Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST VW Golf Cabrio 1,4 TSI – Šestka nahoře bez

14 komentářů

M.E.N.
Golf je echt-kvalitní německé auto, které se mi líbí i jako hetch, ovšem - jako kabrio (pro které mám slabost) je překrásný! Jen teda s plátěnou střechou totálně nevhodný do českých luhů a hájů. Díky všem závistivcům, různě barevným i jiným, dávám plátěné střeše tak týden života a pak přijde na řadu i lak, do kterého se tak krásně kreslí (pokreslené zdi opravených domů přeci nestačí)!!! 😢
BeranK
Lepší pomalovaný a poškrábaný auto, než mačetou do hlavy....

Jsou země, kde se po autech zase až tak nečmárá ani se do nich nerej klíčema a střechy kabrií zůstávají vodotěsné. Je jich ale čím dál, tím míň. Ale autíčko je to nádherný, o tom žádná....stejně jako Scirocco nemá konkurenci a navíc i ta cena je za tohle skutečně lidová. :yes:
cjoctavian
Zaujimave, ze Golf 1,4 TSI ma izolaciu na kapote, zatial co Octavia 1,4 TSI ju nema ;-\
jazva
Bude to asi tým, že škoda je koncernový lowend. Nič zaujímavé, na tom nie je...
bojler_
Kdo ju chtit bude, muze si to za tri stovky koupit. Nebo kolik te to stalo?
Kasprik
Já si na něj počkám ať se zase trochu poměju nad jeho názory. Z toho rozumbrady jsem úplně unešenej.
Rojin
To já taky, ale asi ne tak jako ty... Pokus se ohodnotit tohle auto. Celkově, vezmi to od techniky, designu až po styl... Třeba napíšeš o dost rozumnější názory a já se tak naučím něco nového 😉

Tohle auto má narozdíl od jiných značek srdce, přímo to z něho vyzařuje..
Kasprik
Tak srdce asi ne, to měli golfy jedničkové a možná ještě dvojkové řady. Dnes mají srdce tak možná nějaké ty Alfy a jiné designové skvosty. Toto auto tak jako další současné golfy bych řadil pro : 1-důchodce, 2-mladé holky co mají čerstvej řidičák, 3-bukvice. Golf GTI-to je atrapa na HH.
Rojin
Souhlasím, jednička a dvojka jsou ikony, legendy a průkopnící hothatchů. Na to další mám jinej názor, já bych si tohodle golfa dokázal představit u sebe a to bukvice nejsem >😒]
Jinak GTi má pro mě šmrnc, kde konkurence značně zaostává. Výstřední, ikdyž ojediněle celkem povedený design to nezachrání 😉 promiň.
Ale samozřejmě důležité je, mít svůj pohled a názor
Kasprik
Tím samozřejmě neshazuju kvalitu tohoto auta. Určitě je kvalitně vyrobený, ale pro mě je to prostě tuctovka.
miromen
Ale že těch buze-rantu po evropě jezdi co
Kasprik
Víš jmenoval jsem podle mého názoru i jiné skupiny, než jen bukvice. Je to jen můj názor na toto auto nic víc nic míň, ale budoucí majitel jistě žádné echt terno neudělá.
blowiik
no tak to je na ručník do ringu... >😁 takhle se intelektuálně obnažit :no: dej si bacha těch, bukvicí dneska jezdí hrozně moc.... 8-s
Chocholousek
... ešte vyrábajú autá s pravou kožou? Koľko zvierat muselo umrieť...