Testy
Zaujimave, ze Golf 1,4 TSI ma izolaciu na kapote, zatial co Octavia 1,4 TSI ju nema ;-\
Já si na něj počkám ať se zase trochu poměju nad jeho názory. Z toho rozumbrady jsem úplně unešenej.
To já taky, ale asi ne tak jako ty... Pokus se ohodnotit tohle auto. Celkově, vezmi to od techniky, designu až po styl... Třeba napíšeš o dost rozumnější názory a já se tak naučím něco nového 😉
Tohle auto má narozdíl od jiných značek srdce, přímo to z něho vyzařuje..
Tohle auto má narozdíl od jiných značek srdce, přímo to z něho vyzařuje..
Tak srdce asi ne, to měli golfy jedničkové a možná ještě dvojkové řady. Dnes mají srdce tak možná nějaké ty Alfy a jiné designové skvosty. Toto auto tak jako další současné golfy bych řadil pro : 1-důchodce, 2-mladé holky co mají čerstvej řidičák, 3-bukvice. Golf GTI-to je atrapa na HH.
Souhlasím, jednička a dvojka jsou ikony, legendy a průkopnící hothatchů. Na to další mám jinej názor, já bych si tohodle golfa dokázal představit u sebe a to bukvice nejsem >😒]
Jinak GTi má pro mě šmrnc, kde konkurence značně zaostává. Výstřední, ikdyž ojediněle celkem povedený design to nezachrání 😉 promiň.
Ale samozřejmě důležité je, mít svůj pohled a názor
Jinak GTi má pro mě šmrnc, kde konkurence značně zaostává. Výstřední, ikdyž ojediněle celkem povedený design to nezachrání 😉 promiň.
Ale samozřejmě důležité je, mít svůj pohled a názor
Ale že těch buze-rantu po evropě jezdi co
Jsou země, kde se po autech zase až tak nečmárá ani se do nich nerej klíčema a střechy kabrií zůstávají vodotěsné. Je jich ale čím dál, tím míň. Ale autíčko je to nádherný, o tom žádná....stejně jako Scirocco nemá konkurenci a navíc i ta cena je za tohle skutečně lidová. :yes: