsi to ani nedopsal a už máš strach jak tě (opět) diskusně "setřu"... 😲 :😉 >😒]
Hlavně jsi to ani nedopsal a už máš strach jak tě (opět) diskusně "setřu"... 😲 :😉 >😒]
Chlapče, ty jsi opravdový zoufalec. Od tebe jsem nečetl nikdy nic jiného, než ukřivděné zakomplexované kvičení. :no:
Urážet ? Jestli zrovna tebe osobně tenhle text uráží, tak to říká vše....
keby si bol chapavejsi, pochopil by si ze som nemyslel konkretne tento prispevok ale vsetky jeho prispevky, kapito?
Chápu a abych řekl pravdu, přesně něco takového jsem čekal. Paušalizovat pod každou diskuzí a každým příspěvkem jen dle nicku. Hloupé. I od nicků kteří obecně prezentují názory se kterými se neztotožňuji se občas dozvím zajímavou informaci.
ano su tu ludia, s ktorymi obecne nesuhlasim ale da sa s nimi diskutovat. Potom su tu taki ako gti ci whitelabel pripadne dinar, pri ktorych ked povies svoj nazor, tak si pre nich len nevzdelany tupec. pozri si diskusiu kde bol passat, mondeo a superb v kombi verzii. Tam najdes kopec srandy a toho ako vedie diskusie gti ked nahodou koncern prehra (vyhralo mondeo😊...
chyba lávky - pokud chceš s někým diskutovat či polemizovat, či ho nízce napadat, stáváš se tím, co kritizuješ - S oponentem můžeš nesouhlasit - dokonce ho i nenávidět, ale máš-li svůj názor čím obhájit, udělej to...... Mně trvalo přes rok, než jsem některé GTIho věty pochopil - a když mně někdo sere, jako on na začátku v diskuzích, tak zpravidla dlouho čtu jeho příspěvky a pak se vzdálím - neboť ráno moudřejší večera. Přesto s ním mnohdy nesouhlasím - ale chápu - a to je základ diskuze - pochopit východiska........ Vystřelit z první je tak jednoduché a lákavé.................
😄 :yes:
to je tvoje, smajliky, bravwvwvwo a podobne chujovinky, ale protiargumenty k diskusii nikdy nevies dat, ako napr. tu😒odkaz]
a to nehovoriac o ankete auto roka ked vyhral fiat 500 a o rok polo.. To bolo protirecenia ako sa zrazu z bezvyznamnej ankety behom roka stala naj anketa na svete >😁 >😁
a to nehovoriac o ankete auto roka ked vyhral fiat 500 a o rok polo.. To bolo protirecenia ako sa zrazu z bezvyznamnej ankety behom roka stala naj anketa na svete >😁 >😁
asi si potom precital malo jeho prispevkov.. Jedna vec je povedat svoj nazor a mat svoj nazor. Druha vec je tvarit sa ako boh a tarat tu kraviny o koncernovej kvalite a podobne hluposti cele roky. Mozno keby si sa pohyboval pri servisoch a autach a videl by si ako sa dobre zaraba na koncerne a aki su ludia nestatsni ze ten ich uzasny passat sa kazi a stoji v servisoch so zadretymi turbami ci dodrbkanymi DPFkami tak by ti to klalo oci. A ako ceresnicka na torte motor 2.0 TDI PD co sa daval do prvym passatov a taktiez superbov a octavok. Totalny kus vykalu co skodovka dovolila vypustit. A potom tu citas taketo plagatove decko co si doma honi nad obrazkom gticka a je to akurat tak jeho mokry sen take nieco vlastnit ako tara o nejakej kvalite. Totalny hnus. A potom ked ho niekto skritizuje ze pise kraviny a zavadza a podhodi mu argumenty, tak pride trulko white label a zosmiesnuje ho za jeho nazor. Je to divne, beriem, ze tu na auto.cz je proste silna prokoncernovska pozicia, clovek ked chce precitat nejake prve dojmy ci porovnania, naozaj musi ist na nemecke a anglicke testy aby sa nieco realne dozvedel. Kde by v cechach mohol dopadnut test na 100tis pre touran tak zle, jedine nemci si to dovolia. Trochu som sa rozpisal, som za konstruktivnu diskusiu, chodim na vela for, diskutujeme o vselicom moznom, ale jedine tu sa clovek citi ako medzi marketingovo oblbnutymi ovcami. Ani zaryti apple-isti niesu taki primitivni ako tuto miestni bulovia.
já s auty dost jezdím - byly doby , kdy jsem dělal v osobáku i 12000 měsíčně - cca 5 let - průměrný nájezd tak 100000 ročně - a bylo to v koncernech - nejdříve octavia 66 pak 81kW, potom A41,6 benál, pak 1,9 pak Superb 96kW a pak A6 2.0Tdi - celá firma měla takový vozový park - největší slabina oktávek - a to je vidět, že se v tom hejbeš - turba - okolo 135-150 nejpozději - jinak tak okolo 90 - protože jsme s tím jezdili, jak prasata. Benzínová audi se nekazila vůbec - tedy motor - zlobila elektronika v palubce - u mně ne, ale pár kolegů to potkalo - Superb jsem nalítal - 140000 a bez ztráty květinky. Audi cca 80kilo a bez poruchy. A to mi věř, že jsem ty auta fakt nešetřil. Protože sice na auta sám nemakám, ale pár kluků okolo mně ano - tak vím, že se koncern dost točí okolo toho, co říkáš, plus první pašíci okolo "měkké" přední nápravy a pak dost blbě dopadali ti, co tam dávali druhovýrobu z Polska....Ale při počtu motorů, které koncern nasekal je to v percentuálním průměru. Sejří se i HDíčka od PSA a o Nissanech bychom si jaksi mohli vyprávět. Ono u ojetiny hodně záleží na tom, jakou to má historii a jak kdo o to pečuje - věřit longlife intervalu u svého rodinného auta může jenom fanoušek servisů.....
