Novinky
Že by konečně vzali na brigádu nějakého toho dizajnéra? Zatím dobrý... tak jim přeju, aby chtěl zůstat déle, než jen na brigádu...
Tak nějak nevím ,ale tyto auta mi na cestách připadají jako obludy.Ale kdo si to koupí je to jen jeho věc. :no:
Hodně dlouho jsem si říkal totéž. Teď, když 3/4 naší silniční sítě připomínají Berlín v 45., začínám pohnutky ke koupi chápat. I když důvody k jejich pořízení bývají většinou trošku jiné. 😉
Přesně tak...stále jsem odpůrce SUV,protože praktický smysl je nula, ale s ohledem na rozmlácené silnice a možná i jako malou ochranu proti šílené agresivitě bych to asi zkousl...BTW:tahle CR-V vypadá fakt dobře...na pohodové ježdění stačí dvoulitrový benzín, stejně jezdíme už víc jen v kolonách :no:
...maska a přední světla teda nic moc, ale to se ještě před produkcí trošku poupraví (doufám) a snad k lepšímu. Jinak mi přijde, že by z toho nakonec mohlo být pohledné auto 😄
Fujtajbl co to má za hnusnej baťoh na zádech. Silně mi to připomíná nějakej SangJong kyrong nebo jak se ten hnus jmenoval.
[odkaz]
[odkaz]
Je potřeba si odmyslet ten výrazný bodykit a obří kola, což vizáži hodně pomáhá, ale pěkné auto to určitě bude i tak. Snad to nezkazili zezadu, ale špionážní fotky naznačují, že ne.
O 7místném interiéru se opravdu spekuluje, technika je zatím s výjimkou dieselů velkou neznámou. Diesel se často prezentuje jako klíčová motorizace, faktem ale je, že u CR-V je to s benzinem půl na půl, takže je to jen poloviční pravda. 😉 Pokud zůstane u benzinového R20, asi se dočkáme klasiky +3 k, -,03 l, od příštího roku ale mají přijít benzinové motory nové generace, takže je pravděpodobnější, že motor pro CR-V bude úplně jiný, i když kubatura asi zůstane.
S tím benzinem to sice zní logicky, ale faktem je, že se opravu poměr benzin/diesel pohybuje kolem 50:50, takže jakkoli se ti to zdá nepoužitelné, trh to vidí jinak. A ačkoli na tom není benzinové CR-V dynamicky kdovíjak, něco na tom bude. Otec už bohužel také podlehl SUV módě (prý to fakt potřebuje >😁 ) jezdí s CR-V v rozmezí 7,6-8,0 (někdy i 7,4) litry, což je na úrovni dieselu a pořízení nafty se mu nevyplatí ani provozně, ani z hlediska komfortu. Na vibrace i-DTECu prskal i přes obecně velmi slušnou kultivovanost toho motoru a provedená vylepšení verze po f/l.
Je logické, že foukaný motor by byl pro takovéto auto ideální, ale je otázkou, co v téhle oblasti Honda vůbec chystá.
S kytičkami těžko říct. Logicky by taková asi být měla, přece jen je to nejprodávanější malé SUV v Americe, ale nějak nevím, jestli něco takového existuje. IMA se omezila na motorovou řadu L s 1,5kou jako top kubatura a mám pocit, že plug-in hybrid bude pro auta na platformě Accordu...
To je "trošku" jiná liga než třeba benzínový Peugeot 4007,Ford Kuga...
Proto pristi rok prodavam a kupuju novou X3