Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Flai
Ten přední "jednoramenný" stěrač jsem vždycky obdivoval u mercedesu . Ted už nevím jaky to byl typ ale bylo to kupé a ten pohyb byl žrádlo 😄
GS
čím novější kastla, tím divnější. já nevím, měli jsme doma "jedničku", 1,0 VVTi, venku malé, vevnitř velké, takové holčičí, manželka ho milovala. :yes: druhá generace už ztatila, myslím si, ten šmrnc, a na toto koukám,koukám, nic se mi na tom nelíbí. A palubovka? No, nevím,co tam vidíte vy, ale já,starší kus tam vidím W353 či Trabant! :no:
Héééj, přesně tak. Taky to tak vidím. Wartburg, Trabant a tak podobně. Taky tam měli poličku na klíče, jak tady - u spolujezdce. Yaris 1 se mi líbil, Yaris NG naprosto nadchl. I to středové umístění digitálních budíků byl super nápad, protože jízda autem je především o dobrém výhledu a řešení s budíky uprostřed bylo v tomto dokonalé, futuristické. Yaris NG měl uhlazený, perfektně odladěný, vkusný interier. Co to tady předvádějí??? Zepředu hrůza a zevnitř?? Tuctovka tak designově zhruba z 90. let! Tak vypadala auta v 90. letech a dříve. Z odkazu aut Yaris nezbylo nic. Toto auto už lidi co měli v oblibě předchozí generace, vyhledávat nebudou. Nejspíš raději zvolí auta KIA. Paskvil.
silno mi primomina zvnutra micru, keby tam bol volant s logom nissanu ani neprotestujeme ze to nei je cisty nissan
micra odviedla dobru pracu
Německé ceny😒br />
[odkaz]