Novinky
petr.senky
0
W246 (B) ale takto vypada, tohle je dost kvalitni oficialni podoba., jiny uz to nebude. Dovolim si to tvrdit, jelikoz pracuji v jistem automobilovem odvetvi.
Přejít do diskuze
dík za odkaz...tak už vieme ako bude vyzerať aj zozadu...ten šikmý prelis na zadných bočných dverách vyzerá dosť divne...ale ako celok sa mi to páči.
[odkaz]
[odkaz]
Stejně to nekupuješ. A jinak jsi to shrnul přesně. Mercedes udělá každému radost - mladým singles Áčkem, rodinám a starším Béčkem s extrémní možností konfigurace výbavy, těm, kdo by nebyli s Béčkem spokojeni, nabídnout BLK, těm, kdo nebudou chtít velké SUV, nabídnou GLC. Prostě to má MB dobře rozjeté. A všechno s atributy Mercedesu.
Dát k tomuto grafickému výtvoru tento titulek,chce dost velkou dávku odvahy. Proto bych doporučil hodnotit až reálné dílo od Mercedesu. :no:
..sklamanie. Chápem mierne revolučnú premenu filozofie A a B triedy, no skôr menovaný sa mi páči o dosť viac.
sice mi to připadá z jednoho pohledu jako vyfouknutý MB R a trochu nakopnutej zezadu, ale jelikož jde o auto od Mb tak věřím, že to nebude vůbec špatné a své zákazníky si to jistě najde. Znám spoustu lidí, kteří mají premiový segment, ale 2 auto, kterým jezdí manželka s dětmi je MPV od mainstreamu, takže jasná volba pro majetné 😄 😄
Mě se taky nelíbí. Zpátky k oblinám. Trošičku mi to připomíná zdegenerovaný Vit👋Viano před faceliftem 2011. Je to takovej mutantík. Ale interiér paráda :yes:
Je to rodinné auto. Mi se doclea líbí přepracovaný interiér. Uvidíme jak to bude vypadat ve finále...