Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Seat Leon: Základ za 289.900,- Kč, Copa za 326.900,- Kč

7 komentářů

silversurfer
souhlasim, ja ted koupil Bravo s 1.4 tjetem za 346...Leon byl zvazovan, ale s 1.4TSi je cenove mimo...
alambert
koho zajímá reference 1.4, když copa 1.2 tsi stojí (o dva tisíce) míň? >😁 a to už není špatná nabídka, použitelný motor a slušná výbava za 326 tis... 😉

ten zbytek ceníku je trošku mimo, ale co už... >😁
-TEAC-
Taky nechápu že ty prodeje nejsou jiné.Přitom, teda podle mě, na svůj věk je Leon moc pěkné auto!Slušel by mu interiér z Golfa GTI.
skip
Docela zajímavé, jak trh Seat vnímá. Je to úplně to samé co Octavia, s hezčím exteriérem, lepším podvozkema řízením, o něco horším interiérem a menším kufrem, ale zhruba o 100 tisíc levnější. A stejně to většině lidí přijde moc.
Anonym
poněkud zaspali dobu, za tyto ceny budou jen těžko prodávat. Nakonec, trh ukáže ...
Dave333
Fabrika nechce prodávat základní verze pro ně je ted stěžejní COPA 1,2TSI 77kW 6st. s cenou 326 900Kč zde je poměr cena výkon více než odpovídající!!!
Potažmo pokud už se bavíme o 1,4 16V zde s paketem COPA 309 900Kč..

Pokud Golfa TSI 77Kw v podobné výbavě tak si člověk může nachystat cca 400tis. Myslím, že zhruba 75tis. Kč rozdíl je i před detaily na voze velice zajímavý argument!!

O Octavii a ceně 1,2TSi v nějaké slušné výbavě ani nemluvě ;-\

A s těma prodejeme že by se až tak trápili... drží je teď Ibizy a pokud to vydrží než přijde nový Leon... byl bych optimista 😄
Nerez
Nějak si nemůžu pomoct, ale ceny Leona mi příjdou pořád trochu přestřelené. Seat má poslední dobou trochu problémy s prodejností a takhle tomu rozhodně nepomůže, přece jen Leon je auto technicky 7 let staré takže ceny by podle toho měly vypadat.
Leon s výbavou reference a motorem 1.4 vyjde podle tabulky na 328 900,-
Já jsem koupil Astru Classic s výbavou Enjoy což je obdoba výbavy Leonu, s motorem 1.4 a dal jsem za ni o 50 tisíc méně. Chápu, že koncern je koncern a za ten se těžce připlácí, ale že by zrovna u Seatu, kterému se moc nedaří? :no: