Design
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
Poděkujme konstruktérům, že se jim nepodařilo tyto auta zmršit, jak je jejich zvykem. Obě jsou na jasnou jedničku. Je zcela zřejmé, že designéři mají pokřivený vkus a jsou schopni udělat stvůru, která se nelíbí 90% lidí.
3_diamanty
pri pohalde z kazdej strany a hlavne do interieru je vidiet ze je snad aj o generaciu vpredu :yes: pred bavorakom.
ale kedze dizajn je subjektivna vec nikto s mojim nazorom nemusi suhlasit, pre mna je medak jasna jednotka 😉
ale kedze dizajn je subjektivna vec nikto s mojim nazorom nemusi suhlasit, pre mna je medak jasna jednotka 😉
A tobě se líbí ten nateklej předek a zadek mercedesu při pohledu z profilu.
Pokud hodnotím jenom design tak mercedes nemá šanci. Jinak technika je u obou špičková.
Je jasný , že komu se líbí MB bude chtít MB a naopak.
Pokud hodnotím jenom design tak mercedes nemá šanci. Jinak technika je u obou špičková.
Je jasný , že komu se líbí MB bude chtít MB a naopak.
No nateklej, mě se medvěd při uvedení velmi zamlouval a myslím, že v řadě partií se Z4 vyrovná (předek, zadek, interiér) nicméně hlas jsem nakonec dal Z4 a to hlavně kvůli bočnímu profilu, ten u Z4 je jednoznačně úchvatný jak při stavu bez tak se střechou. Až tato přímá konfrontace (za to dík redakci) mé sympatie překlopila zpět k Z4. Nicméně i z hlasování pod článkem je vidět, že méďa sice prohrává ale dost těsně (třeba ten vytrčenej rypák SLK si nic nezadá se žraločí tlamou Z4 a kdyby do zadních lamp nedali ty čínské pouťové bodové diody ale trubice jako Z4 tak by mi přišel zadek i o něco hezčí než u Z4). BTW, ta červená na SLK není asi nejlepší barva (v ní se zná trochu nateklé to souhlas ale to je v červené i Z4)
Dvě nejhezčí auta v této třídě na trhu. TT je mimo hru. SLK má výhodu pevné střechy, a proto u mě vyhrálo.
Jinoch123
Předně bych chtěl poděkovat redakci za to, že zvolila právě tyhle dva modely... :yes: A teď k autům samotným...
Interier: interiery od BMW jsem nikdy neměl příliš v oblibě, a u Z4 tomu není jinak, interier MB se mi líbí víc, hlavně kruhové výdechy se podle mně hodně povedli...
Exterier: tam už se mi víc zamlouvá Z4 - působí dravějším, sportovnějším a lehčím dojmem než SLK, kde se mi navíc nelíbí moc velká a vystouplá přední maska, která podle mně do roadsteru nepatří.
Takže za mě Z4, ale je to samozřejmě věc osobního názoru...
Interier: interiery od BMW jsem nikdy neměl příliš v oblibě, a u Z4 tomu není jinak, interier MB se mi líbí víc, hlavně kruhové výdechy se podle mně hodně povedli...
Exterier: tam už se mi víc zamlouvá Z4 - působí dravějším, sportovnějším a lehčím dojmem než SLK, kde se mi navíc nelíbí moc velká a vystouplá přední maska, která podle mně do roadsteru nepatří.
Takže za mě Z4, ale je to samozřejmě věc osobního názoru...
Matej_s
Miluji obě značky ... nepatřím k těm co mají rádi jednu a druhou zatracují ... tady bych si, po krátkém váhání, vybral SLK ... Designová politika mercedesu mě v posledních letech opravdu okouzlila ... 😄
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
CenturionCz
mám bmw a fandim BMW kdy to jde. Ať se ale snažim jak se snažim, vidim tady jako lépe designované auto SLK. Rád u aut rozděluji 2 kategorie vzhledu - styl a krása. Krásná jsou auta obě, ale jen Mercedes má styl. To BMW vypadá jako auto majitele posilovny - hlavně hrrr, ať to vypadá zle a nabouchaně. Naproti tomu Mercedes má třídu, úroveň. Vypadá daleko dospěleji a vyspěleji. Ale to je jen můj názor.
:yes: :yes: :yes: