Novinky
Koukám, že ta přezdívka, kterou tomuhle autu dali v Top Gearu platí... Auto, který neustále vymýšlí nový a nový způsoby, jak zabít řidiče 😄 ... Tentokrát koukám, neuspělo a spáchalo harakiri 😄 ...
dietmar
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Takovejch komplexů na jednom místě 😄
NEsmysl, stejně dopadne klidně mladík v "čemkoli" s motorem 1.4 - když PODcení výši vzorku na pneu a PŘEcení rychlost v km/h 😄
ty jsi zase díky politickým kontaktům dostal místo mozku piliny, s těma můžeš taky podnikat.
Autí je škoda, divím se, že to bylo bez zranění. Ne nadarmo bych si klidně vystačil s GTB, tolik vraníků na jedné nápravě... Ten zvuk je prostě opojný a když se člověk nechá omámit, tak má zhruba 5 vteřin, do chvíle jako je tato.
To mně by stačilo klidně i něco mnohem slabšího než GTB. Jestli je ale starý pán ekonom, určitě si dobře spočítal, že je lepší si připlatit za edici s limitovaným počtem kusů. Bohužel, transakce se nezdařila 😄
..to je fakt celkem o držku
Jasně, kdyby to dali tobě, 18ti letému klukovi, tak se nic nehohlo stát, že... >😁
Tohle není zdaleka o věku, ale hlavně o rozumu a zkušenosti...
Tohle není zdaleka o věku, ale hlavně o rozumu a zkušenosti...
však v poho myslel jsem to jen tak kdo na to zareaguje an můj věk >😒] 😄 já sám bych si to nekoupil ja na začátek bych bral něco jako peugeot 206 nebo tak něco malyho 😄
Něco malýho jo, ale zrovna P206 raději spíš ne... 😉
proč myslíš? mě se to zdá jako pěkné autíčko 😄 navíc by mě stačila klidně i 1.4, o 75 koních jen tak na to dojíždění nic na závodění jen se naučit jezdit a pak si koupit něco lepšího 😄 ja zase nechci nic neměckýho to se mi zase nelíbí totiž
No právě to je přesně ono, je to jen pěkné/líbivé autíčko, ale jinak (mírně řečeno) pouze průměrné, samozřejmě myslím už tehdy, ve své době, ne tak teď. Vytáhni si od někud dobové srovnávací testy s P206, prostě věčně poslední, poráželi ho prakticky všichni (a právem), včetně jeho domácí konkurence... 😉
si přiznejme, že jsa v Čechách - tak mu to většina lidí přeje. Je to blbé, je to dementní, je to nízké, ale spoustu lidí napadne - dobře mu tak, kde na to vzal...... to je taková nehezká lidská vlastnost, ze kterou by se mělo kopat tam, kde končí většina stravy před spláchnutím.....
Jinak k tomu, že pán vyjel s takovým autem za deště - mno - předem říkám, že jsem F. nikdy nejel, tak jen teoretizuji - ale tak silné auto, plus vrstvička vody, plus nožička na plynu - a je zaděláno - jsou určité fyzikální veličiny, kdy za určitých podmínek je bytí a nebytí odděleno hranicí silnou jako ostří žiletky - no a pak už stačí trošku víc přišlápnout a auto je jak neovladatelná střela. Škoda krásného stroje. Škoda toho, že pána napadlo jet tak, jak jel. Každopádně gratulace k tomu, že nedošlo na flambování, které je jaksi implementováno při tomto stylu bouračky těchto aut, do základního havarijního plánu. Má štěstí, že vylez....... Ještě dnes mezi Chomutovem a Mostem připomíná průsek v náletu flambování dvou mladých lidí - byť to nebylo Ferrari, ale jiný silný stroj.....
A škoda těch, kteří mu to roztřelení vnitřně přejí...........
Jinak k tomu, že pán vyjel s takovým autem za deště - mno - předem říkám, že jsem F. nikdy nejel, tak jen teoretizuji - ale tak silné auto, plus vrstvička vody, plus nožička na plynu - a je zaděláno - jsou určité fyzikální veličiny, kdy za určitých podmínek je bytí a nebytí odděleno hranicí silnou jako ostří žiletky - no a pak už stačí trošku víc přišlápnout a auto je jak neovladatelná střela. Škoda krásného stroje. Škoda toho, že pána napadlo jet tak, jak jel. Každopádně gratulace k tomu, že nedošlo na flambování, které je jaksi implementováno při tomto stylu bouračky těchto aut, do základního havarijního plánu. Má štěstí, že vylez....... Ještě dnes mezi Chomutovem a Mostem připomíná průsek v náletu flambování dvou mladých lidí - byť to nebylo Ferrari, ale jiný silný stroj.....
A škoda těch, kteří mu to roztřelení vnitřně přejí...........
😉 Taky se mohlo pánovi v tomto věku udělat šoufl :-!Jináč hezky napsáno :yes:
:yes😒br />
"Flambování" jistí automatický hasící přístroj. To je prvek výbavy, za který se vyplatí připlatit. A co té nehody Lamborghini týče, dodnes nechápu, jak někdo může jezdit v autě bez řezače pásu a rozbíječe skla. Navíc v autě, jehož dveře se otevírají nahoru.
"Flambování" jistí automatický hasící přístroj. To je prvek výbavy, za který se vyplatí připlatit. A co té nehody Lamborghini týče, dodnes nechápu, jak někdo může jezdit v autě bez řezače pásu a rozbíječe skla. Navíc v autě, jehož dveře se otevírají nahoru.
no - máš pravdu - ale já primárně nepochopím, že si to ten "frajer" neomáknul dřív, než se tam takhle promenoval. Ausgerechnet, když z Mostu je ta silnice obdobně zvlněná - v protisměru pár set metrů podobná - - i když táhlejší vlna - no a tahle "lavice" vyhazuje až okolo 160 up..... škoda mladých životů....
Moc do detailu jsem to nesledoval, ale podle toho, jak tam silnice vypadá, tak bych řekl, že značně se na nehodě podepsala náhlá ztráta přítlaku způsobená ztrátou podtlaku pod vozem.
Samozřejmě, že je lepší se nehodě vyhnout a také nepochopím lidi, kteří takhle hazardují, ale čistě v kontextu "flambování" a všeobecně nehod nechápu lidi, kteří nemají u sebe nástroje pro únik z vozu. O to víc, když se vejdou do kapsy. V tomhle případě, pokud se nepletu, uhořeli za živa. Se správnými nástroji mohli uniknout.
Automatický hasící přístroj existuje právě pro tyhle situace, tedy zabránit požáru, než dorazí záchranáři, aby řidič, který uvnitř mohl uvíznout, přežil. Kromě závodních a sportovních vozů ho můžeš najít i u vozů s balistickou ochranou, protože se z nich nedá lehce dostat. A pokud člověk plánuje dělat blbosti, je lepší mít nehořlavý oblek. Není tak elegantní jako oblek Brioni, ale může člověku zachránit život, když už se něco pokazí.
Samozřejmě, že je lepší se nehodě vyhnout a také nepochopím lidi, kteří takhle hazardují, ale čistě v kontextu "flambování" a všeobecně nehod nechápu lidi, kteří nemají u sebe nástroje pro únik z vozu. O to víc, když se vejdou do kapsy. V tomhle případě, pokud se nepletu, uhořeli za živa. Se správnými nástroji mohli uniknout.
Automatický hasící přístroj existuje právě pro tyhle situace, tedy zabránit požáru, než dorazí záchranáři, aby řidič, který uvnitř mohl uvíznout, přežil. Kromě závodních a sportovních vozů ho můžeš najít i u vozů s balistickou ochranou, protože se z nich nedá lehce dostat. A pokud člověk plánuje dělat blbosti, je lepší mít nehořlavý oblek. Není tak elegantní jako oblek Brioni, ale může člověku zachránit život, když už se něco pokazí.
jo nadhodilo ho to na takový lavici - jel jsem tam dva nebo tři dni poté. to místo už bylo uklizeno - bylo vidět stopy po brzdách......nadhodilo ho to - jak říkáš - ztratil přítlak - adhezi - vzhledem k tvrdšímu nastavení podvozku na té motokáře, tak to šlo ráz na ráz.... s tím automatickým hašením to chápu v tanku, v transportéru, ale přiznám se, že u osobáků jsem slyšel pouze o uzavírání přívodu paliva při havárii. otázka nádrží, inertních plynů apod.... Ale každopádně, kdo chce blbnout - měl by myslet na všechno..... pitomej nůž v kapse, dokáže neskutečně pomoci - a dá se s tím dobře rozflákat sklo.....požár jde v takovém případě strašně rychle a jde o vteřiny....
