Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Honda CR-V Concept: První obrázek budoucí generace

24 komentářů

Zbysek01
I kdyz se jedna o motor Honda tak atmosfericky mototr s takovym vykonem se do takoveho SUV nehodi. to chce minimal 3,0l
praptak
Ano, jel a na běžné svezení ten motor stačí.
praptak
Ve Vašem případě jde spíše o pocit nedostatečného výkonu, ne o způsob plnění. Taková X3 😁rive28i je fajn. 😉
twistedTSD
Upřímně řečeno, trochu mi to připomnělo Pontiac Aztek. 😄
Zbysek01
Mám CR-V(2007) ve 2,0 benzinu, Honda motory jsou super, ale do aut o tridu niz. Na tohle auto je to slaboucke. Ocenil bych misto 110 kW tak 150 kW. S takovym nastavenim a jeste pouze 2 motorizaci na vyber bude novy CR-V hrat porad druhy housle.

Proto pristi rok prodavam a kupuju novou X3
Choochoo
Prave ze treba me ta maska a predni svetla prijdou jako hodne dobry. Uz jsem dlouho nevidel nic tak propracovanyho. Za me :yes:
kexxik
jel jsi někdy s motorem Honda?
To je "trošku" jiná liga než třeba benzínový Peugeot 4007,Ford Kuga...
6B6
Přesně tak...stále jsem odpůrce SUV,protože praktický smysl je nula, ale s ohledem na rozmlácené silnice a možná i jako malou ochranu proti šílené agresivitě bych to asi zkousl...BTW:tahle CR-V vypadá fakt dobře...na pohodové ježdění stačí dvoulitrový benzín, stejně jezdíme už víc jen v kolonách :no:
King
Hodně dlouho jsem si říkal totéž. Teď, když 3/4 naší silniční sítě připomínají Berlín v 45., začínám pohnutky ke koupi chápat. I když důvody k jejich pořízení bývají většinou trošku jiné. 😉
Kasprik
Fujtajbl co to má za hnusnej baťoh na zádech. Silně mi to připomíná nějakej SangJong kyrong nebo jak se ten hnus jmenoval.
...maska a přední světla teda nic moc, ale to se ještě před produkcí trošku poupraví (doufám) a snad k lepšímu. Jinak mi přijde, že by z toho nakonec mohlo být pohledné auto 😄
Guttalax
Tak nějak nevím ,ale tyto auta mi na cestách připadají jako obludy.Ale kdo si to koupí je to jen jeho věc. :no:
Dinar
V suv? Jel jsi někdy nejakym?
Kvasoň
Že by konečně vzali na brigádu nějakého toho dizajnéra? Zatím dobrý... tak jim přeju, aby chtěl zůstat déle, než jen na brigádu...
praptak
Buďme rádi za atmosférické motory.
Choochoo
Je podle me otazka orientace na vynosnejsi trhy. Me se osobne predek libi hodne,. zadek uvidime. Je to neco jako vw s pasatem, ten me prijde zase moc cinsky. Myslim, ze tam bude hlavne smerovat.
Mě to přijde moc americký...
King
Když uvážíme, že i dnes je CR-V jedno z největších středních SUV na trhu, větší je snad jen Outlander&Co., pak je další zvětšení dost překvapující krok, je možné, že nám tu vzniká prostor pro návrat auta velikosti HR-V, na ambicích se ale určitě nic měnit nebude.

S tím benzinem to sice zní logicky, ale faktem je, že se opravu poměr benzin/diesel pohybuje kolem 50:50, takže jakkoli se ti to zdá nepoužitelné, trh to vidí jinak. A ačkoli na tom není benzinové CR-V dynamicky kdovíjak, něco na tom bude. Otec už bohužel také podlehl SUV módě (prý to fakt potřebuje >😁 ) jezdí s CR-V v rozmezí 7,6-8,0 (někdy i 7,4) litry, což je na úrovni dieselu a pořízení nafty se mu nevyplatí ani provozně, ani z hlediska komfortu. Na vibrace i-DTECu prskal i přes obecně velmi slušnou kultivovanost toho motoru a provedená vylepšení verze po f/l.

Je logické, že foukaný motor by byl pro takovéto auto ideální, ale je otázkou, co v téhle oblasti Honda vůbec chystá.

S kytičkami těžko říct. Logicky by taková asi být měla, přece jen je to nejprodávanější malé SUV v Americe, ale nějak nevím, jestli něco takového existuje. IMA se omezila na motorovou řadu L s 1,5kou jako top kubatura a mám pocit, že plug-in hybrid bude pro auta na platformě Accordu...
Dinar
XC60 se nabízí, ale celkově je to povedený mix současného cr-v s potřebou většího prostoru. Zůstane-li ambice téhle hondy na pomezí středních SUV, pak i dvoulitrový dýzl bude stačit, o benzinech bych ani nespekuloval, pokud nebude s turbem, pak je pro tuhle třídu nepoužitelný. Ale docela bych si troufnul tipnout, že tu bude i verze s lovením kytiček, mám dojem, že honda už snad žádnou svou modelovou řadu nemůže nechat "neekologickou". 😉
King
Už u dvou předešlých generací jsem slyšel řadu názorů, že CR-V vypadá jako Volvo, takže bych to moc nehrotil. 😉 Ale tady ty zadní světla evokují XC60 dost, to je pravda, ale řekl bych, že z téhle fotky je jasně vidět, že zženštilé volvo to nebude. XC60 se mi mimochodem líbí, a to nejen vzhledem. 😄
King
Také se mi líbí, trošku jsem se bál, s čím úchylným že zase přijdou, na Kamenožroutovi sice oceňuji jeho specifický vzhled, ale u spousty lidí vyvolává stále nevoli. Tohle je krok správným směrem - zachování ducha auta, ale současně posun k obecně přijatelnější líbivosti, aniž by to byla nuda.

Je potřeba si odmyslet ten výrazný bodykit a obří kola, což vizáži hodně pomáhá, ale pěkné auto to určitě bude i tak. Snad to nezkazili zezadu, ale špionážní fotky naznačují, že ne.

O 7místném interiéru se opravdu spekuluje, technika je zatím s výjimkou dieselů velkou neznámou. Diesel se často prezentuje jako klíčová motorizace, faktem ale je, že u CR-V je to s benzinem půl na půl, takže je to jen poloviční pravda. 😉 Pokud zůstane u benzinového R20, asi se dočkáme klasiky +3 k, -,03 l, od příštího roku ale mají přijít benzinové motory nové generace, takže je pravděpodobnější, že motor pro CR-V bude úplně jiný, i když kubatura asi zůstane.
Lukiin
Vypadá moc dobře, tohle je moje další auto....moooc se na něj těším. Je jen trochu škoda, že se fakt blíží tomu zženštilýmu volvu.....
6B6
nevypadá špatně, něco málo ze špionážních je tady
[odkaz]
[odkaz]
augustin
Mnohi ju budu urcite uz dopredu kritizovat pre jej "nafuklost" ako u Sportage, ale mne sa paci :yes: