Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Infiniti JX: Sedmimístný crossover proti Audi Q7 a Mercedesu GL

28 komentářů

pelikoš
rád bych ragoval,ale ve třetí větě si doslova odporujete,tak to radši nechám... :-!
pelikoš
na konci je velké i
kosmonaut
infinitl?
PeterLuk
Velmi pekne auto. 😄 :yes:
Svjou dlzkou mi pripomina Audi Q7. Ten C-stlpik sa mi paci... 😉
krultheking
lovit v techto vodach, tak beru r-classe
krultheking
aby vam nepraskla cevka, hosi 😉
Pekelná Micinka
Pane Pelikán, a vy už jste to JX viděl?? Poměr plech - sklo neřeším, pokud auto jako celek funguje. Q7 se mi nijak zvlášť nelíbí a ani nárůst prosklených ploch by to nezměnil, u Q7 naopak. V téhle třídě u mě vede MB GL.
pelikoš
jo,oznámkoval bych to rovněž na jedna a ještě bych ji podtrhnul >😁
pelikoš
ta maska je skvělá.ani malá,ani velká zkrátka akorát a je mirně negativní,což je nádhera...
pelikoš
však ta QX taky není k zahození.pořádný kus auta 😉
pelikoš
přesně 😉 proti q7 je obrovský rozdíl v tom,že infi odlehčuje ta větší plocha prosklení
pelikoš
kdy už se konečně naučíte psát infinitI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pelikoš
no q7 je proti tomuto velký hnus.infiniti má vyvážený proporce,audi má obrovský nepoměr plechu a skla,mně se infi velmi líbí
boost.
Google Translate nepoužívám, když už, tak mám slovník v mobilu a na slangové a zkomolené výrazy mám urbandictionary.com :yes:
WildWave
Kto hlada nieco vacsie ako FX a krajsie ako QX, ma jasno 😄
WildWave
Reagoval som "na vecnost" anglicane :-!
Pekelná Micinka
A to je dobře, nebo špatně? >😁
lowkick
na tohle google nestačí, co?
lowkick
Ano a jsi to ty..."nekonečný autobus" drž se slovenštiny 😉
boost.
Anglicky rozhodně umím víc. 😉 To by se to INFINITI muselo jmenovat Eternity, aby ti ten "vtip" trošku vyšel 😉
WildWave
Oproti Quasimodovi je toto Junak 😄
WildWave
...mozno si tu niekto, kto si mysli, ze vie anglicky, pletie infinity a eternity 😄
-TEAC-
Za mě 1+ :yes: Autobus ale moc pěknej!
lowkick
možná, kdybys uměl anglicky víc než "pleasesmile"...tak potom MOŽNÁ bys to pochopil, ale spíš ne... 😄
hihihi
INFINITI tedy mohlo vice zabodovat, zepredu obluda, zezadu Mondeo, interier mozna za jedna, uvidime v realu...i kdyz u nas to bude ojedinela zalezitost.
boost.
INFINITI, propána...

Vypadá to sice jako autobus, ale nijak mně to nevadí. Aspoň, že to má nějaký prosklení. Dnešní auta jsou jako tanky... 😄
lowkick
Přesně :yes: Já, přestože audipositive, jsem vždy odsuzoval Q7 za autobusoidní profil a design celku...teď však vím, jak vypadá skutečný nekonečný autobus s maskou náklaďáku...tohle infinity snad odejde na věčnost brzy >😒]
Pekelná Micinka
No je to takovej autobus a ze zadobočního pohledud to má takový čínský odér.. Tak snad raději Q7.