Ke GTímu - píši, že ne se vším musím souhlasit - ale nutí Tě přemýšlet - nekoukej na ty příspěvky z pohledu klišé - je to jako brus - záleží na úhlu, v jakém přiložíš ostří - buď ho stáhneš nebo zkur...š.
Jo a ad DPF - to bych nechal povinně namontovat všem ekoteroristům....proto jezdím benál a dá bůh, že vždycky budu - je tam míň kurvítek - teda nikdy GDI motory 😉
Ke GTímu - píši, že ne se vším musím souhlasit - ale nutí Tě přemýšlet - nekoukej na ty příspěvky z pohledu klišé - je to jako brus - záleží na úhlu, v jakém přiložíš ostří - buď ho stáhneš nebo zkur...š.
Jo a ad DPF - to bych nechal povinně namontovat všem ekoteroristům....proto jezdím benál a dá bůh, že vždycky budu - je tam míň kurvítek - teda nikdy GDI motory 😉
Zdalo sa mi ti? v minulej diskusii si so mnou suhlasil alebo bol proti? ...uz si napamatam... ale potesilo ma ze si napisal moju dlhodobu skusenost s Audi - spokojnost 😉 Ja totizto mam drvivu vacsinu zo svojich vyse pol mega km na Quattre v benzine, neskor aj plyne :yes: a skusenosti su takmer 100% kladne...to takmer znamena 1x vymena prevodovky - automatickej v A6 4,2Q, a po jej 10 000 km znovu vypustenie duse :-! a to znamena len to ze manual je manual...ale ked S6 manual bola v tej dobe nad moj rozpocet 😒 , toz vsetka cest, prajem vela stastnych kilometrov s Quattrom pod zadkom :yes:
vždycky je to o kusu - jde o to, jak se na to chceš podívat a díváš - třeba náš šéf měl asi pondělní kus A8 a ten se dost potil......a často. Když si elektrika postavila hlavu, tak to stálo za to..... Ale většinou to jezdilo v pohodě. Slyšel jsem třeba - ale neviděl na vlastní oči - že várka 38 dodaných služebních audin 4 - 36 mělo vadu.... - ale při počtu vyrobených vozů.... navíc Audi reagovalo bleskově a auta stáhlo na vlastní náklady i s už najetými kiláky a dodalo vozy nové...... takže servis par excellance....
v podstate so vsetym co si napisal suhlasi, este by som dodal ze 1,9 96KW bol asi najlepsi motor z celej TDI historie, jednak co sa moznych uprav tyka (nehovorim o lacnych cipoch ale o profesionaloch) tak ako co sa tyka spotreba vykon. Mal som passata 2003 s tymto motorom, bolo to super auto az na tu nestastu napravu.
Co sa tyka gtiho, su tu ludia s ktorymi nesuhlasim dost casto ale ich prispevky ta donutia premyslat - napr. klaudius. Par krat sme sa posekali ale pise ako chlap, ktory nezije v detskej izbe ale je to vyzrety chlap. Potom su tu posukovia dinar, white label, potom "guru" a ostatok.
inac co sa tyka DPF, v momentalnej chvili je jedina automobilka BMW u ktorej sa da toto DPF vcelku slusne vycistit. Su na to navody na nete ako na to a su uz odskusane aj u nas, asi iba v tomto pripade by som sa toho nebal tak ako u ostatnych aut.
Co sa tyka gtiho, su tu ludia s ktorymi nesuhlasim dost casto ale ich prispevky ta donutia premyslat - napr. klaudius. Par krat sme sa posekali ale pise ako chlap, ktory nezije v detskej izbe ale je to vyzrety chlap. Potom su tu posukovia dinar, white label, potom "guru" a ostatok.
inac co sa tyka DPF, v momentalnej chvili je jedina automobilka BMW u ktorej sa da toto DPF vcelku slusne vycistit. Su na to navody na nete ako na to a su uz odskusane aj u nas, asi iba v tomto pripade by som sa toho nebal tak ako u ostatnych aut.
Tak ti "posukovia" zrovna od tebe fakt sedí... >😒]
Pro hlupáka, každý hlupák...
Až tady nebudeš psát příspěvky jako nějaký trouba, nebudeš mít "problémy" s nicky jako Dinar, nebo white label... Proč máš takové "problémy" zrovna ty, o tom tě zjevně přemýšlet zatím vůbec nenapadlo, zjevně vždy hledáš snadnější řešení, viz i trefná reakce ozawasana (ale i figurky) na tebe ... 😲 :😉
P.S, Nebo co třeba tahle reakce na tebe z této diskuse, na kterou si ani nenašel odvahu reagovat😒br /> "14:46 Deception
Chlapče, ty jsi opravdový zoufalec. Od tebe jsem nečetl nikdy nic jiného, než ukřivděné zakomplexované kvičení."
Ještě pořád nevidíš problém především v sobě?
Pro hlupáka, každý hlupák...
Až tady nebudeš psát příspěvky jako nějaký trouba, nebudeš mít "problémy" s nicky jako Dinar, nebo white label... Proč máš takové "problémy" zrovna ty, o tom tě zjevně přemýšlet zatím vůbec nenapadlo, zjevně vždy hledáš snadnější řešení, viz i trefná reakce ozawasana (ale i figurky) na tebe ... 😲 :😉
P.S, Nebo co třeba tahle reakce na tebe z této diskuse, na kterou si ani nenašel odvahu reagovat😒br /> "14:46 Deception
Chlapče, ty jsi opravdový zoufalec. Od tebe jsem nečetl nikdy nic jiného, než ukřivděné zakomplexované kvičení."
Ještě pořád nevidíš problém především v sobě?
uz som ti to milion krat pisal.. Si presne taky ako ja v diskusiach. Tak sa ukludni, este stale si nepochopil ze si mi na smiech a robim si z teba *? >😁
PS: na vsetkych sa vzdy neda reagovat, ak ta to velmi trapi tak zareagujem, len napis, ci si to zelas slecinka. A na druhej strane, naco mam reagovat na toho isteho cloveka s dvoma nickmi >😁
PS: na vsetkych sa vzdy neda reagovat, ak ta to velmi trapi tak zareagujem, len napis, ci si to zelas slecinka. A na druhej strane, naco mam reagovat na toho isteho cloveka s dvoma nickmi >😁
* tu děláš především ty, sám ze sebe..., vlastně jen tady a jen děláš, v tom lepším případě... >😒]
waaw teraz si ma uplne dostal a nemam slov, ty mas proste take argumenty, ze teraz som uplne skoncil >😁 >😁 >😁 >😁
Když ono je to tak snadné, dostat zrovna tebe... >😒]
ja rad robim detom radost, uzi si dnes >😁 >😁 >😁
Prosím tě, tvých případných pedofilních sklonů mě raději ušetři... :😉 >😒]
aspon vieme na co hned myslis ked sa hovori o detoch >😁 >😁 si smiesny lable smiesny a smejem sa nadalej aj vzdy budem na tebe >😁 >😁 >😁
I pět stejných smajlíku je na zakrytí tvé křeče málo, musíš přidat aspoň pět dalších... :😉
>😒]
>😒]
ty pupusko, pusinkuj si doma psika a napisem ti kludne aj 10 smajlov aky si smiesny >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Tak aspoň, že do deseti napočítat umíš, tos docela překvapil, asi jsem tě malinko podcenil... 😲 >😒]
hehe, si zavolal mamu aby ti ich spocitala co? >😁 >😁 >😁
To jsem ani nemusel, naivně jsem věřil tomu, co jsi napsal, ale díky za vysvětlení, jak jsi to mohl zpočítat "ty", takže jsem tě vlastně ani nepodcenil...
>😒]
>😒]
to bolo dost ubohe, ale uz sa mi nechce s tebou dopisovat, nasmial som sa uz dost na tebe takze koncim s notifikaciami na toto vlakno. Trotel si aj budes, stretneme sa pod dalsim clankom dili. >😁 >😁
No Audi zrovna nebude to pravé ořechové pro ty, co umí .... Spíš pro ty, co mají a chtějí to ukázat, že mají.
Omyl, pro ty je tu Mercedes. Audi není rozhodně bráno jako etalon majetku. Z německé prémie je právě Audi šedou nenápadnou myší.
Aktuální skutečnost je možná trochu jiná. Olympijská sázka na myš se v poslední generaci ukázala dražší než oba němečtí protivníci. trh samozřejmě ceníkové ceny usadí do reality.
Tak zčásti pravda. Ikdyž u nás je ten rozdíl ve vnímání "prémiovosti" mezi Mercedese, BMW a Audi podstatně menší, než třeba právě v Německu....
Dobre. A co je pre tych co umí?
Tak pokud zůstanem u německé prémie, tak třeba BMW M3.
Koukám, že je tedy opět spousta lidí, kteří jezdí dveřma napřed. >😁
Jasně, manažer, který umí "menežovat", ale "neumí" řídit "musí" do M3. Pochopil jsi kontext slova umí ?!
Vygenerovat z pár mušek (ono se v této třídě obecně musí posuzovat velmi přísným okem) to, že je vůz špatný je samozřejmě na prahu negramotnosti.
Jedná se již o tak drobné nuance, že ten, kdo poprvé zkouší vyšší střední nemá šanci cokoliv poznat.
Jedná se již o tak drobné nuance, že ten, kdo poprvé zkouší vyšší střední nemá šanci cokoliv poznat.
Ano, a v kontextu k A6 je potešitelné, že ty nuance ze ztrácí i u těch, co ta auta umí ocejchovat. Já velmi velebím AUDI za to, že dokázalo ášestku dotáhnout opravdu na úroveň BMW i MB, že současně zůstalo své, že prostě dokonale dotváří ten prémiový vrchol, který je tvořen vskutku poměřitelnými modely.
Je dobře si napsat, že jsou lidé (zejména v těchto nezáviděníhodných závistivých krajinách) jimž je diamantová úchvatnost Mercerdesu překážkou právě k tomu, aby si ho pořídili, a že třeba pohledová umírněnost AUDI je právě tím, co je jim blízké natolik, že AUDI ve výběru upřednostní.
Důležité je vědět, že koupí A6 majitel netratí oproti majitelům pětky či éčka.
Je dobře si napsat, že jsou lidé (zejména v těchto nezáviděníhodných závistivých krajinách) jimž je diamantová úchvatnost Mercerdesu překážkou právě k tomu, aby si ho pořídili, a že třeba pohledová umírněnost AUDI je právě tím, co je jim blízké natolik, že AUDI ve výběru upřednostní.
Důležité je vědět, že koupí A6 majitel netratí oproti majitelům pětky či éčka.
Jak se to vezme. Technikou možná netratí i když hluk od kol není nic pro co by prémiový člověk "psal Ježíškovi". 😉
Pro mě bude Audi vždy (dokud půjde momentálně vytyčeým směrem) ztrácet imidží.
Já bych se na to kouknulpohldem TopGearovské srovnávací tabule, jasně vypadá to na první pohled vtipně, ale když to necháš uzrátzjistíš, že na tom stejně tak trochu něco je.
A z toho vyplývá, že pro mě bude mít lepší lesk vždy to Ečko nebo Bmw třeba proto, že vím že si ho nekoupí Agáta Hanychová. Ta si bude sedlat tu svoji A6... Trucuj jak chceš, ale pro lidi jako je například ona je z prémie zrovna Audi to co si vyberou... co k nim tak jaksi pasuje...
Nebo si snad dokážeš představit tu zmíněnou Hanychovou jak si jde pro Ečko v kombíku?
to je ono.. jakýsi těžko uchpitelný ale přsto přítomný "x"-factor...
Pro mě bude Audi vždy (dokud půjde momentálně vytyčeým směrem) ztrácet imidží.
Já bych se na to kouknulpohldem TopGearovské srovnávací tabule, jasně vypadá to na první pohled vtipně, ale když to necháš uzrátzjistíš, že na tom stejně tak trochu něco je.
A z toho vyplývá, že pro mě bude mít lepší lesk vždy to Ečko nebo Bmw třeba proto, že vím že si ho nekoupí Agáta Hanychová. Ta si bude sedlat tu svoji A6... Trucuj jak chceš, ale pro lidi jako je například ona je z prémie zrovna Audi to co si vyberou... co k nim tak jaksi pasuje...
Nebo si snad dokážeš představit tu zmíněnou Hanychovou jak si jde pro Ečko v kombíku?
to je ono.. jakýsi těžko uchpitelný ale přsto přítomný "x"-factor...
Muj boze, delat si nazor na znacku treba jen castecne podle toho, jestli s jejim vozem jezdi ci nejezdi Agata Hanychova, pripadne jakakoliv podobna pseudocelebrita, je snad nejomezenejsi postoj, jakej si dovedu predstavit - dobre to mimochodem ilustruje, jakym "svetem" se zabyvas. Stejne tak by se zcela nepochybne nasla cela rada naprosto dementnich celebrit, jakoz i bezejmenych mafianu, pasaku, pornohercu a ja nevim jaky vsi spiny, ktera jezdi v bavoracich a mercedesech. Soudit ale proto cokoliv o BMW ci Mercedesu? To je jako vtip? 8-s
Tak "R-class" sorry, ale podle toho jak je pro tebe zásadní, čím zrovna jezdí nějaká Agáta (či jiná podobná rádoby celebrita) mám silný dojem, že budeš ještě mnohem víc mimo, než ona a jí podobné... 8-s :no:
Dej bacha, aby náhodou nepřešla na něco od MB, nedej bože na R-class, "musel" bys totiž "zachraňovat svou čest" změnou svého nicku a své jedinečně oblíbené značky/modly... 😉
Dej bacha, aby náhodou nepřešla na něco od MB, nedej bože na R-class, "musel" bys totiž "zachraňovat svou čest" změnou svého nicku a své jedinečně oblíbené značky/modly... 😉
Jak píšu, že si příjde pro éčko jako modernizaci její A6 strach určitě nemám.
Kdybys neodpovídal zbrkle ale nechal si to v hlavě trochu uležet, došlo by ti že se jen pozastavuju nad tím, jestli k jistým značkám neinklinují více jisté skupiny než třeba k jiným...
Kdybys neodpovídal zbrkle ale nechal si to v hlavě trochu uležet, došlo by ti že se jen pozastavuju nad tím, jestli k jistým značkám neinklinují více jisté skupiny než třeba k jiným...
Je evidentní, že ti nejde jen o vyšší střední třídu, ale především o značku. Typy ala Agata apod. využívají především "sponzorských" nabídek z různých stran, může jít klidně jen o větší slevu, nebo finančně hodně zajímavý pronájem. Kdyby ji někdo nabídl finančně zajímavější model od MB, myslíš, že by trvala zrovna na A6 >😒] . Za takové Ěčko coupé/kabrio by ho vyměnila zřejmě velmi ráda, protože zrovna ona dělá dost proto, aby byla hodně vidět, k čemuž zrovna poměrně běžná A6 není dvakrát ideální. Tyhle hvězdičky prostě jdou především po tom, co jim kdo výhodně nabídne a za uštřené prachy je jim jedno jestli mají na autě čtyři kruhy, vrtuli, nebo hvězdu..., tyhle detaily se totiž zbytečně řeší především právě v podobných diskusích. 😉
Bulvár řeší spíš tohle: "Agáta Hanychová: Ukázala zadek v luxusním autě"😒br /> [odkaz]
Bulvár řeší spíš tohle: "Agáta Hanychová: Ukázala zadek v luxusním autě"😒br /> [odkaz]
Kde si hvězdičky nakupujou svá auta a za kolik nevím, ale i nadále se nedomínvám že mercedes by se tlačil o to aby mohl sponzorovat hanychovou 😄 To už raději bude sponzorovat například pražskou zoo, jako dosud ostatně...
A taky si nemyslím že hanychová touží být focená od rána do večera, jasně strhává na sebe pozornost ale její úspěch dle mého tkví v tom že umí to strhávání pozornosti moderovat...
V průhledném domě by nebydlela ani kdyby ji ho dali zadarmo... 😉
A taky si nemyslím že hanychová touží být focená od rána do večera, jasně strhává na sebe pozornost ale její úspěch dle mého tkví v tom že umí to strhávání pozornosti moderovat...
V průhledném domě by nebydlela ani kdyby ji ho dali zadarmo... 😉
Hanychová pochopitelně není osobnost/celenrita typu Sáblíková (nebo Železný apod.), která po Golfu GTI 5 a 6 dostala zdarma zapůjčenou RS5ku, nebo Gott, který vlastnil třeba A8. Ale výrazně lepší podmínky může získat i typ Agáty, třeba jen za nějakou nepřímou propagaci, když se na titulní straně bulváru objeví její pozadí zrovna v Audi, je to taky reklama a téměř zadarmo. Ovšem pokud je pro tebe tak podstatné, kdo jakou značkou jezdí, proč si tak všímáš zrovna Agáty a ne třeba té Sáblíkové a dalších...? Možná proto, že v bulváru se prémiové (dle bulváru "luxusní") vozy spojují spíš právě s tou Agátou, než se Sáblíkovou..., v tomto směru jsi další z mnoha oběťí předsudků a mediálního obrazu. 😄
interier je cely nejak divne nakrivo, nejdriv pada na ridice, aby se v pulce zlomil a zacal padat doprava, celkove to pusobi strasne
co do spotreby - neurazi me, ze 300konove auto jezdi za 11 nebo 13 litru, urazi me, kdyz mi vyrobce tvrdi, ze jezdi za 8
na zaver par detailu (za jinych okolnosti bych rekl, ze vtipnych)😒br /> headupdisplej 39 tis
kozena kresla s pameti aj. celkem 150 tis (ovšem pamet neni na vnitrni zrcatko??)
latkovy potah stropu 7 tis
el. ovladani zav. prostoru 14 tis
bezdratove sluchatko pro autotelefon bt 16 tis
co do spotreby - neurazi me, ze 300konove auto jezdi za 11 nebo 13 litru, urazi me, kdyz mi vyrobce tvrdi, ze jezdi za 8
na zaver par detailu (za jinych okolnosti bych rekl, ze vtipnych)😒br /> headupdisplej 39 tis
kozena kresla s pameti aj. celkem 150 tis (ovšem pamet neni na vnitrni zrcatko??)
latkovy potah stropu 7 tis
el. ovladani zav. prostoru 14 tis
bezdratove sluchatko pro autotelefon bt 16 tis
pár poznámek k Tvým objektivně pravdivým poznámkám - všimni si ad ten interiér - je to alá BMW - to "přiklápělo" střední panel k řidiči už dříve -a nutno podotknouti, že je to pro řidiče in natura velmi příjemné - stejně jako v některých Alfách.....
spotřeba - daň úskalí flotilových emisí získaná "objektivně" na brzdě 😉 - fakt k smíchu - i když - u mého třílitru H6 tvrdí Subaru, že má mimo město okolo 7,8l - musím říci že ano - pokud sešlápnu pedál cca 1cm a nechám ho na pětku běžet okolo 1400 otáček cca 80km rychlostí - ale kdo by to dělal že? - od čeho je tam tlačítko Sport sharp....?
A ad ceny příplatkové výbavy - to je urážka inteligence zákazníka - zvláště, když si dovedeme představit, kolik je výrobní hodnota.......
Ale je to jako v drahé restauraci, kde si dáš stejný zákusek za 300,- i když víš, že ho dělá soused za 35,- - Tak nějak - "už pro ten pocit"....... Jako výhodu ber - že po třech čtyřech letech provozu budeš mít tyto doplňky jako gratis k mírně ojetému vozu............
spotřeba - daň úskalí flotilových emisí získaná "objektivně" na brzdě 😉 - fakt k smíchu - i když - u mého třílitru H6 tvrdí Subaru, že má mimo město okolo 7,8l - musím říci že ano - pokud sešlápnu pedál cca 1cm a nechám ho na pětku běžet okolo 1400 otáček cca 80km rychlostí - ale kdo by to dělal že? - od čeho je tam tlačítko Sport sharp....?
A ad ceny příplatkové výbavy - to je urážka inteligence zákazníka - zvláště, když si dovedeme představit, kolik je výrobní hodnota.......
Ale je to jako v drahé restauraci, kde si dáš stejný zákusek za 300,- i když víš, že ho dělá soused za 35,- - Tak nějak - "už pro ten pocit"....... Jako výhodu ber - že po třech čtyřech letech provozu budeš mít tyto doplňky jako gratis k mírně ojetému vozu............
suhlasim s poslednou vetou. Kupoval som v 2008 svoju 5er s dobrou vybavou ako predvadzacie vozidlo za velmi slusnu cenu. Pri jazdenkach je to pekny bonus, ked usetris 20000 eur na v podstate novom aute (19800km) 😄
ostatok zalezi od zakaznika, aj tak tieto auta idu povacsine na firmy na leasingy a pre mejaitelov, a tam sa nesetri. Soc vybavy sa v tomto veru nenosi.
ostatok zalezi od zakaznika, aj tak tieto auta idu povacsine na firmy na leasingy a pre mejaitelov, a tam sa nesetri. Soc vybavy sa v tomto veru nenosi.
no tak s vrtulí nikdy chybu neuděláš 😉 . Alespoň xdrive?
nie nie, ako predvadzacku si mco nenavyberas, dalsia uz bude ale 3.0xd, holt, R6 atmo uz v novej generacii nie je a uz pri mojom najazde ten diesel sa uzivi. Ale to je este nejake dva tri roky cas 😄
vejdeme do Showroomu(ne mushroomu hoši) a zde se Vašim zrakům obnaží dva vozy Audi A6 a ..................... doplňte cokoliv, co máte v garáži(pokud nejste šťastnými majiteli vozů vyšší střední, dle vlastní volby - incl. SUV, off vyšších tříd). A teď mi odpovězte pravdivě na otázku - byl-li by tento vůz zadarmo výměnou za Váš do této doby milovaný vůz - nevrhli by se lačně Vaše prsty po ovladači?
Hledat mouchy na této Audině - ano - určitě - ale nechme to, těm, kteří se vozí vozy up to mega a výše....... Nepočítám v to ty, kteří jsou zarytými fandy Hadimršek, srdcovek jako Integrale, Imprez dopovaných dmychadly apod..... Chci tím říct, že Audi už špatné vozy, o které by jste z pohledu hladin 300-700kilo vozů, neměli zavadit očima, natož je kritizovat. Tvrdit, ža I30 - nic proti němu - je supr kára proti A6 - no, jak bych to - 3x denně promethrazin a flašku vodky...... Nehaňme podle staročeského zvyku něco lepšího než máme doma - a přejme to novým majitelům těchto aut - jsou to dobré kousky......
Audi sveřepě prošlapuje hluboký sníh ve stopách Mercedesu a BMW - a je jim čím dál blíž...........nutno podotknouti........
Hledat mouchy na této Audině - ano - určitě - ale nechme to, těm, kteří se vozí vozy up to mega a výše....... Nepočítám v to ty, kteří jsou zarytými fandy Hadimršek, srdcovek jako Integrale, Imprez dopovaných dmychadly apod..... Chci tím říct, že Audi už špatné vozy, o které by jste z pohledu hladin 300-700kilo vozů, neměli zavadit očima, natož je kritizovat. Tvrdit, ža I30 - nic proti němu - je supr kára proti A6 - no, jak bych to - 3x denně promethrazin a flašku vodky...... Nehaňme podle staročeského zvyku něco lepšího než máme doma - a přejme to novým majitelům těchto aut - jsou to dobré kousky......
Audi sveřepě prošlapuje hluboký sníh ve stopách Mercedesu a BMW - a je jim čím dál blíž...........nutno podotknouti........
:yes:
Kdyby mi dal novou A6 někdo zadarmo, prodal bych ji a složil ji jako akontaci na Quattroporte😄
Ne, nic proti ní, Audi nedělá nic špičkově, ale dělá většinu věcí velmi dobře a proto jako komplet vyhoví většině lidí. Mně u ní chybí jen lepší benzínové motory. Konkrétně nejvíc jsem ale zvědavý na 3.0 TDI biturbo, které se chystá. Tam by mohlo naložit i twinturbo dieselovým bavoráckým R6.
Jinak mi trošku vadí ta unifikace, člověk má problém poznat A4/6/8...
Ne, nic proti ní, Audi nedělá nic špičkově, ale dělá většinu věcí velmi dobře a proto jako komplet vyhoví většině lidí. Mně u ní chybí jen lepší benzínové motory. Konkrétně nejvíc jsem ale zvědavý na 3.0 TDI biturbo, které se chystá. Tam by mohlo naložit i twinturbo dieselovým bavoráckým R6.
Jinak mi trošku vadí ta unifikace, člověk má problém poznat A4/6/8...
no ale to pak musíš měsíčně platit tak 45kolíků a to se obávám, že bude pro většinu mimo hranici představivosti.........
a nemužu si pomoci jak já tuhle značku nemám rád...taková bez charakteru, bez image...a vlastně prodává jen vylepšený a značně předražený volkswageny....mají motory které se dají sehnat v octávkách a toledech...ovšem za cenu 4 octávek >😁 ...o cenách náhradních dílů raději vůbec nemluvím...proto kupovat například desetiletou A8 nebo A6 prakticky postrádá smysl...když jen napřiklad za rozvody člověk pak zaplatí kupní cenu...
BMW má sportovní charakter, mercedes komfotní...audi se snaží být oboje...ale nejde mu ani jedno pořádně...taková A1? no to je totální výsměch co za ty peníze nabízí...jediná audi která se mi zamluvá je minulá A8 s motorem z lamba...to si myslím, že mělo charakter solidní...
prostě si myslím, že v těchto cenových relacích si člověk už může vybírat...a za takovou cenu už má člověk mnohem vyjimečnější, méně tuctové, duchaplné a exotické produkty...zatímco A6 si koupí komerční top manager do firemní flotily aby měl čím jezdit po praze do práce... :no:
BMW má sportovní charakter, mercedes komfotní...audi se snaží být oboje...ale nejde mu ani jedno pořádně...taková A1? no to je totální výsměch co za ty peníze nabízí...jediná audi která se mi zamluvá je minulá A8 s motorem z lamba...to si myslím, že mělo charakter solidní...
prostě si myslím, že v těchto cenových relacích si člověk už může vybírat...a za takovou cenu už má člověk mnohem vyjimečnější, méně tuctové, duchaplné a exotické produkty...zatímco A6 si koupí komerční top manager do firemní flotily aby měl čím jezdit po praze do práce... :no:
To je ale především tvůj "problém" a ne Audi. >😁
já s tím problém nemám... 😄 nikdo mě nenutí audi kupovat...(teda doufám krom masivní reklamy na festivalu MFF v KV >😁 ) jen vyjadřuji názor...to se snad smí ne? od toho je diskuze a když je napsaný v mezích slušnosti...což si myslím, že je tak by neměl být problém...
