Design
...ľudia, že sa s tým dementom vôbec bavíte...
Nebláznite, čo keď je nízke IQ nákazlivé...?
Nebláznite, čo keď je nízke IQ nákazlivé...?
Zdravy rozum - odstranit! >😒] >😒] >😒]
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
chtěl jsem si ho dát na hatelist, ale nakonec by jsem se neměl čemu zasmát. ty jeho reakce sám na sebe jsou opravdu komické. Dokáže si klidně pětkrát reagovat sám na sebe.
navrhl něco tak bezpohlavního a beztvarého, jako je Vision D, pane Kabane? Připomíná mi to hranaté krabice ze sedmdesátých a osmdesátých let, nebo poslední dimenzi fordovského New Edge.
A to hovori zamestnanec Koncernu, ktory produkuje najbezduchejsie a najsterilnejsie auta na svete vratane dizajnovych paskvilov ako Fabia 2 a Superb 2?
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ale ale ale... Superb a bezduchost? Vzdyt je to elegance sama dotazena do posledni spary u parkovacich senzoru. Kombik teda urcite. A strohost nemusi hned znamenat bezduchost. Podivej se na ty auta poradne. Ve spravny barve na spravnejch kolech. Kolikrat vetsi duch, nez u tech barokne-okazalejch vozitek.
Tebe je na internetu škoda, takový zneuznaný génius, ale je vás tu víc, tak nezoufej. 😉
[odkaz]
Červené pole (na tachometru!) už od 140 km/h. >😒]
Tvá enormní slaboduchost je zcela oslňující. Až se divím, jak takový člověk dokáže zapnout tak složitý přístroj, jako je počítač.
Nebo je vás na to víc (Čech a Slovák?)?
>😁