Už třeba takové Diablo SE ho mělo. U osobních vozů ano, ale čím víc je to auto stavěné pro trať, tak tím spíš u něj najdeš (nejčastěji v příplatcích) takovýhle systém. Obyčejnější verze pak mívají v kabině instalovaný klasický hasící přístroj (opět většinou jako příplatek). Logika je prostě jasná. Když si koupíš silniční verzi, tak se předpokládá, že budeš dodržovat zákony. Riziko vzniku situace, kdy by jsi takový systém potřeboval, je celkem malé. Ale když si koupíš homologovanou závodní verzi, tak se očekává, že strávíš hodně času na trati, a tam se už tahle hračka hodí.
U aut s balistickou ochranou je to stejné jako u tanků a transportérů. Sklo nerozbiješ a dveře mohou být blokované. Jediná možnost by byly nouzové nálože, které by uvolnily únikovou cestu. Hasicí systém, stejně jako nezávislý ventilační okruh, je pak nutnost, jinak budeš mít vyuzeného prezidenta. Nabídka možností závisí na třídě vozu a ochrany, ale je důležité uvědomit si, že z auta s neprůstřelnými skly si cestu ven jen tak nevymlátíš. Tahle auta mají život chránit, neměly by se stát tvým hrobem, ze kterého není úniku.
U aut s balistickou ochranou je to stejné jako u tanků a transportérů. Sklo nerozbiješ a dveře mohou být blokované. Jediná možnost by byly nouzové nálože, které by uvolnily únikovou cestu. Hasicí systém, stejně jako nezávislý ventilační okruh, je pak nutnost, jinak budeš mít vyuzeného prezidenta. Nabídka možností závisí na třídě vozu a ochrany, ale je důležité uvědomit si, že z auta s neprůstřelnými skly si cestu ven jen tak nevymlátíš. Tahle auta mají život chránit, neměly by se stát tvým hrobem, ze kterého není úniku.
u soutěžáků to chápu - u osobních - pokud někdo dá pět mega za auto, tak pár tisíc za systém, který ho uchrání od flambování - pokud ho nekoupí, tak je magor - je to jako s padákem v letadle - tisíckrát ho nepoužiješ, dokud ho jednou nepotřebuješ...
K těm autům - vím je to blbé, ale hrozně jsem se rozesmál - představil jsem si, jak z opancéřované limuzíny chtějí dostat chráněnku zevnitř a zdementnělého příslušníka ochranky nenapadne nic jiného, než třeba vysypat zásobník do skla..... docela by mne zajímalo, kolik by jich uvnitř přežilo.....
S těmi náložemi - předpokládám, že myslíš dopředu instalované na závěsech - protože, kdyby někoho napadlo naplácat tam mejdlo volně a odpálit, tak bych potom moc nezáviděl tomu, kdo to auto pak otevře 😉
K těm autům - vím je to blbé, ale hrozně jsem se rozesmál - představil jsem si, jak z opancéřované limuzíny chtějí dostat chráněnku zevnitř a zdementnělého příslušníka ochranky nenapadne nic jiného, než třeba vysypat zásobník do skla..... docela by mne zajímalo, kolik by jich uvnitř přežilo.....
S těmi náložemi - předpokládám, že myslíš dopředu instalované na závěsech - protože, kdyby někoho napadlo naplácat tam mejdlo volně a odpálit, tak bych potom moc nezáviděl tomu, kdo to auto pak otevře 😉
Samozřejmě, předinstalované směrové nálože 😉 Ať už na závěsech dveří, nebo v mechanismu držícím okna, na střešním okně, zadním okně, ve střeše samotné. Míst se najde několik. Zkrátka, když stavíš nedobytnou pevnost, měl bys myslet na únikovou cestu.
Nasazení závisí na mnoha faktorech. Velká zvířata necestují bez doprovodu. Záchranáři nejsou většinou daleko. Takže se často volí cesta požární a balistické ochrany, automatického hasícího systému, nezávislého klimatizačního okruhu. Ale pořád to nepokryje například pád do přehrady. Čas nutný na vylovení auta bude pravděpodobně větší než zásoby vzduchu na palubě. To ale zabředáváme do problémů ochrany osob, což je velmi komplexní téma. Pointa je, že se tyhle systémy montují i v nevojenských aplikacích. Já mám takový pocit, že dokonce existuje nějaká norma, která určuje, že obrněné vozy musí mít automatický hasící systém v motorovém prostoru. A snad rovnou redundantní.
