Novinky
Prave vdaka Banglovi - asi zaplateny agent z Ingolstadtu >😒] je na tom Audi momentalne tak dobre...ta E65 :no: :no: :no: a to uz aj teraz som cital jednu recenziu v nejakom nemeckom casopise na jazdenu 7-E65, nadpis znel cca: image - Top, technisch Flop - alebo tak nejako, a fakt 2/3 clanku boli vymenovavanie fakt castych poruch a problemov...
No ono ten Fl nech uz dopadne ako chce, v kazdom pripade pre mna je BMW 1 z najkontraverznejsich automobiliek: nechcem tu pisat vsetky jej vyhlasenia, ale ked uz tu mame tu 7mu : 7 je limuzina a do limuziny patri zadny nahon :-!
Toto bolo tak cca 6 rokov dozadu...a kolko 7xx Xdrive-vov tu dnes mame ?!
A vobec, kaslem na to, A8 to neohrozi >😒] ani 777 Faceliftov >😁
No ono ten Fl nech uz dopadne ako chce, v kazdom pripade pre mna je BMW 1 z najkontraverznejsich automobiliek: nechcem tu pisat vsetky jej vyhlasenia, ale ked uz tu mame tu 7mu : 7 je limuzina a do limuziny patri zadny nahon :-!
Toto bolo tak cca 6 rokov dozadu...a kolko 7xx Xdrive-vov tu dnes mame ?!
A vobec, kaslem na to, A8 to neohrozi >😒] ani 777 Faceliftov >😁
Tak ale nabízí se otázka, jestli to byla změna k lepšímu, nebo k horšímu? Když si to rozebereš, tak nejvíc provokovala právě sedma E65. Co se týče prodejů, tak o propadáku hovořit nelze, co se týká stylu, ano, tady byly žhavé diskuze v tehdejší době, ale dnes znám spousty lidí, kteří tehdy byli proti a dnes je pro ně tento design výkvět modernosti. Další Bangeleho modely jako E60 nebo E9X (ta byla a je neumírněnější) byly opět trháky. X3 E73 (?) byla průkopníkem a na nezájem si taky nemohla stěžovat. Ať se na to dívám jak chci, tak úspěšná éra z obchodního hlediska to byla. V rámci designu se budou stále vést žhavé diskuze, nicméně si myslím, že to bylo ku prospěchu věci 😉
911, to je ikona, jiná liga s obrovskou historií, tady není o čem 😉
911, to je ikona, jiná liga s obrovskou historií, tady není o čem 😉
Tak aspoň na tom závěru jsme se shodli... 😉
Pro mě je přínos Bangla minimálně rozporuplný a změna by měla být celkově (pokud možno) k lepšímu, změna jen pro změnu je obvykle špatně..., třeba design 911ky neomrzel ani po tolika letech.
Pro mě je přínos Bangla minimálně rozporuplný a změna by měla být celkově (pokud možno) k lepšímu, změna jen pro změnu je obvykle špatně..., třeba design 911ky neomrzel ani po tolika letech.
Tak buď jenom záměrně poutají k faceliftu pozornost a nebo budou i nějaké ty změny technické. Já bych řekl, že to bude obojí 😄
Jsou pryč. Ono vše se vyvíjí a jde s dobou a dělat pořád to samé by byla nuda. I když dokonalosti jako byl styl designu E39 či E46 by byly příjemné, po čase by to omrzelo. S odstupem času jsem moc rád za Bangeleho éru. Osvěžilo to design celé řady BMW a odpoutalo to jejich design od určité sterility. A po čase je to nádhera, např. barokní křivky sedmy E65 budou i po letech in.
K nové sedmě. Ta se mi vždy líbila a facelift ani po vzhledové stránce není moc třeba, ale taky bych se přimlouval za zmenšení ledvin a něco provést s tou zadní lištou, v tomhle jsme za jedno.
K nové sedmě. Ta se mi vždy líbila a facelift ani po vzhledové stránce není moc třeba, ale taky bych se přimlouval za zmenšení ledvin a něco provést s tou zadní lištou, v tomhle jsme za jedno.
Predok ej dobry, zadne svetla a lista nei su idealne ale budis.
Nechapem ale naco musia chodit s tymi faceliftovanymi autami po cestach a maskovat ich. Ved ine svetla alebo naraznik hadam netreba testovat na cestach?..
Nechapem ale naco musia chodit s tymi faceliftovanymi autami po cestach a maskovat ich. Ved ine svetla alebo naraznik hadam netreba testovat na cestach?..
S ledvinama a zadními světly souhlas, kde jsou časy |"nerozpláclých 3D" předních partií typických pro BMW...
Změny budou spíš ty technické, designové minimální, trochu upraví nárazníky, aby se neřeklo, že nejde o fl, a hotovo. Já bych trochu ubral na vertikální velikosti ledvin a o kousek zmenšil zadní světla, resp. změnil jejich tvar. Ale to není ve stylu faceliftů bmw, takže to zůstane, jak je. 😉
No a 5dv. 1er HB to byla designová "tragédie", to auto mohlo mít klidně třeba logo Hyundaie a nikdo by se nemohl divit (myslím vnějšímu designu). Síla značky BMW je ale tak velká, že i auto s tímto designem se nakonec relativně prosadilo... To že se E60 a jiné Banglecars prodávaly poměrně hodně slušně, nemusí být jeho designem, ale spíš značkou BMW jako takovou, Bangle svým způsobem nepřímo pracoval i pro Audi. 😉