Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pekelná Micinka
0
Tak že budu natolik úspěšný s tipy, které modely se v seriálu objeví, to jsem nečekal. Neúspěch Crossfire je kombinací vícero faktorů, nejvíc však designu a následně zjištěním toho, že model "recykluje" starší techniku MB. Neúspěch Crossfiru mi je tak nějak jedno, za to XLR, které jsem sice taky tipoval, tam mě to trochu mrzí, přeci jen, sportovní vůz se přímo nabízel k rozvinutí myšlenky hranatého "stealth" designu, který tehdy Cadillac začínal (ne příliš úspěšně, řekl bych) uplatňovat.
Pekelná Micinka
shamal
Prvořadý problém byl, že se to vyrábělo v Evropě. Dolar vesele klesal a za ty peníze se to pak v USA nedalo prodávat. Další skvělý veterán! 😉
přesně to mě hned napadlo. Jednou to bude drahý a žádaný auto, právě proto,že jich moc neni
Možná se pletu, ale divil bych se, kdyby to byl ceněný veterán. Malý počet kusů sice je splněný, ale retro design tipuju další generace moc neocení a technicky podle mě taky není důvod, proč by ho měl někdo i po letech obdivovat.
Anonym
aneb další plán, který Mercedesu nevyšel. Ono tohle auto nemá s Chryslerem co dělat, akorát ty znáčky na kapotě, jinak je to starej Mercedes s jinou kastlí splácanej u Karmana.
V USA se ty poslední kousky doprodávaly pekelně dlouho....
V USA se ty poslední kousky doprodávaly pekelně dlouho....