Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz B: Exteriér prozrazen

15 komentářů

salamoon
sucasny model posobi komkatnejsie,a napriek menej hranam a vyraznym linkam aj dynamickejsie...na tej fotke sa mi nove B cko nepaci... ;-\
h.onzyk
Třeba to nebude tak zlý 😉 [odkaz]
pumpkin
dík za odkaz...tak už vieme ako bude vyzerať aj zozadu...ten šikmý prelis na zadných bočných dverách vyzerá dosť divne...ale ako celok sa mi to páči.
[odkaz]
CHerokee
Je to rodinné auto. Mi se doclea líbí přepracovaný interiér. Uvidíme jak to bude vypadat ve finále...
ecolite
Mě se taky nelíbí. Zpátky k oblinám. Trošičku mi to připomíná zdegenerovaný Vit👋Viano před faceliftem 2011. Je to takovej mutantík. Ale interiér paráda :yes:
Spei
sice mi to připadá z jednoho pohledu jako vyfouknutý MB R a trochu nakopnutej zezadu, ale jelikož jde o auto od Mb tak věřím, že to nebude vůbec špatné a své zákazníky si to jistě najde. Znám spoustu lidí, kteří mají premiový segment, ale 2 auto, kterým jezdí manželka s dětmi je MPV od mainstreamu, takže jasná volba pro majetné 😄 😄
gld
..sklamanie. Chápem mierne revolučnú premenu filozofie A a B triedy, no skôr menovaný sa mi páči o dosť viac.
WinDiesel
Stejně to nekupuješ. A jinak jsi to shrnul přesně. Mercedes udělá každému radost - mladým singles Áčkem, rodinám a starším Béčkem s extrémní možností konfigurace výbavy, těm, kdo by nebyli s Béčkem spokojeni, nabídnout BLK, těm, kdo nebudou chtít velké SUV, nabídnou GLC. Prostě to má MB dobře rozjeté. A všechno s atributy Mercedesu.
pogo26
Dát k tomuto grafickému výtvoru tento titulek,chce dost velkou dávku odvahy. Proto bych doporučil hodnotit až reálné dílo od Mercedesu. :no:
ericn
JJ taky bych počkal, photoshop umí spoustu věcí >😁 >😁 >😁
"Brňák"
:yes:
pumpkin
Sám si grafický výtvor. Tu máš dačo z natáčania reklamy😒br /> [odkaz]
[odkaz]
pogo26
Stejně jsi mě nepřesvědčil. Počkám si na dačo od MB.
pumpkin
Ok, ja len že lepšie (alebo horšie?) to už nebude. 😉
petr.senky
W246 (B) ale takto vypada, tohle je dost kvalitni oficialni podoba., jiny uz to nebude. Dovolim si to tvrdit, jelikoz pracuji v jistem automobilovem odvetvi.