U soutěžních vozů jsou tyhle systémy požadovány organizacemi jako FIA. Proto se objevují v nabídce, protože vrcholné verze sportovních vozů jsou často stavěny tak, aby nárokům FIA odpovídaly, pro případ, že by majitel chtěl nastoupit do nějakého závodu. Možná, že se časem rozšíří i do silničních verzí, protože už nejeden sporťák začal spontánně hořet za jízdy.
Nasazení závisí na mnoha faktorech. Velká zvířata necestují bez doprovodu. Záchranáři nejsou většinou daleko. Takže se často volí cesta požární a balistické ochrany, automatického hasícího systému, nezávislého klimatizačního okruhu. Ale pořád to nepokryje například pád do přehrady. Čas nutný na vylovení auta bude pravděpodobně větší než zásoby vzduchu na palubě. To ale zabředáváme do problémů ochrany osob, což je velmi komplexní téma. Pointa je, že se tyhle systémy montují i v nevojenských aplikacích. Já mám takový pocit, že dokonce existuje nějaká norma, která určuje, že obrněné vozy musí mít automatický hasící systém v motorovém prostoru. A snad rovnou redundantní.
U soutěžních vozů jsou tyhle systémy požadovány organizacemi jako FIA. Proto se objevují v nabídce, protože vrcholné verze sportovních vozů jsou často stavěny tak, aby nárokům FIA odpovídaly, pro případ, že by majitel chtěl nastoupit do nějakého závodu. Možná, že se časem rozšíří i do silničních verzí, protože už nejeden sporťák začal spontánně hořet za jízdy.
nepoužívej slova, která musí zaopatřovat strýček Google. Redundantní - napíšu rovnou že zálohovaný nebo zdvojený ne? Ach jo - to jsou ti, co jsou jednou nohou v zahraničí pořád...... No nic no...... Dnes ráno bylo v bedně, že nějaké Lamborghini v Praze vyjelo zcela zjevně bez hasícího systému..... naštěstí se to obešlo bez flambování posádky - flambováno bylo asi jen ego majitele a následně jeho pojišťovacího makléře.
Teoretický způsob fungování hasících systému reagujících v podstatě v ms na požár na palubě znám - naštěstí jsem to nikdy neviděl v praxi. A už asi neuvidím 😉 . I když tedy při pohledu na některé vraky bojové techniky si nejsem úplně jist, že zabral.......
Hezký den....
Teoretický způsob fungování hasících systému reagujících v podstatě v ms na požár na palubě znám - naštěstí jsem to nikdy neviděl v praxi. A už asi neuvidím 😉 . I když tedy při pohledu na některé vraky bojové techniky si nejsem úplně jist, že zabral.......
Hezký den....
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Dialnica + voda + siroke gumy + blbec za volantom = problem.
Zazili to aj policajti na R36, zaziju to este dalsi.
Vsetky nove auta maju nezmyselne siroke gumy, 245 na strednej triede nie je nic vynimocne. Potom sa vsetci cuduju, ked letia v lejaku okolo 160 a oplieskaju sa o zvodidla.
Zazili to aj policajti na R36, zaziju to este dalsi.
Vsetky nove auta maju nezmyselne siroke gumy, 245 na strednej triede nie je nic vynimocne. Potom sa vsetci cuduju, ked letia v lejaku okolo 160 a oplieskaju sa o zvodidla.
nabuduce radsej to tocitko v pravo dole na volante nechat v dolnej polohe.. nechapem preco sa ten clovek dorabal na dazdom zaliatej dialnici.. Bud si to nevsimol alebo je blazon. Ferrari je tak na machrovanie do Monaca v peknom pocasi, pripadne na okruh..spojitost s ceskou dialnicou v dazdi mi moc nejde dohromady..
PS: Co vy? 😄
PS: Pokud je "občas" právě TENTO příspěvek, tak jistě ANO 😄
A jen jako dodatek, o 599GTO lidé z Ferrari tvrdí, že na mokru je absolutní nesmysl s ní jezdit.
PS : Co se týče téhle nehody, myslím že na tom mokru stačilo málo a nebylo třeba ani nějaké sebevražedné jízdy.(možná pneu + zkušenosti řidiče,kdo ví)
A já pořád, co je to za nesmyslné reakce na můj příspěvek. 😄