Ekonomika
Jo auto s technikou a velikostí Golfu by mohlo pomoct. A hlavně s motory 2,0 TDI :no:
Na to snad (hned tak) NEdojde, ale na "sdílení" (nejprve dílů, poté platforem) jistě ano.. 😐
Ano, ano... VW Porsche postupně úplně "zničí", podobně jako to udělalo třeba s Lambem..., viz třeba "ultrakoncernový" Aventador. >😒]
:yes:
Takže to máme ze 4 příspěvků "k autům" 4 "pro" koncern 😉
Vy mate pre citroen nebo protikoncern 4500 tak to mam co dohanat 😉
Ale já se (narozdíl od vás, co své "koncernovwství"popírá ) k tomu že "doporučuji" a "chválím" některé modely/motory Citroën "hlásím" 😉
vy doporucujete a chvalite len modely citroenu (hlavne DS a nekolikrat omielanu 295k ds4) ale od koncernu nechvalite vobec nic
Ó neee! Svého času jsem tu třeba "silně" PROPAGOVALA (koncernovwý) VYNIKAJÍCí dvoulitrový benzín oproti průměrnému 2.0 TDi.. 😉
A řada DS se "prostě povedla" (+ chválím vozy s hydropneumatickým odpružením, u C5 tedy jen "vyšší" verze s motory 2.2 (150 kW) a 3.0 V6 HDi - "oslavovat" C1 spíše NEbudu 😄
PS: Ale jinak se svým názorem na p. PIËCHa NEtajím 😉
PPS: A koncernovwé vozy v česku "propagaci" věru NEpotřebují, jejich popularita, obliba a prodejnost je (čistě FAKTicky řečeno) VYŠŠí než jejich reálná kvalita 😄
A řada DS se "prostě povedla" (+ chválím vozy s hydropneumatickým odpružením, u C5 tedy jen "vyšší" verze s motory 2.2 (150 kW) a 3.0 V6 HDi - "oslavovat" C1 spíše NEbudu 😄
PS: Ale jinak se svým názorem na p. PIËCHa NEtajím 😉
PPS: A koncernovwé vozy v česku "propagaci" věru NEpotřebují, jejich popularita, obliba a prodejnost je (čistě FAKTicky řečeno) VYŠŠí než jejich reálná kvalita 😄
tu v6HDI som skusal je to nejake mdle.
PS: no predajnost a o tu ide najviac 😄
PS: no predajnost a o tu ide najviac 😄
ad PS: Panu PIËCHovi? To JISTĚ! (to je právě ono 😄
Já si ani hudbu nekupuji tu "nejprodávanější" vy ano? 😉
PS: "Mdlé" říkáte? To tak jen díky vrstveným sklům a odhlučnění a kultivovanosti vůbec působí 😄
(víte že v elasticitě C5 V6 HDi "rozdrtí" i docela svižný Golf GTi? 😉
Já si ani hudbu nekupuji tu "nejprodávanější" vy ano? 😉
PS: "Mdlé" říkáte? To tak jen díky vrstveným sklům a odhlučnění a kultivovanosti vůbec působí 😄
(víte že v elasticitě C5 V6 HDi "rozdrtí" i docela svižný Golf GTi? 😉
tu V6 som jadzil v C6 (nevim ci je to ten isty co v C5) ale oproti 530d to bolo o neco pomalsie a hlavne pocitovo.
PS : s tim GTI sa ani nedivim v6 ma vacsi krutak 😉
PS : s tim GTI sa ani nedivim v6 ma vacsi krutak 😉
V C6 býval (že prý NEJkultivovanější diesel vůbec) 2.7 HDi a teď rok (?) se tam dává jeho novější verze 3.0 HDi... (C5 je sice "víceméně" na podvozku C6, ale je přece jen menší/lehčí ŽIVĚJŠí - se stejným motorem 3.0 HDi který "umí" až 202 kW/600 Nm, ale tady je DOST "oříznutý" - nicméně i tak "brzdou provozu" spíše NEjste, na německé dálnici ani na výjezdu ze zatáčky na okresce.. 😉
Je pravda že motor "má na víc", je limitován jinak docela příjemnou ale "nedieslovou" japonskou automatickou převodovkou Aisin - a navíc 530d je věru "mocný" soupeř 😄
PS: Právě točivý moment je (kvůli převodovce) až "drsně" omezen (je stejný jako u "obyč. 4válec 2.2 HDi, tedy 450 Nm), na druhou stranu "plošší" křivku točivého momentu asi hned tak NEnajdete :yes: 😉
Vpodstatě "vždy", tedy od nějakých 1250-1300 ot. zabírá vůz/motor vpodstatě "stále naplno" - NEpůsobí to možná "dramaticky" (ale naměřené časy VŮBEC NEjsou špatné, resp. jsou "dost dobré"), plný nástup točivého momentu je VŽDY a STÁLE vlastně "okamžitý" , což je VELMi "příjemné" pro předjíždění... 😄
Je pravda že motor "má na víc", je limitován jinak docela příjemnou ale "nedieslovou" japonskou automatickou převodovkou Aisin - a navíc 530d je věru "mocný" soupeř 😄
PS: Právě točivý moment je (kvůli převodovce) až "drsně" omezen (je stejný jako u "obyč. 4válec 2.2 HDi, tedy 450 Nm), na druhou stranu "plošší" křivku točivého momentu asi hned tak NEnajdete :yes: 😉
Vpodstatě "vždy", tedy od nějakých 1250-1300 ot. zabírá vůz/motor vpodstatě "stále naplno" - NEpůsobí to možná "dramaticky" (ale naměřené časy VŮBEC NEjsou špatné, resp. jsou "dost dobré"), plný nástup točivého momentu je VŽDY a STÁLE vlastně "okamžitý" , což je VELMi "příjemné" pro předjíždění... 😄
Tady mne asi "neukecáte", myslím že Porsche se dařilo VÝTEČNĚ a spojení s vw mu NIJAK NEmůže prospět (když tak "uškodí") 😉
PS: Mně PIËCHovský "přístup" a praktiky prostě NE"chutnají"
[odkaz]
PS: Mně PIËCHovský "přístup" a praktiky prostě NE"chutnají"
[odkaz]
>😁 >😁 Co to má být za článek. Od tebe bych čekal, že se nad tímto autobulvárním škvárem jen zasměješ.
Když tohle bohužel NEní BULVÁRní zpráva - to je ofic. rozhovor pro Neue Zürcher Zeitung ;-\
PS: Kdyby vyhlásili že zvýší prodeje ... třeba SEATu, bude to pro značku znamenat jasné PLUS, když totéž vyhlásí u Porsche, je to skoro jistá "devalvace" značky (razantně zvýšit prodeje v "současném porfoliu" značky /a i to je dle "purističtějších" fandů už příliš široké/ prostě NEjde = přibudou nové modely/motory směrem "dolů" v lepším případě "do stran", tedy další menší SUV atp.)
JÁ z toho "nadšením věru NEšílím" - z mého pohledu je to plán (skorojisté) "devalvace" vynikající zaběhnuté (skoro)jen vynikající modely vyrábějící značky...
PS: Kdyby vyhlásili že zvýší prodeje ... třeba SEATu, bude to pro značku znamenat jasné PLUS, když totéž vyhlásí u Porsche, je to skoro jistá "devalvace" značky (razantně zvýšit prodeje v "současném porfoliu" značky /a i to je dle "purističtějších" fandů už příliš široké/ prostě NEjde = přibudou nové modely/motory směrem "dolů" v lepším případě "do stran", tedy další menší SUV atp.)
JÁ z toho "nadšením věru NEšílím" - z mého pohledu je to plán (skorojisté) "devalvace" vynikající zaběhnuté (skoro)jen vynikající modely vyrábějící značky...
Naprostej souhlas-hlavně s nadpisem Tvého příspěvku! Bohužel se to netýká jen Porsche... Stejnou chybu dělá třeba i BMW... Odklon od tradic směrem k masovosti a vyšším ziskům. Jakmile vše dojde do stádia, že image těchto automobilek začne být srovnatelná s mainstreamem, prodeje půjdou raketově dolů a horko,těžško se budou dostávat na svoji dávnou pověst... Pokud to vůbec přežijí... 😒
Mohl bych vypravet... ;-\
Proto zadne mensi SUV, zadne mensi Panamery, takhle to uz staci. Navic nova 911 se bude prodavat dobre.
Proto zadne mensi SUV, zadne mensi Panamery, takhle to uz staci. Navic nova 911 se bude prodavat dobre.
A co se týče Porsche, je to značka kterou (roky) MÁM (moc) ráda a (snad se pletu, ale...) domnívám se že její vlastnictvwí koncernem jí NEbude ku prospěchu (a jestli se pletu, budu JEN ráda 😉
PS: A ze tří či kolika vašich místích příspěvků jste mi jednou napsal "si pri*ebana" a jednou "choj do pi*e" - v obou případech jste se "stavěl za koncern vw" - tak PĚKNÝ DEN "koncernovwý fanoušku AVIROPe" 😄