Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Český trh v červenci 2011: Kia Picanto ovládla segment mini

13 komentářů

3_diamanty
KIA :yes😒br />
este ked sa rozbehne RIO a o rok novy CEED tak to bude sleha :yes:
ponco84
z kaluze pod odkvap.... :no:
kari.laz
:no:
Starfighter
Vzhledem k tomu, že už 20.srpna se má představit VW UP/Lupo (a zřejmě i deriváty Škody a Seatu) a příští rok A-Entry, tak to zase taková šleha nebude.
Dixik2
A-Entry bude na jaře 2012 :-!
igor77
bohužel ano, bude to šleha
augustin
Uz som s nou siel a z cesty mam velmi, velmi dobry dojem :yes: :yes: . Interier sa podaril a i priestorovo v ramci triedy sa mi zdalo Picanto super. Skoda, ze ta predna maska....trosku prekomplikovana. Je to asi jedina Kia, ktora sa mi nejak nepaci ale prajem jej vela uspechov. Kia :yes:
bullock
Souhlasím se vším. Hlavně bych vyzvednul jízdu - ta "holčička" skvěle "běhá" (jel jsem tedy jen cca 15 km).
TommII
za měsíc... To je teda bombice 😄 To vypadá na superhyper sporťák v limitovaný edici...
Guttalax
😉 No a když to chytnou ze předu a ze zadu traktory a nátáhnou ,tak vznikne Ryjo!!! >😁 >😁 Z těch malých zachrapů vypadá jako týnejdžr,ale s tou tlamou to ***i >😁
kari.laz
půl auta tvoří přední nárazník.
Jinoch123
A není tomu tak náhodou i u Peugeotu 107? 😉
bullock
On to píše do každé diskuze (o Picantu). V reálu to tak těžkopádně nepůsobí, ale osobně bych třeba ta světla zjemnil - zúžil. Jinak máš pravdu s P107. Ono každé auto v této třídě bude muset mít příď takto nafouklou kvůli bezpečnosti.