Novinky
z Defenderu se nesmí stát auto s nějakým univerzálním podvozkem, ale musí zůstat nadále pravým off-roadem. Nějaká unifikace mi zavání tlačení konstrukce odvozku k SUV.
............ a přesně tam patří se všemi svými Euronormami. Nechci tady používat výraz, který by musel být vyhvězdičkován, ale předpokládám všichni známe protipól úst při zpracování potravy člověkem 😉 . A přesně tam všichni ti cancalové patří. Dusí nás tady v Evropě různými nařízeními, daněmi a příplatky za eko eko eko. Čína, Indie a Afrika - tam by asi namaštění panáčci s kravatkami či transparenty Greenpeace nebo hnutí Duha dopadli jako srandisti v Modravě akorát s tím rozdílem, že by je v Africe předhodili lvům a v Číně je shodili do přehrady. Teď, když pomalu začíná prosakovat, že celý ten bordel okolo globálního oteplování je vlastně jeden obrovský podvod a kasička na peníze, tak jsem zvědav, co vymyslí.....
Je zvláštní, že je nevidím nikde demonstrovat, když se někde válčí - tam se vyprodukuje tolik jejich oblíbeného plynu..... Proč by jejich snažení měla padnout za oběť i taková ikona jako Defík? Vím, vím, není to vůbec vzor dokonalosti, ale je náádhernej....
Je zvláštní, že je nevidím nikde demonstrovat, když se někde válčí - tam se vyprodukuje tolik jejich oblíbeného plynu..... Proč by jejich snažení měla padnout za oběť i taková ikona jako Defík? Vím, vím, není to vůbec vzor dokonalosti, ale je náádhernej....
Pokud Defík zkončí tak to nebude kvůli emisním normám, protože nevěřím že je problém do něj zabudovat motor Euro 6, tak jak v minulosti motory všech emisních tříd níže. Zabít jej může jen nízká poptávka nebo rozhodnutí výrobce, emise určitě ne.
Ale živ. prostředí je třeba si chránit, hlavně proto, že auta smrdí lidem nejblíže. Ale je jasné že se to nesmí hnát do extrému: biopaliva, fotovoltaika, částečně i částicové filtry atd.
Ale živ. prostředí je třeba si chránit, hlavně proto, že auta smrdí lidem nejblíže. Ale je jasné že se to nesmí hnát do extrému: biopaliva, fotovoltaika, částečně i částicové filtry atd.
Souhlasím s tebou, že pokud se DEF změní bude to tím, že to udělá výrobce a ne EU se svou demetní Ekopolitikou.
BTW jen pro zajímavost, flotila lodí jednoho nejmenovaného velkého rejdaře nadělá víc emisí než všechna osobní auta na světě, jenže většina zboží se dováží z Asie a nějak se k nám dostat musí >😁 a taky ekoterorizovat automobilky a řidiče je vždy jednodušší >😁
BTW jen pro zajímavost, flotila lodí jednoho nejmenovaného velkého rejdaře nadělá víc emisí než všechna osobní auta na světě, jenže většina zboží se dováží z Asie a nějak se k nám dostat musí >😁 a taky ekoterorizovat automobilky a řidiče je vždy jednodušší >😁
máš pravdu v té poptávce - ale pokud vůz mírně zmodernizují, tak si ho udrží. To, co mi na opravdu terénních vozech vadí je to, že díky EUnormám do toho cpou čím dál více kurvítek, kdy to auto zastaví ne kvůli mechanice, ale kvůli elektronice.....
Přírodu chránit - jistě, ale když už je z toho jen byznys a tím globální oteplování bezesporu je - a dovede se to k dokonalosti jako zástěrka pro různé "eko" daně a sazby - tak je to už trošku moc..... a níže o těch lodích - svatá pravda........
Přírodu chránit - jistě, ale když už je z toho jen byznys a tím globální oteplování bezesporu je - a dovede se to k dokonalosti jako zástěrka pro různé "eko" daně a sazby - tak je to už trošku moc..... a níže o těch lodích - svatá pravda........
Jo to je pravda, že pracovní stroj by měl být co nejjednodušší a ne přetechnizovaný a přeelektrizovaný.
