Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: BMW 1 M vs. M3 CSL na okruhu: Kdo je lepší?

Může být nové BMW 1 M Coupé na Severní smyčce rychlejší než starší BMW M3 CSL?
Zpět na článek
4. 8. 2011 10:22
Veľmi dobrá jazda!
Je vidieť, že šofér očividne má už niečo na okruhoch odjazdené. Išiel fajn a byť trať širšia, tak by ho pravdepodobne predbehol už skôr. V porovnaní s konkurentom však pre 1M výborný výsledok a pre očí veľmi príjemné. Páčilo sa mi hlavne, že interiér 1M si ani nevrzol, čo u BMW zas taká samozrejmosť nie je... Ale BMW 1M :yes:

PS: niekde v prvej polovici sa to Porsche pekne nasralo asi po tom čo ho predtým predbehli...
Rozbalit vlákno
3
Avatar - mustafa
4. 8. 2011 10:30
Re: Veľmi dobrá jazda!
To si nemyslim... Řekl bych, že s CSL prvních pár zatáček nejel naplno, protože neměl zahřátý gumy. Po chvilce už 1M tolik nedotíralo a řekl bych, že by i ztrácelo, kdyby nebyl provoz. Viz to Porsche... Taky bych řekl, že chtěl alespon trošku zahřát gumy, než na to šlápnul.. Pro mě vede furt CSL..
4. 8. 2011 11:42
Re: Veľmi dobrá jazda!
je to možné, ale takisto ako to, že aj napriek nižšiemu výkonu je 1M aj menšia ľahšia a obratnejšia... ťažko povedať, na plnohodnotné porovnanie by na každom z týchto áut jednotlivo musel ísť iba jeden rovnaký profesionálny závodný šofér, na voľnej trati, na plno a na čas a najlepšie výsledky porovnať... to by malo väčšiu výpovednú hodnotu... ale aj tak mi bol výkon 1M celkom sympatický
Avatar - Ham.
4. 8. 2011 17:37
Re: Veľmi dobrá jazda!
Dobrá reklama na Porsche, přehnal se kolem nich jak střela