Proč by se to nesmělo, ostatní přece jen taky následně k tvému názoru vyjadřují své názory, aniž by se ptali, jestli se to smí/nesmí, prostě diskuse...
S předsudky typu Audi je pro kravaťáky, BMW pro nagelované metrosexuály a MB pro zazobané důchodce, člověk omezuje především sám sebe. Pak už jen zbývá jít třeba do Loganu a doufat, že tě lidi budou považovat za racionálního intelektuála, který hledá především výborný poměr "výkon"/cena... 😉
S předsudky typu Audi je pro kravaťáky, BMW pro nagelované metrosexuály a MB pro zazobané důchodce, člověk omezuje především sám sebe. Pak už jen zbývá jít třeba do Loganu a doufat, že tě lidi budou považovat za racionálního intelektuála, který hledá především výborný poměr "výkon"/cena... 😉
Tak ty si uplne mimo misu - ako to vy hovorite :-! ved porovnavas jablka s hruskami ked chces porovnavat Audi so Skodou.
Ved Prave Audi, to je tak A4 a vyssie iba obcas najdes s rovnakym motorom ako ma Skoda - len 4 valce, ktora Skoda ma 3,0 TFSi alebo 3,0 TDi, nehovoriac o V8...
trosku si to rozober podrobnejsie - technickejsie a zistis o com Audi je... >😒]
Ved Prave Audi, to je tak A4 a vyssie iba obcas najdes s rovnakym motorom ako ma Skoda - len 4 valce, ktora Skoda ma 3,0 TFSi alebo 3,0 TDi, nehovoriac o V8...
trosku si to rozober podrobnejsie - technickejsie a zistis o com Audi je... >😒]
...je to fáro, ale celkem nudné. Ač Audi v srdci, tak v této kategorii bych volil pět-er. Interiér už není audinovský, zvenku nuda. Ale je to přesně takové, jaké má být. Palubka dosloužilé A6 byla super. Tohle je jen krásné, ale hodně podobné na koncepci 5er. :-!
Taky mám rád interiér A6 C6, ale tenhle interiér je celkově zase dál. Původ nových interiérů A8/7/6 bych logicky hledal i v zásadnější evoluci interiéru minulé generace A8 v kombinaci s některými inovovanými prvky předchozí A6.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Tato třída vozů mě ani příliš nebere, ani příliš nezajímá. Nemám osobní zkušenost s tímto vozem.
Přesto pár poznámek😒br /> Přijde mi, že ani tato modelová řada se nezbavila koncernových páček pod volantem. Je sice fajn, že koncern zavedl ještě levnější provedení, např. pro Ibizu, kdy člověk má pocit, že páčku ulomí při první cestě do práce... U auta této kategorie bych očekával trochu odladěnější kus, než je v Superbu apod.
Nevím, jestli bych chtěl mít v zorném poli zrovna takovou "plazmu"... V noci musí pěkně zářit a řidič je oslněn. Má tedy alespoň noční režim? Nebo když se zasune, funguje i tak navigace?
Středový tunel se zdá opravdu velmi široký, to by mě asi nenadchlo.
Jak je to s oním bezklíčkovým přístupem k vozu? Opravdu jej může rozzuřený řidič vyhodit na dálnici oknem?
Celkově ale tato generace A6 za mě jednoznačně :yes: :yes: :yes: Audi ukazuje, že když je snaha, tak umí vykouzlit rozumnou káru. I když většina bude v TDi, tak toto auto je rozumnou volbou, má charakter a dává smysl. Vedle A7 pro mě zřejmě nejhezčí Audi. Velmi si cením toho, že dokázali i při přiostřené tváři udržet svébytné linie předešlých A6 a nízkou záď. Tohle je zkrátka Audi, které má určité kouzlo. Přesně takovéto vozy má Audi dělat :yes😒br />
P.S. Opravdu doufám, že takto nebude vypadat příští generace Toleda >😒]
Přesto pár poznámek😒br /> Přijde mi, že ani tato modelová řada se nezbavila koncernových páček pod volantem. Je sice fajn, že koncern zavedl ještě levnější provedení, např. pro Ibizu, kdy člověk má pocit, že páčku ulomí při první cestě do práce... U auta této kategorie bych očekával trochu odladěnější kus, než je v Superbu apod.
Nevím, jestli bych chtěl mít v zorném poli zrovna takovou "plazmu"... V noci musí pěkně zářit a řidič je oslněn. Má tedy alespoň noční režim? Nebo když se zasune, funguje i tak navigace?
Středový tunel se zdá opravdu velmi široký, to by mě asi nenadchlo.
Jak je to s oním bezklíčkovým přístupem k vozu? Opravdu jej může rozzuřený řidič vyhodit na dálnici oknem?
Celkově ale tato generace A6 za mě jednoznačně :yes: :yes: :yes: Audi ukazuje, že když je snaha, tak umí vykouzlit rozumnou káru. I když většina bude v TDi, tak toto auto je rozumnou volbou, má charakter a dává smysl. Vedle A7 pro mě zřejmě nejhezčí Audi. Velmi si cením toho, že dokázali i při přiostřené tváři udržet svébytné linie předešlých A6 a nízkou záď. Tohle je zkrátka Audi, které má určité kouzlo. Přesně takovéto vozy má Audi dělat :yes😒br />
P.S. Opravdu doufám, že takto nebude vypadat příští generace Toleda >😒]
Noční režim středového multifunkčního displeje je nutnost/samozřejmost, měla ho už i minulá generace A6.
Jestli jsou páčky v nové A6 identické se současným Superbem mě zkoumat nenapadlo (řekl bych, že spíš ne, ale pokud nemáš s novou A6 osobní zkušenost, jak to víš?), ale určitě na mě nepůsobily nějakým horším dojmem, než v 5er, nebo v Ečku. Mně v podobném ohledu spíš vadí naopak zásadnější rozdíly např. mezi ovládáním hlasitosti rádia na volantu, po přesednutí z Audi do VW a naopak. Proč ho má VW na opačné straně volantu, než Audi netuším, tady bych čekal spíš naopak určitou koncernovou jednotnost logiky ovládání, která by byla při přechodu do různých značek jednoho koncernu vítána.
Jestli jsou páčky v nové A6 identické se současným Superbem mě zkoumat nenapadlo (řekl bych, že spíš ne, ale pokud nemáš s novou A6 osobní zkušenost, jak to víš?), ale určitě na mě nepůsobily nějakým horším dojmem, než v 5er, nebo v Ečku. Mně v podobném ohledu spíš vadí naopak zásadnější rozdíly např. mezi ovládáním hlasitosti rádia na volantu, po přesednutí z Audi do VW a naopak. Proč ho má VW na opačné straně volantu, než Audi netuším, tady bych čekal spíš naopak určitou koncernovou jednotnost logiky ovládání, která by byla při přechodu do různých značek jednoho koncernu vítána.
Ad páčky - psal jsem "přijde mi" - čili z toho je snad jasné, že to nevím 😉
Funguje ta navigace i při zasunutém LCD? Ono totiž ani černá není obyčejně dost černá na to, aby v noci nesvítila a myslím, že by mě to docela vadilo.
Skvělé páčky pod volantem má např. současná Laguna.
Logika ovládání - no museli něco změnit, abys poznal rozdíl při přesednutí z VW do Audi, ne 😄 ?
Funguje ta navigace i při zasunutém LCD? Ono totiž ani černá není obyčejně dost černá na to, aby v noci nesvítila a myslím, že by mě to docela vadilo.
Skvělé páčky pod volantem má např. současná Laguna.
Logika ovládání - no museli něco změnit, abys poznal rozdíl při přesednutí z VW do Audi, ne 😄 ?
Tak teda podle čeho ti to tak přijde? Nezkoušel jsem schovat obrazovku při zaplé navi, ale podle mě pokud ten displej náhodou nepůjde schovat při aktivní navi, tak půjde jednoduše vypnout, což jde třeba i u minulé generace A6 jediným tlačítkem, hned vedle displeje.
Záleží z jakého VW do jaké Audi přesedáš a naopak..., možná je to i tím, že je většinou rozdíl sednout do interiéru VW (slušně vybaveného) a jiného stejnotřídního meinstreamu...
Záleží z jakého VW do jaké Audi přesedáš a naopak..., možná je to i tím, že je většinou rozdíl sednout do interiéru VW (slušně vybaveného) a jiného stejnotřídního meinstreamu...
Podle
[odkaz]
vs.
[odkaz]
přijde mi jen jiný design páčky...
Interiéry VW (evropské) jsou podle mě opravdu jakýsi etalon. Nicméně mnozí jej dotáhli, někteří předčili.
Nové Renaulty si nemají s VW co vyčítat co do materiálů. Kizaschi posílá Passata do druhé cenové kategorie.
Pravdou je, že Audi až na ten široký středový tunel pro mě opravdu nejhezčí interiér ve třídě. Bohužel značná část krásy je jen díky příplatkům. Ale to je Audi klasika.
[odkaz]
vs.
[odkaz]
přijde mi jen jiný design páčky...
Interiéry VW (evropské) jsou podle mě opravdu jakýsi etalon. Nicméně mnozí jej dotáhli, někteří předčili.
Nové Renaulty si nemají s VW co vyčítat co do materiálů. Kizaschi posílá Passata do druhé cenové kategorie.
Pravdou je, že Audi až na ten široký středový tunel pro mě opravdu nejhezčí interiér ve třídě. Bohužel značná část krásy je jen díky příplatkům. Ale to je Audi klasika.
Tak to není klasika jen u Audi, ale minimálně i u BMW a MB.
Renault se v interiérech zlepšuje výrazně, ale tvému srovnání interiéru současného Passatu s Kizaschi jsem se mírně pousmál, ale je pravda, že u Passatu si musíš za hodnotně vypadající interíér dost připlatit...
Renault se v interiérech zlepšuje výrazně, ale tvému srovnání interiéru současného Passatu s Kizaschi jsem se mírně pousmál, ale je pravda, že u Passatu si musíš za hodnotně vypadající interíér dost připlatit...
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.