Design
...ľudia, že sa s tým dementom vôbec bavíte...
Nebláznite, čo keď je nízke IQ nákazlivé...?
Nebláznite, čo keď je nízke IQ nákazlivé...?
chtěl jsem si ho dát na hatelist, ale nakonec by jsem se neměl čemu zasmát. ty jeho reakce sám na sebe jsou opravdu komické. Dokáže si klidně pětkrát reagovat sám na sebe.
navrhl něco tak bezpohlavního a beztvarého, jako je Vision D, pane Kabane? Připomíná mi to hranaté krabice ze sedmdesátých a osmdesátých let, nebo poslední dimenzi fordovského New Edge.
zdravy rozum
ja poznam ludi ktorrym sa A6 druhej gen, ta s divnymi svetlami vzadu paci.
A podla toho kolko ich jazdi...
Mne sa new egde paci viac ako vyslovene cinske masky a svetla terajsich skodoviek.
A podla toho kolko ich jazdi...
Mne sa new egde paci viac ako vyslovene cinske masky a svetla terajsich skodoviek.
Podla mna je Vision D velmi pekny koncept. Kebyze sa vyraba v tejto podobe (s drobnymi upravami k pouzitelnosti), tak prvykrat klobuk dole pre Skodu.
A to hovori zamestnanec Koncernu, ktory produkuje najbezduchejsie a najsterilnejsie auta na svete vratane dizajnovych paskvilov ako Fabia 2 a Superb 2?
zdravy rozum
No to aj on tvrdi, ze su divne a ze to chce menit tak neviem kde vidis problem.
Ale ale ale... Superb a bezduchost? Vzdyt je to elegance sama dotazena do posledni spary u parkovacich senzoru. Kombik teda urcite. A strohost nemusi hned znamenat bezduchost. Podivej se na ty auta poradne. Ve spravny barve na spravnejch kolech. Kolikrat vetsi duch, nez u tech barokne-okazalejch vozitek.
Ano hrany a plochy, ale to musi byt prisosobene na interier a dizajnerom skody to nejde. Ano lebo je to najtazsie. ;-\
Vyzera to, ze Skoda nema dostatocne vybavenie na konstruovanie vozidiel, a konstrukteri su nekvalifikovani, co je hola skutocnost, najma z dovodu nizkych miezd.
Teda steri sa, a zisk sa odlieva do nemeckej vlady.
PS: Potrebuje Vision D siroky stredovy tunel, ked tam nema prevodovku? Pedale su prilis blizko, sedi sa nepohodlne s nohami pri sebe - vajcia sa mackaju a paria, Daewoo Tico to je lahoda!
Tebe je na internetu škoda, takový zneuznaný génius, ale je vás tu víc, tak nezoufej. 😉
[odkaz]
potom by som sa to snazil hranou topanky trochu obrusit,
naledovali by obcasne silne kopance,
a nakoniec by som ten tucny stredovy panel pri predaloch rozbil sekerou,
a vo volnom case vylepsil motorovou pilou.
>😁
[odkaz]
Červené pole (na tachometru!) už od 140 km/h. >😒]
takze by mohol byt aj vacsi co ak budes chciet urobit bio na seno a nechces...
>😁
To by aj slo, ale baterie nie, PRILIS TAZKY PREDOK by bol ty pako. :no😒br />
Davam si ta na hate list lebo dristas. :no:
Hruza uz na mna nereaguj.
Takze Ochcavka ma tucny stredovy tunel lebo z nej idu vo velkom robit ciste elektromobily. Pako.
"Pravda je takova ze ochcavka..."
Diky, tu nejde o nejaky zdravy rozum, ale to je uplne jasne vsetkym co jazdia autami, vredu ma byt priestor, neviem preco by som mal mat nohy tesne vedla seba, vsak je to neergonomicke a z vnutornych stran stehien su cievy... normalne sa takto nici zdravie, nie je to len komfort. Kazdy den hodiny v aute a po rokoch...
Banda uchylakov, ktora by pochvalila aj pripinacky na sedadle ma mimoriadne nizke IQ.jelito, baran atd. neviem preco na mna reaguje ked som im uz pisal ze ich nechcem 😄
Tak oni zavidia. >😁 >😁 >😁
Tvá enormní slaboduchost je zcela oslňující. Až se divím, jak takový člověk dokáže zapnout tak složitý přístroj, jako je počítač.
Nebo je vás na to víc (Čech a Slovák?)?
>😁
ale ty jsi asi cech ne? >😁