Def byl pro mě dlouhá léta ikona (to samozřejmě je a zůstane). Když jsem si ho, možná i trochu jako splnění snu z mládí, pořídil, (nový,2.5D, devadesátka, tuším v roce 199😄 pochopil jsem, že ikonám se musí hodně odpouštět.
Exhalace opravdu asi nebudou ten hlavní problém. Tady ale už vařím z vody, konkrétně nevím nic. Jen mě napadají předpisy o střetu s chodci, losí testy a uvnitř se při ráně taky hned přizabijete nebo alespoň přijdete o nohy.
Tady už žádná modernizace moc nepomůže, ale kdyby se to náhodou povedlo, tak už to nebude Def.
Já, kdybych byl ředitel zeměkoule, tak ho pro těch pár nadšenců nechám žít tak, jak je. Ať je ten svět pestřejší. Zrovna jako třeba Focuse RS a podobná auta, která jsou zabíjena a nebo už zabita Eury 5,6 a pak 7,8,9....... . Těch pár Defenderů, Corvett, Focusů a jim podobných nesmyslů, ale krásných nesmyslů, naši modrou planetu určitě nepošle do ....... nebo někam do oblasti Proxima Centauri.
Bohužel, světu vládne byznys a to je jak to oteplování-neoteplování tak celá slavná ekologie v pojetí předpisů Euro x a pod.
P.S. ty lodě, jasně a co třeba ten půlroční pšouk ropy v mexickém zálivu?
Exhalace opravdu asi nebudou ten hlavní problém. Tady ale už vařím z vody, konkrétně nevím nic. Jen mě napadají předpisy o střetu s chodci, losí testy a uvnitř se při ráně taky hned přizabijete nebo alespoň přijdete o nohy.
Tady už žádná modernizace moc nepomůže, ale kdyby se to náhodou povedlo, tak už to nebude Def.
Já, kdybych byl ředitel zeměkoule, tak ho pro těch pár nadšenců nechám žít tak, jak je. Ať je ten svět pestřejší. Zrovna jako třeba Focuse RS a podobná auta, která jsou zabíjena a nebo už zabita Eury 5,6 a pak 7,8,9....... . Těch pár Defenderů, Corvett, Focusů a jim podobných nesmyslů, ale krásných nesmyslů, naši modrou planetu určitě nepošle do ....... nebo někam do oblasti Proxima Centauri.
Bohužel, světu vládne byznys a to je jak to oteplování-neoteplování tak celá slavná ekologie v pojetí předpisů Euro x a pod.
P.S. ty lodě, jasně a co třeba ten půlroční pšouk ropy v mexickém zálivu?
Jákákoliv modernizace je pro toto auto krokem k horšímu ;-\
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
😁DDDDD Jel jste někdy v defíku (dlouhém) obsazeném 12 osobami s nákladem bagáže na střeše v terénu. Jak si to tak pravidelně bafá a nerozháže ho ani kámen, ani jáma, ani větve ani křoví, ...? Nejel. Tak nevíte o čem mluvíte. Prohánět se po městě se zvednutým Cayenem umí každý pitomec, ale to, co zvládne defík, zvládne jenom defík.
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
toto je dokonalost 😉
Jen jedinou připomínku: kup si nového, za ty nesmyslné peníze, povinně v tom vrcholném komfortu navážno rok nebo dva denně jezdi, v létě upečenej, v zimě zmrzlej, celý rok vyskákanej, řádně ho servisuj (na to si ale připrav prachy) a pak napiš, jestli to je dokonalost.
ono je to totiz offroad a nie je to na zhyckane ceske zadky >😁 , na to predsa mame X6tky a dalsie ine monstra
jazdim vo felde a nie so mani uvareny ani uzimeny ako je to mozne?
zeby som nebol tak rozmaznany?
zde o něco níže.
Bez urážky a jakékoliv jízlivosti z feldy do Defendera skočit můžeš. Trochu méně komfortu zato víc hluku, rychlost a spotřeba podobná. Budeš stylovej, opravdu hodně projedeš a jak tě tak pozoruji, měl bys z něj dlouho velkou radost.
A ojetý se pořád dá prodat, řekněme, mírně nadstandardně, oproti normálním autům.
Jo, jo, ty budeš ten správný pacient. Ty bys mu všechno odpustil.
Co je železné opravdu "hrdzavie", ale toho železa je tam zase dost.
Ale legenda to je.