Design
Je to optimalizace loga pro komunikaci. Logo se neměnilo! Pouze se změnilo jeho ztvárnění na papíře, konkrétně znázornění chromu na logu.
Rozumnému dojde, že vše co "změnili", je úhel dopadu světla na chromované části loga. Změnilo se stínování, které je nyní čitelnější pouze u na papír reprodukovaného loga. Nic jiného. Barvy, chromované části i 3D tvar loga je pořád stejný.
A koukám, někdo to bere jako senzaci.
Doufám, že až do nějakýho katalogu nafotí Fábiju při západu slunce, tak ji nějakej fiškus označí taky za fejslift. >😁
A koukám, někdo to bere jako senzaci.
Doufám, že až do nějakýho katalogu nafotí Fábiju při západu slunce, tak ji nějakej fiškus označí taky za fejslift. >😁
To len dokazuje, ako je to logo neprofesionálne navrhnuté. Na aute bude vyzerať fajn, ale to je iné. Jeho grafická podoba je prinajmenšom lacná! :no:
Teď už proti novému logu nemám výhrady. Stačilo málo, a vypadá mnohem lépe. :yes:
Podle ankety lze s 99% úspěšností odhadnout, že server auto.cz z 15,3% navštěvují slovenští uživatelé internetu >😁 (viz hlasování pro "5")
Je docela divne a trapne, ze v tak kratkom case museli spravit retus__kedze zmena loga je dlhoplanovana zalezitost...
No je mi jedno ako bude logo skody vyzerat...
Stale bude povazovana za submisivnu automobilku a posluhovacom pre vw...
No je mi jedno ako bude logo skody vyzerat...
Stale bude povazovana za submisivnu automobilku a posluhovacom pre vw...
U Skody bychom radeji uvitali vetsi MPV na platforme Superbu 4x4
škodu nevytrhne. Chtělo by to spíš zapracovat na samotném designu jejich vozu. Krom supa je to nuda. Pěkna byla jěště ta octavia před fl ostre rezana kapota a agresivní světla. Ta současná s infantilním předkem a světly jako na renaultu thalia nebo suzuki sx4 se me tak už nelibi a chybi pd a fsi taky skoda.
Novou agresívnější octavii s trochu jinou koncepci zrusit roomster nova hezčí fabie a bude to fine
Novou agresívnější octavii s trochu jinou koncepci zrusit roomster nova hezčí fabie a bude to fine
Nový design webu se mi vůbec nelíbí. Přijde mi, jako by to dělal středoškolák před 10lety. Logo celkem hezké, ale ta linka kolem něj a pak to menu. Nevim nevim. Nejsem designér, ale tohle bych si na web nedal. Leda jako vývojovou verzi.
Pokud by bylo vice fotek kde je logo napasovano na ruznych aut od Skody v cetne barevnych odstinu, tak ano. Ale takove hodnoceni je na lopatu.
Edit. Ted mi doslo, ze te mohla zmast ta formulace "...a to uz v odladene podobe". To bylo mysleno tak, ze ho zverejni az v te odladene podobe, ne ze ho v ni zacnou davat na auta.